Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thor (2011)

cado

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cast biraz daha sekil aldi, gorusmelerde felan feci isimler geciyordu (de niro, jude law felan ama olmayacaklarmis). ilk mesajdakine ilaveten, su an icin kesinlesen;

odin: sir anthony hopkins
jane foster: natalie portman
Mesaj tarihi:
en seviğim ikinci cizgi roman karakteri thor acıkcası.

spiderman'ı yalan ınsanlara kaptırdığımızdan berı bekliyorum fılımının cıkmasını.

en son konuyu falan ıyı toparlamışlardı leaklerden takip ettiğim, iyi bişi cıkabilir.

sorun hemworth'un normal insan boyutunda olması. Thor dediğimiz adam ise insan değil asgardian irisi bir arkadaş. ama cözülür, /scale sonucta.

diğer sorun ise, Kenneth Branagh'ın fazla "başarılı" olması ve kendi kafasına gore takılacak olması. Özellikle son zamanlarda muthiş bir tarzı atmosferi olan thor'un, 600'unden fazla sayısı olan thor'un, 50 yıllık gecmişi olan thor'un, stan lee'nın yazdığı Kırby'nın cızdığı thorun, böle bir herif tarafından tekrar yorumlanıp bok edilmesine gerek yok.

cok beğendiğimiz Ironman nedense yönetmenın yorumuymuş gibi biliniyo, aslında o atmosfer o realizim sonra bir kac senedir zaten cizgi romanınada yedirilmişti, ve basarılı olmustu.
Mesaj tarihi:
thor u oynayan çocuk dışında şikayetim yok. gerisi gayet güzel göründü hatta şahane lan.

ama o elamanla thor... ne bileyim... iron man in başarısı çok büyük oranda downey jr. ın sayesindeydi.
Mesaj tarihi:
fenris said:

thor u oynayan çocuk dışında şikayetim yok. gerisi gayet güzel göründü hatta şahane lan.

james kirk karakteri için ben demiştim zamanında kim bu düdük diye ama başarılı çıktı.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

fenris said:

james kirk karakteri için ben demiştim zamanında kim bu düdük diye ama başarılı çıktı.

hayırlısı... daha yaşlı olsa iyi olurdu bence.
Mesaj tarihi:
Thor u da bir gram sevmem;ama iron man kadar kaliteli yapıcaklarsa seve seve izlenir.Aslında Loki'nin performansı daha belirleyici olabilir.

Biraz da villain karakterin filmlerini yapsa marvel beni mutlu,mesut edicek.Venom çerez,dr. doom şarlatandı en son izledigimde.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

Masticore said:

Mitolojik tanrı thor'un film'ini yapıyorlar diye bir an sevinmiştim...

zaten o base alınarak çizilmiş bir marvel kahramanı thor.

biliyorum ama ne fark eder ? Spiderman demir adam vs.. hiçbirini sevmiyorum çok suni filmler geliyor hepsi...

cartoon filmlerin %90'ı sux. Buda oyle olacaktır
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Laorx said:

Masticore said:

Mitolojik tanrı thor'un film'ini yapıyorlar diye bir an sevinmiştim...

zaten o base alınarak çizilmiş bir marvel kahramanı thor.

biliyorum ama ne fark eder ? Spiderman demir adam vs.. hiçbirini sevmiyorum çok suni filmler geliyor hepsi...

cartoon filmlerin %90'ı sux. Buda oyle olacaktır

Vur deyince öldürmek buna deniyor heralde sdf.
  • 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://images.4chan.org/co/src/1279110237482.jpg

oh oh sahane, zırhlar falan direk kirby kafası. biraz daha bile renkli olabilirlermis.

bu filmide "günümüz sinemasınıa uyarlıyoruz" diye harcamıycaklar sanırım. uuu gercekci batman gibi olsun!!!
Mesaj tarihi:
Film 3D olarak çıkacakmış ama 3D çekmedikleri için Clash Of The Titans ve Last Airbender gibi soradan çevirceklermiş. Umaırm o filmelr gibi bok etmezler 3D çıkartcaz diye.

Birde Comic-con da ilk görüntülerini yayınlayacaklarmış filmin.
Mesaj tarihi:
onu düdük bi herif yazmıstı, onlar aslında tanrı değil super gelismis uzaylı falan diye, sonra sie diyip retconladılar.

ama öle viking viking diuran bi yer değil, baya fütüristik bi mekan
  • Yeni Oluştur...