Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 • Bard = 30 Archer / 15 Pugilist • Summoner = 30 Arcanist / 15 Thaumaturge • Scholar = 30 Arcanist / 15 Conjurer • Dragoon = 30 Lancer / 15 Marauder • Black Mage = 30 Thaumaturge / 15 Archer • White Mage = 30 Conjurer / 15 Arcanist • Monk = 30 Pugilist / 15 Lancer • Warrior = 30 Marauder / 15 Gladiator • Paladin = 30 Gladiator / 15 Conjurer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 nice. evet White Mage'iniz benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bard'ınız burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 monk e gidicem be nde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 50lancer vs ne oluyor ? olmuyormu ? 50 gladiator misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ya onlar minimum requirement o job ı alabilmen için. Sen 50 gladiator olunca 15 conjurer alırsan mesela paladini açarsın direkt ve 50 paladin olursun die biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Oynarsam kesin Paladin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 zaten yanlış bilmiyorsam her karakter 10 adet class kasılabiliyor. Combine edip kullanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 alsam mıııı almasam mıııı bilemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 abi sadece silahi degistirerek istedigin class oluyorsun hic bir sinirlama yok. o acidan nefis oyun. super yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Materia ilede statları ayarlarsın muhtemelen. Kısaca tek char ile her bir şey olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 fateler akio http://o1308.hizliresim.com/1d/u/rxr6b.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Anelor said: alsam mıııı almasam mıııı bilemedim ki su fiyata su oyun alinmali. en kotu rpg oyna bir ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 evet aynen katılıyorum ben bu oyunu en kötü 1 ay mis gibi oynarım diye aldım. Tam bir JRPG. Müzikler, karakterler, hikaye akışı, ambiyans setting. Her şey cıvıl cıvıl, her yer çok canlı. Bir de oyun gerçekten çok smooth. hiç bir critical bug yok, interface, animasyonlar efektler güzel, oyun sistemi gayet basit ve düzgün. Japon oldukları için her şeyi anneye anlatır gibi sistematik anlatıyor, seni yönlendiriyor. En kötü main questi yaparsın level 50 olursun bıraksın, zaten ister istemez seni multiplayer dungeonlara, bosslara yönlendiriyor. Onu da Wow'daki dungeonfinder gibi bir sistem ile hemen yapabiliyorsun. Oyun yeni bir şey sunmuyor, sadece çok güzel yapılmış bir themepark. 45 TL'ye çok net değer bir oyun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 45tl çok iyiymiş nerde 45 yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 http://www.greenmangaming.com/s/ca/en/pc/games/mmos/final-fantasy-xiv-realm-reborn-na/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Birde kodu vardı sayfa 40-41-42 de bir yerde, yanlış olan var, biri ekstra bir tane daha yazmıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 tenkselat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mortis said: evet aynen katılıyorum ben bu oyunu en kötü 1 ay mis gibi oynarım diye aldım. Tam bir JRPG. Müzikler, karakterler, hikaye akışı, ambiyans setting. Her şey cıvıl cıvıl, her yer çok canlı. Bir de oyun gerçekten çok smooth. hiç bir critical bug yok, interface, animasyonlar efektler güzel, oyun sistemi gayet basit ve düzgün. Japon oldukları için her şeyi anneye anlatır gibi sistematik anlatıyor, seni yönlendiriyor. En kötü main questi yaparsın level 50 olursun bıraksın, zaten ister istemez seni multiplayer dungeonlara, bosslara yönlendiriyor. Onu da Wow'daki dungeonfinder gibi bir sistem ile hemen yapabiliyorsun. Oyun yeni bir şey sunmuyor, sadece çok güzel yapılmış bir themepark. 45 TL'ye çok net değer bir oyun yani. Aynen bu..Bende fiyata baktim, grafiklere baktim, e artwork zaten iyidir dedim aldim. Ana hikaye goturebildigi kadar gotursun iste 1 ay. Oyle ne zamanim var dehset endgeymendgeym diye kosturacak nede beklentim var. Endgeym olayina zaten karsiyim heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 cikmis en iyi theme park mmolardan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 çoğu oyunu çıktığı gibi aldığım için pek yanaşmıyodum buna ama kanuni, senin yorum olmadı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 odin de açtım karakteri, drea swift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Kanuni said: cikmis en iyi theme park mmolardan direk. owww çok iddialı yorumlar geliyor, merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Hatta class gelisimi sandbox denebilir. Istedigini yarat.. Theme park olarak eksiksiz bence. Innde logout olmak bile keyif. Level 10 dan sonra cosuyor zaten oyun. Daha crafta gelemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 http://i.imgur.com/YsetseF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar