Akegata Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Maalesef oradan yapmanız gerekiyor :/ Dün gece baya bir zorlamamın ardından kabul etti benim key i. Ardından EA key ini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 her seferinde giriyor musun keyi yoksa belli aralıklarda bir redeem my code diip confirm mü yapiyorsun? öle sürekli denesem olur mu bu arada şimdi my account profile 'dan GAMES'e baktım registered games altında FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn PC Registered On: 21/08/2013 diyor. olmuş mu sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben baya işsizce gece 30 defa falan denedim sanırım üst üste, sadece Redeem demeniz yeterli oluyor sürekli. Zaten şuan kayıt işlemini tamamlayan çoğu kişide benim gibi kasmış baya :) Square' da emin olamıyor o konudan, bu yüzden onaylandı mesajı almadan emin olmayın diyorlar ve zaten onaylandı mesajı gelmeden EA key inizi alamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 evet mail gelmesi gerekiyormuş account pagede gözükmesi yeterli değil. bileğe kuvvet o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 O konuda biraz tuhaf aslında, mesela kimilerine EA key i mail ile gelmiş, kimilerine benim gibi direk başka bir sayfaya yönlendirip, AL SANA EA KEY İ! gibi bir mesaj ile geliyor. Ama her şekilde onaylanana kadar devam etmelisiniz :) Hani 2 gündür bu sorunun çözülememesi biraz rahatsızlık verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 40 kere bastım çatır çatır error veriyor biraz ara verecem iş yapamıyorum yoksa :/ hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 korean mmo style glow eklemişler ehuehu http://imgur.com/a/GAkCa bence gelicekse ultra rare itemlara gelmeli benim ilk dungeonda bulduğum boktan speara da glow gelicekse bir espris kalmaz. sade havasını kaçırır oyunun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 wowdaki enchantler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 glow particlelar baya kalitesiz görünüyor ama tonu fazla yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mortis said: 40 kere bastım çatır çatır error veriyor biraz ara verecem iş yapamıyorum yoksa :/ hehe abi internet explorer ile ilk denemede oldu, haber vereyim dedim edit: alakası yokmuş site düzelmiş elinizi çabuk tutun http://forum.square-enix.com/ARR-Test/threads/110497-Pre-order-code-site-is-working%21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 haha aha oldu lan internet explorerda deneyince diecektim REdeem'de ettim code'u Registration for FFXIV: A Realm Reborn - Pre-Order Code Windows(R) is complete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Sen neden oynuyorsun ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 jrpg severim. nie oynamiim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Region hatası veriyor ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 EU oyunu aldıysan, keylerin hepsi EU region, EU square enix accountu gerekiyor. 13 euro ödüyorsun aylık NA oyunu aldıysan, tam tersi ve 13$ ödüyorsun aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Greenmangaming den aldım eu dan giriyorum keyi ilginç region hatası veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 gmg'e ticket at sanırım bazılarında hata olmuş RAAE ile başlaması lazım EA keyinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 square enix europe store'dan 1 ay önce pre-order yaptım hala early access code gelmedi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Alcest said: Greenmangaming den aldım eu dan giriyorum keyi ilginç region hatası veriyor http://www.reddit.com/r/ffxiv/comments/1kt9dz/found_a_fix_for_na_getting_eu_codes/ RAAE gelene kadar tekrar dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 RAAE geldi, early access te yaptım, oyun enix profilde gözüküyor. Fakat onayın emaili gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 maile gerek yok pre-order keyini girdiyse hazır account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 early access için bi code daha gelmiş onuda aktif ettim, sıkıntısı ne bu oyunun. beta için code, preorder için code, early access için code.... bunun bi sonu varmı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sanırım adamlar iki site kullandığı için öyle https://membership.square-enix.com/ bu sitenin hiç bir esprisi yok şuan. member community site gibi birşey sanırım bu. pre-order keyini buraya girdirdi https://secure.square-enix.com/account/app/svc/login?cont=account bu site direk accountları etkileyen site. buraya da verdiği EA keyini girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 öğlene kadar download serverları kapalıydı. Şimdi açılmış indiriyor launcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ffx11 de boyleydi. japon dusunce bicimine goremi ne isliyor adamlarin tum account web sitesi vs. icim daralmisti o zamanda, simdide. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar