aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 job'i aldiktan sonra, ona da ayri level mi kasiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 maintenance varmış gece ve yarın. [Date & Time] From Sep. 4, 2013 00:00 to Sep. 4, 2013 10:00 (GMT) ayrıca bu maintenance sonrasında 7 gün ek süre ekleyeceklermiş accountlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ya bu akşam kapal ımı olacak yani eve gelmeme gerek yok mu yani ha gece 2'den yarın öğlen 12 ye kadar ok sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 suanda zaten 1017de kalıo ya girilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 haydaa, o ne bicim maintenance lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 herkes öğrendi bu numpad 0 spamını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 düzelir ya bir kaç güne herhalde, ama şu afk olayı gerçekten bok eden asıl, playstationcular için mi yaptılar onu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 evet geldim denicem şimdi bakalım ne zaman girebileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben artık bıktım kapadım 15dk felan denedim hani o kadar bile hak etmiyordu oyun aslında ama işte. düzeltsinler gireriz zaten 7 gün felan ekliceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ve girdim 15 dakka sürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben giremiyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bugün giremedim, yorgunum zaten uğraşamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 modemi resetledim aldi servera saka gibi. duzeltme ulan square enix ne diyim ben sana queue deyken world is full erroru verdi. Yarin da duzelmezse refund istiycem ugrasmam boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 umarım maintenance'dan sonra düzelir ya. esas şu duty finder fix'ine güveniyorum ben. ilk gün instancelar patladığı için girişleri böyle sıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Glatheros said: modemi resetledim aldi servera saka gibi. duzeltme ulan square enix ne diyim ben sana queue deyken world is full erroru verdi. Yarin da duzelmezse refund istiycem ugrasmam boyle. dedin ve girdin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 arada tehdit etmek gerekiyormus demekki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 refund varsa direk cakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ben vericem sana refundi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 said: We would like to thank all our customers for their continued support of FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn. Since the beginning of official service on August 27, 2013, the number of users attempting to access the game has significantly exceeded our initial estimates. While we are pleased to see support for the game reach far beyond our expectations, the servers were not prepared to handle this influx of players. As a result, our servers have been pushed beyond maximum capacity. In order to allow access to as many users as possible, we have implemented login and character creation restrictions. We understand, however, that these restrictions have greatly inconvenienced our players. To resolve this issue, we will be performing maintenance from September 3, 2013, at 5:00 p.m. to September 4, 2013, at 3:00 a.m (PDT), for the purpose of increasing the number of available Worlds, reducing stress on the Duty Finder servers, and increasing the number of concurrent logins allowed for each server. Because login and character creation restrictions have hindered our ability to provide quality service, all FINAL FANTASY XIV service accounts will receive an additional seven days of free play time. Furthermore, users who have yet to enter their registration codes will receive an additional seven-day trial should they register before 11:59 p.m. (PDT) on September 9, 2013. Moving forward, we will continue monitoring the servers to ensure that quality service and support are provided in a timely manner. http://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/66dc7211d03e3676e0ecbdc5a0afea11e7c857de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 birisi bana collectors edition hediye edince direk başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 wipe öncesi http://i.imgur.com/IUeJ4ZC.jpg /kneel'lar çok iyi ahaha son %1'de multiple limit break kullanması gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TXc0loyuq9I CE ile gelen dvd'deki video 1.0 hikayesini anlatıyor. cutsceneleri derlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wUpjXvc0XD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sırf şunun için paladin yada warrior kasabilirim ya http://xivdb.com/?item/3262/Herklaedi http://xivmodels.com/?item/3262/Herklaedi şunlarda iyimiş, achievementlardan geliyor ehehe http://xivdb.com/?search/crown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 1 gb patch gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar