Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 delikanlı dedigin odin ismini gordu mu baska yerde oynamaz butun detayları bir yana bırakın, yok pikselmis yok cd lar azmıs cokmus yok bilmemneymis. oyundan benim gibi sadece "keyif" alan var mı onu soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 var var :) ilk instance level kaçta ya, madem bu kadar insan var şöle toplanıp bi dungeon yapak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Guuud.. Soyle grup olabilsek cikincada keyfi artsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Simdi 2ci instance i bitirdim..ilk instance 15-16 de aciliyor, ikincisi ise 16-17. Main quest ikisinden de geciyor zaten sira ile.. biraz kolaydi gerci ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Oyun çok keyifli level 2 yim ama şu şelale başında dans ettik insanlarlar filan. Çok güzel olmuş bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 herkesin konuştuğu turuncu yere nasıl mesaj atioz ya hangisi? denemek de istemedim shout mu yell mi, tell mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 oyunu alsam mı almasam mı napsam bilemedim ya pc de çalıştıramadım hala. ps3 de çamur grafikler ne dönüyo zor anlıyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 niye bazı npcler redneck english konuşuyor anlamadım. atmosferin içine ediyor daha da yeni ac3 oynuyordum eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 2.5 sn global olayi cok bayik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 O ve map.. ama buyuk dert degil acikcasi belki levelledikce azalan talentle vs ile gelisen bi cd dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 oha oyun oynayasım var. Final Fantasy nasıl akıyor mu beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 mapin sıkıntısı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Yetemedim ben ama bi kere oynadim :) Alismak gerek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 mapi kenarlarından tutup büyütmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Yok su zone zone ayri ya o olay. Buyuk dert degil ya. Degisik geldi. Oynamiyorum ben su an gecen beta oynadim aldim alacagimi satin aldim bile. Begendim ben oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 biraz ezber biraz hayalgücü halledersin zone dizaynları epey sade ve öğrenmesi kolay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 kaede hangi serverdasın nick ne bu arada şu soruma cevap versenize ya nasıl global chatte konuşuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ben istanbula yeni geldim ya önceki closed betalardan konuşuyorum neredesiniz siz girerim bugün biraz hatırlamıyorum chat işini ama zor olmaması lazım. dene arka arkaya bulursun elbet /1 /general /global falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Odin'de çoğunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 evet Odindeyiz, koi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 pve nasıl abi? orta levellarda anlaışmaz ama umut var mı insanları oyunda tutabilecek raid tarzı şeyler olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Abi onun icin oyundan cok community gerekiyor. Her oyunda var raid bok pusur ama onu keyifli hale getiren guildler cekisme vs.. Single player rpg gibi gorun artik mmolari en kotu , sonunda dunya gezip levelleyip lore vs goruyorsun benim diyen sp oyundan cok daha genis ve buyukler. Baktin grup var egleniyorsun takil dur iste. Bir tek oyun harici raid vs yapmadik yillardir, oda binlerce turk oyuncu guildler vs yuzundendi genel anlamda. Wow pve community basarisidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 of kedi monk açtım ama allah kahretmesin götüme bakmaktan oynıyamıyorum etekte kuyruğun çıktığı yerin üstünde kocaman kırmızı bir fiyonk var. jesus christ ne kadar kawaiiyim ismi http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20111004015040/touhou/images/1/1d/Honk_honk_chen.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Şu an düşündüm de tek sıkıntım şu oyun ile ilgili: Combat çok sıkıcı, yani tam final fantasy aslında geç npcnin karşısına sırayla ability at yen. Fakat mmorpg olduğu için biraz daha hareketlilik değişik bişeyler arıyor insan. Bir de level 13 conjurer oldum hala 2 tane ability var combatta kullanabildiğim. Onun da bitanesi DOT, onu atıyorum ve 1 spamliyorum sadece. O biraz tatsız geliyor işte combata girmek bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Combat konusunda katiliyorum soylenenlere..yani bilemedim ya cooldown duzelir yada ileride eglenceli mekanikler falan acilir diyecem...Jobs'lara bakamiyoruz henuz, ama core classlarda CD uzerine lvl50ye kadar talent yok, zaten talent treede yok hehe ne veriyorsa onu kullanmaca.. Map olayi muhtemelen duzelir release ile, ama Cooldown baya monotonlastiriyor combati... Fakat artwork, mekan, muzik gayet bekledigim tadi verdi hehe mutluyum. Sweetfx ile modifiye edilebiliyormus zaten grafikler, isteyene duyurulur. En buyuk derdim mainquest cinematic'lerinde hala dialog seslendirmeleri yok bende :( O kadar guzel karakterler var, sessiz film gibi izledim delirecem heuhe. Ha birde optionsdan diger oyuncularin Nick/title larini kapattim..Fate eventlerde hedef secemez oluyordum, rahatladi. Oyun tabiki Beta, kisisel gorusum; Su hali ile FF sevene 8.5-9/10 FF'ye yabanci, MMo isteyene, 7-8/10 Kisisel gorusum f2p e gecmeleri iyi olur, ben preorder ettim 15pound bir ay beles dahil, muhtemelen ana hikaye biter o surede,...ama her ay para verebilecegim derecede beni baglar mi bilmiyorum...yani gerci cogu seyi cok guzel yapmislar..ama iste "zimba" gibi oyun diyemiyorum bir turlu. Edit: Ha mesela su anda onerilenin 1.5 kati daha fazla Jobs olsa, atiyorum Archer+Pugli gibi garip combolar, enteresan Jobslar acsa (Ninja mi olur artik bilemedim), hani Jobs cesitliligi daha fazla olsa sanki talent tree olmayisini kompanse edermis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar