cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha marvel coştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 cast biraz daha sekil aldi, gorusmelerde felan feci isimler geciyordu (de niro, jude law felan ama olmayacaklarmis). ilk mesajdakine ilaveten, su an icin kesinlesen; odin: sir anthony hopkins jane foster: natalie portman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 en seviğim ikinci cizgi roman karakteri thor acıkcası. spiderman'ı yalan ınsanlara kaptırdığımızdan berı bekliyorum fılımının cıkmasını. en son konuyu falan ıyı toparlamışlardı leaklerden takip ettiğim, iyi bişi cıkabilir. sorun hemworth'un normal insan boyutunda olması. Thor dediğimiz adam ise insan değil asgardian irisi bir arkadaş. ama cözülür, /scale sonucta. diğer sorun ise, Kenneth Branagh'ın fazla "başarılı" olması ve kendi kafasına gore takılacak olması. Özellikle son zamanlarda muthiş bir tarzı atmosferi olan thor'un, 600'unden fazla sayısı olan thor'un, 50 yıllık gecmişi olan thor'un, stan lee'nın yazdığı Kırby'nın cızdığı thorun, böle bir herif tarafından tekrar yorumlanıp bok edilmesine gerek yok. cok beğendiğimiz Ironman nedense yönetmenın yorumuymuş gibi biliniyo, aslında o atmosfer o realizim sonra bir kac senedir zaten cizgi romanınada yedirilmişti, ve basarılı olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 thor u oynayan çocuk dışında şikayetim yok. gerisi gayet güzel göründü hatta şahane lan. ama o elamanla thor... ne bileyim... iron man in başarısı çok büyük oranda downey jr. ın sayesindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mitolojik tanrı thor'un film'ini yapıyorlar diye bir an sevinmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 fenris said: thor u oynayan çocuk dışında şikayetim yok. gerisi gayet güzel göründü hatta şahane lan. james kirk karakteri için ben demiştim zamanında kim bu düdük diye ama başarılı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben de bi an bildigimiz kuzey tanrılarından thor sanmıştım naaaalaka demiştim çizgi roman çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Laorx said: fenris said: thor u oynayan çocuk dışında şikayetim yok. gerisi gayet güzel göründü hatta şahane lan. james kirk karakteri için ben demiştim zamanında kim bu düdük diye ama başarılı çıktı. hayırlısı... daha yaşlı olsa iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Masticore said: Mitolojik tanrı thor'un film'ini yapıyorlar diye bir an sevinmiştim... zaten o base alınarak çizilmiş bir marvel kahramanı thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Thor u da bir gram sevmem;ama iron man kadar kaliteli yapıcaklarsa seve seve izlenir.Aslında Loki'nin performansı daha belirleyici olabilir. Biraz da villain karakterin filmlerini yapsa marvel beni mutlu,mesut edicek.Venom çerez,dr. doom şarlatandı en son izledigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Laorx said: Masticore said: Mitolojik tanrı thor'un film'ini yapıyorlar diye bir an sevinmiştim... zaten o base alınarak çizilmiş bir marvel kahramanı thor. biliyorum ama ne fark eder ? Spiderman demir adam vs.. hiçbirini sevmiyorum çok suni filmler geliyor hepsi... cartoon filmlerin %90'ı sux. Buda oyle olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Masticore said: Laorx said: Masticore said: Mitolojik tanrı thor'un film'ini yapıyorlar diye bir an sevinmiştim... zaten o base alınarak çizilmiş bir marvel kahramanı thor. biliyorum ama ne fark eder ? Spiderman demir adam vs.. hiçbirini sevmiyorum çok suni filmler geliyor hepsi... cartoon filmlerin %90'ı sux. Buda oyle olacaktır Vur deyince öldürmek buna deniyor heralde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 hayatında çizgi-roman okumamış insanlar bile bayıldı demir adam'a, beğenmeyen demir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kenneth branagh mi? shakespearin thoru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 thor'u ilk basta kevin mckidd oynayacakti (Rome'dan lucius vorenus) herhalde bu veled populer olunca onu tercih ettiler. sahsen McKidd 30 kat daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 http://l.yimg.com/a/i/mo/pseudoblog_thor500.jpg Thor'un resmini yayınlamışlar. Bir teaser fln görsek. Ayrıca Iron Man 2 de de Thor cameosu olacak diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 arada leak cıktı production photo tatlı duruyolar bakmıs bulundum öle, tek üzüntüm Odin'i Brian blessed'dan alıp hopkinse vermeleri oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Masticore said: Mitolojik tanrı thor'un film'ini yapıyorlar diye bir an sevinmiştim... me too=// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 afedersiniz ama mitolojik thorun filmi yapsalar bu ne lan böle sacma sapan dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://images.4chan.org/co/src/1279110237482.jpg oh oh sahane, zırhlar falan direk kirby kafası. biraz daha bile renkli olabilirlermis. bu filmide "günümüz sinemasınıa uyarlıyoruz" diye harcamıycaklar sanırım. uuu gercekci batman gibi olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yanliz resimlere pek aldanmamak lazim. cekimleri yaptiklari kostumler fotolarda felan cok basit gorunuyor, filmde cok cok daha iyi gorunurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ismail yk aradı.. can-kan kardeşlerden önce o bu giysilerden satın almak istiyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Film 3D olarak çıkacakmış ama 3D çekmedikleri için Clash Of The Titans ve Last Airbender gibi soradan çevirceklermiş. Umaırm o filmelr gibi bok etmezler 3D çıkartcaz diye. Birde Comic-con da ilk görüntülerini yayınlayacaklarmış filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Thor çizgi romanlarında Asgard uzay teknolojisi ile donatılmış bir yer bu arada. Görünce bu ne lan demeyin cahil cahil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 onu düdük bi herif yazmıstı, onlar aslında tanrı değil super gelismis uzaylı falan diye, sonra sie diyip retconladılar. ama öle viking viking diuran bi yer değil, baya fütüristik bi mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar