Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thor (2011)

cado

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
en seviğim ikinci cizgi roman karakteri thor acıkcası.

spiderman'ı yalan ınsanlara kaptırdığımızdan berı bekliyorum fılımının cıkmasını.

en son konuyu falan ıyı toparlamışlardı leaklerden takip ettiğim, iyi bişi cıkabilir.

sorun hemworth'un normal insan boyutunda olması. Thor dediğimiz adam ise insan değil asgardian irisi bir arkadaş. ama cözülür, /scale sonucta.

diğer sorun ise, Kenneth Branagh'ın fazla "başarılı" olması ve kendi kafasına gore takılacak olması. Özellikle son zamanlarda muthiş bir tarzı atmosferi olan thor'un, 600'unden fazla sayısı olan thor'un, 50 yıllık gecmişi olan thor'un, stan lee'nın yazdığı Kırby'nın cızdığı thorun, böle bir herif tarafından tekrar yorumlanıp bok edilmesine gerek yok.

cok beğendiğimiz Ironman nedense yönetmenın yorumuymuş gibi biliniyo, aslında o atmosfer o realizim sonra bir kac senedir zaten cizgi romanınada yedirilmişti, ve basarılı olmustu.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

Masticore said:

Mitolojik tanrı thor'un film'ini yapıyorlar diye bir an sevinmiştim...

zaten o base alınarak çizilmiş bir marvel kahramanı thor.

biliyorum ama ne fark eder ? Spiderman demir adam vs.. hiçbirini sevmiyorum çok suni filmler geliyor hepsi...

cartoon filmlerin %90'ı sux. Buda oyle olacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Laorx said:

Masticore said:

Mitolojik tanrı thor'un film'ini yapıyorlar diye bir an sevinmiştim...

zaten o base alınarak çizilmiş bir marvel kahramanı thor.

biliyorum ama ne fark eder ? Spiderman demir adam vs.. hiçbirini sevmiyorum çok suni filmler geliyor hepsi...

cartoon filmlerin %90'ı sux. Buda oyle olacaktır

Vur deyince öldürmek buna deniyor heralde sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...