Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy 14 online

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Beni bu oyunda heyecanlandiran seyleri soliim;

Hikaye: akici ve tam jrpg kafasi bi hikayesi var, empire i merak ediom vs arada geliolar forshadow ediolar tam anime mod

Dungeon ve pve content: level 25 e kadar 5 tane dungeon 10 tane guildhest ve boss fighta soktu. Bazi fightlar eglenceliydi, ilerde ne gibi bosslar primallar, raidlee var merak ediorum

Job ve class combinasyonu; bir suru opsiyon var onunde conjurer basliosuosun white mage aliosun baska bi class kasiosun paladin oluosun vs bunlari deneyebilecek olmak guzel

Crafting ve housing: oyunda crafting cok detayli ve degisik baski basina crafter class oynuosun, ayri abilityleroble vs. bunun disinda housing vs de keyifli olacaktir,

Bonus olarak da insanlarla muhabbet parti kurup ventte muhabbet edip dungeona girme bunle da isin en zevkli kismi.

Ha bu 1 ay sure, bayariz sorun degil ama bu kadar content already deger 45 liraya.

Ben levellarken progressiona fln bakmam, kac dmg yapiom ne item kasabilirm vs umrumda olmaz endgame e kadar cunku benle beraber moblar da ayni oranda guclenecek bisey degismicek. Benim icin progression level atladikca acilan skiller, yeni gelen content ve erisebildiim oyun sistemleri. Bunu da bu oyun fazlasiyla karsiliyor die dusunuom
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda greatsword ve dps class sword , dual sword vs. karakter yok sanırım. karakter seçerken zorlandım. gittim tank paladin seçtim. açıkcası ne kadar sıkmadan oynatır bu class bilmiyorum fakat xbox controller ile mmo keyfi başka oluyormuş. tek bunun için bir süre gideri var oynun gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ben alinca birakir herkes genelde, beni bekleyin.

abi senin "bi bekleyeyim, insanlar 1 ay sonra subscribe edecek mi, ona göre alırım" mentaliten de yanlış bence.

çünkü bu tarz oyunları hype'ı varken oynacaksın abi. Aldığın zevke bakacaksın. Her şeyden sıkılır insanlar. long-term commitment aramanın bir anlamı yok.

Darkfall örneği var mesela, 1 ay oynadık baya kalabalık. Şu an kimse oynamıyor. Ama o 1 ay boyunca gerçekten çok zevk aldık. Burada oynayıp bırakanların kimse aksini söylemez. Gemi alıp korsanlık yapmamız 10 kişi adam genklemiz, genklenmemiz vs. Çok da keyif aldık . sonra bişeyler oldu birileri bıraktı o bıraktı herkes bıraktı. Oyun "patladı".

Bu oyunda da böyle olur belki kimse garantisini vermez. Ben mesela subscription cidden vermek istemiyorum. 1 ay sonra nereye geldiğime bakarım karakter ile. Baktım bu yukarıda bahsettiim her şeyi görmüşümdür. Oyun bana daha heyecan vermiyordur, Subscribe etmem. O yüzden merak ediyorsanız alın oynayın abi 1 ay. kalabalıkken zevk aliosun. Aldığın zevk oyunu bıraksan da seninle kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...