roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://video.aol.com/video-detail/the-pain-in-kabir/94635001 Ne diyeyim bilmiyorum dsf "black metal'in "zenginleştirilmiş" versiyonu olan garden metal adına türkiye'de yapılmış en iyi işlerden (tek, çünkü öncü) biri olarak sayabileceğimiz şukela bir şarkı. herkes kendinden bir parça buluyor. özellikle klipteki idman sahnelerinde manowar'a, ve allah canımı alsa da kurtulsam sözüyle black metal'deki ölüme özlem temasına yaptığı göndermelerle harika bir başyapıttır. bu arada gvc'nin (gardenvillage center) istanbul'un bahçeköy beldesini tanıtma ve güzelleştirmeye gönül vermiş kişiler tarafından oluşması da anektodların en entarasını. şarkının ortasındaki epik şiir insan evladını bunalımlara sürükleyecek niteliktedir. herkesin dinlemesini, dinleyip öteki tarafta ne yapacaklarını şimdiden planlamalarını salık veririz. (deckard, 09.11.2008 20:08) #14356543 "
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 şHiKisH at avrat bacııı... hörreaakk hepsinin ilacıııı
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 la müzik black metal ola bari hani guptirik ben bunla taşak geçersem gral olurum felsefesi dışında. yeniden baktım: evet lan black metal dfsd
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yavrucum sizin ananiz babaniz yokmu? Itler kopekler mi buyuttu sizi? Saglam bi kotek lazim aslinda bunlara, piril piril olurlar valla.
cungu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Pek bi karikatürize olmuş, kutlarım.
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 lan dinleyenler de klip yapmaya çalışıyor bildiğin. en klipsizi bu, yine araya böyle bi aile fotosu tadında bişi yerleştirmişler ama takılmayın, şarkı en güzel bi şarkı. mehehehe
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 veletleri dövesim geldi lan miğdem bulandı tiksindim hepsinden allah canını alsın
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi niyeyse salih aradi gozlerim heriflerin tipleri bole aralarinda salihte olabilir gibi geliyo bana ya sarkida tam salihlik
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 klibin sonunda first persona geçiş ve allah canımı alsa da kurtulsamdaki diriliş yedi bitirdi beni :D
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 AHAUHIAEJHIAJHAEKLHMAŞEHA ŞUAN HAYATIMIN EN MUTLU GÜNÜ AEOHIJALMKYH edit: yazmamışım 1:51 deki şiiri söyleyen eleman benim :D:D
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 roket adam grubu tanıyo musun hocam?
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yok tanımıyorum. Ekşi sözlükte deckard reklamını yapmış bir başlıkta, öyle buldum ben de. O başlığa nasıl geldim hatırlamıyorum. Ben şiiri söyleyeni ilyas salman zannetmiştim bu arada dsfjhgsdjkf
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ahaha benzetme süpermiş. şu foruma video koyma işini kavrayabilirsem diğer parçaları da atarım buraya :)
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 youtube'a koy sonra da linki c/p'le işte heyecanla bekliyorum :D
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ahah meğer arkadaşın grubuymuş vesile oldu izledik sadkjf
Öne çıkan mesajlar