Pluton Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Başlamayı düşündüğüm yegane oyundur kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tam ff7'yi bitirmeye çalıştığım dönemde geldi. saldırırım bende buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yahu bu oyun turn-based'mı olacak? öyleyse pek umutlanmama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yalnız eu'ya özel serverlar gelmezse olmaz, yukarda da dendiği gibi japlarla oyun oynanmaz japanese olmadığınız sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mumkunmu ki zaten o dedigin ? japonlarla japonca zor oynariz :) dil farkliligi bu kadar fazla oldugunda her bolgeye ozel acilir serverler. USA - Eu - kore - China - Japan - avusturya - SEA (malezya filipinler vs) bunlar genel bolgelerdir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 evet mümkün ff11 den görüldüğü üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben oynarım japonlarla sorun deil HIH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 moshi moshi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Kaede said: evet mümkün ff11 den görüldüğü üzere istisna kaedeyi bozmaz dert etme sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ahah kıvır kıvır yanlız bu adamların zenofobikliğini düşündükçe "BU SEFER GLOBAL YERİNE REGIONAL SERVER YAPICAZ SÖZ" laflarına güvenim azalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ff11 cok uc bir ornek zaten, hem cross platform hem japon turk gak guk tek serverde ama server side dil translate ediyor alet zaten. bu sefer o sekil olmaz sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 nasıl yani niye uç örnek ki adamların bir tane mmosu var o da ff11 o da multiplatform, bu da multiplatform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben genel konusuyorum sen square den bahsediyorsun. ayni hatayi yapmazlar, sonucta japonlarla oynamaktan memnum kalmadi cogu oyuncu, terside japonlar icin gecerlidir herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 FFIV where dreams come true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ya şu adamlar şöle ff7 evreninde geçen bi mmo yapsalar ne güzel olmaz mı yada ff8. midgarda falan dolaşabilsek meteordan sonra geçse mesela ya da ff8 olsun gunblade fln kullanalım. yapsanıza lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 FF XII iyiydi aslında öyle birşey olabilirmiş ama grafikler falan hasta olmuş FFIV'nin betaya alınırsam direk pc aliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 4 gün sonra beta sitesi açılıyor ve ilk dalga invitationlar dağıtılıyor. dediklerine göre betaya kayıt olma sırasına göre dağıtıcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 closed alpha ilk wave invitationlar bitmiş. İki kere mail geldi SE den sevindim. Birinden Batman AA reklamı diğerinden Newslatter çıktı çıldırdım fakin SE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Aynen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 çok merak ettim yaw beni seçsinler valla oynarım ben bunu güzelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 level falan atlamak olmayacaktı diye okuduğumu hatırlıyorum ne o skill falan mı kasıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://gamertube.com/video-1839888-Final%20Fantasy%20XIV:%20%22Life%20in%20Eorzea%20#1%22%20Video%20Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aslında ps3 ten ve pclerden ayni serverlara baglanilsa ps3 kullanicilari ve pc kullanicilari beraber oynasa devrim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ps3 ten oynanıak mı ? eğer oynanmıcaksa sırf bu oyun için bi pc toplıcam boşa para inşallah çıkar ps3 e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar