Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ödüllü iki soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilki şu, bir oyunun adı, kadıköy trip kafede görmüştüm geçen. fps mi bilmiyorum third person gözüküyordu, eleman paso duvarı siper alıp uç tarafı bıçaklı bir disk atıyordu, diski kontrol edebiliyodun falan filan. elemanın tipi spawna benziyodu, bu oyunu bilen var mı. yoksa bene aksiyon tavsiye edin

ikincisi de şu, şimdi bize doğru bir otobüs gelirken zamanı yavaşlattığımızda otobüsün bize çarptığında oluşturacağı etki değişir mi?

ödül falan yok yalan söyledim
Mesaj tarihi:
yok işte biz yavaşlamıyoruz, nedense kafama takıldı, sonuçta hızı ve kütlesi değişmez diye. gerçi hız da, neye göre hız hmm

hız göreceli di mi? yol bölü zaman. tamam bişi olmaz ozaman
Mesaj tarihi:
yavaşlamanın nasıl implemente edildiğine bağlı.

mekanik olarak eğer sen hariç herkes yavaş gidiyorsa bir bakıma otobüsü durdurabilirsin de, 100 km ile gelen araç 1 ile geliyorsa ve dahi yavaşlama sırasında ona gidiş gücünü vberen motor vs de aynı şekilde daha az enerji üretiyor gibi ele alınabiliyorsa (ve de bunun sonucunda 1 e düşüyorsa) birbirini ittiren iki adamdan pek farkınız olmaz.

veya bir adama boru fırlattığında onun normal zamandaki enerjisi inanılmaz yüksek olacak ki enerji korunumu ot çöp dersen zamanın yavaşladığı yerde ne korunumu ulan derim.

öteki türlü yavaş yavaş acıyı hissedersin

tabi en doğrusu için bir ara yavaşlatıp denemek lazım
Mesaj tarihi:
a niye dusuo onu cozemedim??

eger zaman yavaslıo dedikse ve geriye kalanlar sabit kalıosa neden yarattıgı impact farklı olsun ki??

bi carpısma videosunu alın.. slow motionda izleyin.. zamanın yavaslaması dedign sey budur yani..
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

f=dp/dt

ya da p=integral(f.dt)

Sina allah belanı versin, her konuya matematik, her konuya fizik.

Garbage'da sorulan sorulara bak senin yüzünden, gençliği zehirledin lan göz göre göre.
Mesaj tarihi:
2. soru;

etki değişmez, zamanla beraber herşey yavaşlamış olacağı için, eşit zaman süresi geçtiğinde otobüs sende aynı kemiğk kırıklarını bırakacaktır.
Mesaj tarihi:
değişmez çünkü zamanın kendisi yavaşlıyor , 3 saatte 3 km yapıcaksa diyelim 6 saatte yapıyor ama olay yaşanmışsa o hıza nolursa olsun ulaşıyor sadece daha uzun sürede
Mesaj tarihi:
İyide adam otobüse slow atmıyo. Zaman yavaşlıyo, yani herşey yavaşlar. Hatta zamanı hızlandırıp yavaşlatan bi adam olsa sen farkı anlamazsın. Ha yok herşey yavaşlıcak ben kalıcam diyosan etki azalır tabi.
  • Yeni Oluştur...