Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Beni bu oyunda heyecanlandiran seyleri soliim; Hikaye: akici ve tam jrpg kafasi bi hikayesi var, empire i merak ediom vs arada geliolar forshadow ediolar tam anime mod Dungeon ve pve content: level 25 e kadar 5 tane dungeon 10 tane guildhest ve boss fighta soktu. Bazi fightlar eglenceliydi, ilerde ne gibi bosslar primallar, raidlee var merak ediorum Job ve class combinasyonu; bir suru opsiyon var onunde conjurer basliosuosun white mage aliosun baska bi class kasiosun paladin oluosun vs bunlari deneyebilecek olmak guzel Crafting ve housing: oyunda crafting cok detayli ve degisik baski basina crafter class oynuosun, ayri abilityleroble vs. bunun disinda housing vs de keyifli olacaktir, Bonus olarak da insanlarla muhabbet parti kurup ventte muhabbet edip dungeona girme bunle da isin en zevkli kismi. Ha bu 1 ay sure, bayariz sorun degil ama bu kadar content already deger 45 liraya. Ben levellarken progressiona fln bakmam, kac dmg yapiom ne item kasabilirm vs umrumda olmaz endgame e kadar cunku benle beraber moblar da ayni oranda guclenecek bisey degismicek. Benim icin progression level atladikca acilan skiller, yeni gelen content ve erisebildiim oyun sistemleri. Bunu da bu oyun fazlasiyla karsiliyor die dusunuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 abi tamam simcity oyna sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yeni format attım silindi ya indirip oynayayım bi ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mortis said: Job ve class combinasyonu; bir suru opsiyon var onunde conjurer basliosuosun white mage aliosun baska bi class kasiosun paladin oluosun vs bunlari deneyebilecek olmak guzel buna ben de heycanlandım bard severim keske uo bardı gibi olsa dusmanı birbirine kırdırsak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 serhatla gokhanin ortalamasini alip karar verin oyuna asdf. her seferinde biri cok mutlu, digeri cok mutsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 screwy biraz erken aldı oyunu. 2 hafta daha bekleseydi, baltalamasaydı konuyu daha en az 3-5 kişi alırdı ekstradan. şimdi de alan çıkar da azaldı sayı. hadi alın artık şu oyunu. sizin almanızı bekliyoruz bırakmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ben alinca birakir herkes genelde, beni bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 gideri var oyunun işte combat'ındaki global cooldown en büyük sıkıntı wow gibi olaymış şukela olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 oyunda greatsword ve dps class sword , dual sword vs. karakter yok sanırım. karakter seçerken zorlandım. gittim tank paladin seçtim. açıkcası ne kadar sıkmadan oynatır bu class bilmiyorum fakat xbox controller ile mmo keyfi başka oluyormuş. tek bunun için bir süre gideri var oynun gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 aquila said: ben alinca birakir herkes genelde, beni bekleyin. abi senin "bi bekleyeyim, insanlar 1 ay sonra subscribe edecek mi, ona göre alırım" mentaliten de yanlış bence. çünkü bu tarz oyunları hype'ı varken oynacaksın abi. Aldığın zevke bakacaksın. Her şeyden sıkılır insanlar. long-term commitment aramanın bir anlamı yok. Darkfall örneği var mesela, 1 ay oynadık baya kalabalık. Şu an kimse oynamıyor. Ama o 1 ay boyunca gerçekten çok zevk aldık. Burada oynayıp bırakanların kimse aksini söylemez. Gemi alıp korsanlık yapmamız 10 kişi adam genklemiz, genklenmemiz vs. Çok da keyif aldık . sonra bişeyler oldu birileri bıraktı o bıraktı herkes bıraktı. Oyun "patladı". Bu oyunda da böyle olur belki kimse garantisini vermez. Ben mesela subscription cidden vermek istemiyorum. 1 ay sonra nereye geldiğime bakarım karakter ile. Baktım bu yukarıda bahsettiim her şeyi görmüşümdür. Oyun bana daha heyecan vermiyordur, Subscribe etmem. O yüzden merak ediyorsanız alın oynayın abi 1 ay. kalabalıkken zevk aliosun. Aldığın zevk oyunu bıraksan da seninle kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 dunyada hicbiseyden zevk almiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 sadece gemi muhabbeti 40 dolara degdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bide oyuna girebilsek çok şukela olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 aquila said: dunyada hicbiseyden zevk almiyorum ben. jennifer yanımda zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 al senin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 böyle tadı kalmadı attım çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Anelor said: bide oyuna girebilsek çok şukela olcak odinde karakter actiysan ve server dolu mesaji aliyorsan non stop '0' spamle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 odinde karakter açtım o hatayı alıyorum ama 0 spamle ne demek onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Rustem abiyle laflarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Anelor said: odinde karakter açtım o hatayı alıyorum ama 0 spamle ne demek onu anlamadım oyunu ac non stop 0 a bas anliycaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bi de abiler su buyu ayarlarını nası kısarız. yani boyle adama oto atak yaptım diye VAJUYK BADAF diye kırmızılı pembeli patlayan efektler cıkıyo ya onu nası azaltırız biraz da olsa. onun da ayarını aradım ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 options, spell effects. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 char optionsdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bize ne gerek ne açayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 aquila said: options, spell effects.oyle bi ayar yok. Kanuni said: char optionsdan. bakayım buna of herkesi kapattım kendimi limited yaptım ask gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar