Berk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Sam daha sen hiçbişi görmedin, biraz daha böyle oyuna sarınca adamlara kişilik filan yüklemeye başlıyosun, istatistiklerine bakmadan öğreniyosun kim sharp shooter kim bombacı kim yem. benim en sevdiğim olay bir adama prime edilmiş bombalar yükleyip synmium device a yollamaktır - o amanalr güdümlü roket yoktu bizde =)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 eradicator kazaa'dan 6 mb'lik bir sürümünü buldum ben x-com: ufo defense tam adında, onda hiçbir sorun çıkmadı. indirebiliyorsan onu indir.. berk oynadım oynadım ama kontroller çok zor geldi bana encounter'lardaki. 95'te oynasaydım külfetli gelmezdi ama turn-based olarak 12 adamı yürütüp sonra görmediğim bir yaratığın beni kızartması, dropoff'layıp load ekranına gidip komutları dikkatle yenileyip yine aynı şeyin olması, bunun bir saat içinde şöyle 15-20 kere tekrarlanması beni kopardı oyundan. üs yönetimi, intercepting filan çok rahat ama combat kısmı çok zahmetli artık, 2004 yılında banal getiriyor insana.. ama squad combat hevesim depreştiğinden şimdi syndicate'i yükledim, o real-time ve 4 kişi yönetiyorsun, ondan çıkaracağım hıncımı. :) ikisi de 93 yapımı ve ama benim naçizane dşüncem syndicate'in daha iyi bir oyun olduğu yönünde halen.. peter molyneux farkı olsa gerek.. beni bekle PERSUADATRON!!![signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 hehu samcim xcom biraz dikkat ve sabır oyunu işte, belli oluyo nerde pusular filan var, sen leviathan çıkınca gör, tam it sürüsü gibi iniyosun sitelara, hatat bendeki kitapta adam çok ilginç formasyonlar yapmış . ben turn based strategy olayında Jagged Alliance yi tek geçer, öyle sarar beni
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 berk'cim cidden zor kontroller, hatta belki o vakit için bile zor. syndicate'i biraz oynadım şimdi, aman yarabbi o ne rahatlık. sanki 2-3 yıllık bir oyun gibi. tekrar şapka çıkardım yani.. yanlış anlaşılmasın, enemy unknown'a bayıldım ama gerek kontrolleri gerek pikselize ötesi grafikleri (gene syndicate diyeceğim ama cidden görün nasıl tertemiz grafikler, iki oyun arasında 5-10 yıl fark var sanırsınız) ile artık geçmiş maalesef oynanabilirlikten. mesela elder scrolls: arena'yı da yükledim geçenlerde, ona da bayıldım ama oynanması çok külfetli ve 20 yıllık philips konsolları andıran pikselize grafiklere sahip. amiga'cılar bilir zaten 95'e kadar çıkan pc oyunları (hatta amiga'dan port edilenler dahil) nasıl emer grafik açısından.. grafiği fazla önemsiyorum gibi görünebilir ama tırnağım kadar pikseller var yahu neredeyse.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 öss bitsin ben de syndnicate oynamak istiyorum bir de favori tleth bölümü vardır TFTDde arada açar basarım =)
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 sam apocalypseyi al oyna real time.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bir tane 8 mb buldum gold edition grafikler yok sanırım o sam in bulduğu bir tane 4 mb lık buldum oyun açılıyor oyuna başlıyorum base i yerleştirince error veriyor şu 6 mb lığı bir bulamadım >:([signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
eradicator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 valla ben dosbox diye bi dos emulator u buldum onla giriyorum böle yavaş mavaş acaip bişey ama idare etmeye calısıyorum daha bi emulator tavsiye eden varsa bana link verebilirmi
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 eradicator enemy unknown için emulator gerekmedi bende ama sen xp veya 2000 kullanıyorsan bilmiyorum onda nasıl..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben xp kullanıyorum enemy unknown grafikler olmadan çalışıyor terör from the deep oyuna başlıyorum görevlerin ortasında windows a dönüyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Mighty_THoR, 02 Haziran 2004 12:41 tarihinde demiş ki: ben xp kullanıyorum enemy unknown grafikler olmadan çalışıyor terör from the deep oyuna başlıyorum görevlerin ortasında windows a dönüyor işte ondan diyorum dos emulator ü lazım bende dosbox diye bişey var arada saçmalıyor ve acaip bi kasılma söz konusu oluyor. Anlamadım yani işte düzgün bi emulator tavsiye edebilecek birisi yok mu? bu arada ben terror from the deep oynuyorum
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 dosbox kullaniyorum. CPU cycles : 10.000 Frameskip : 1 yapin iyi calisiyo o zaman. bilmeyenler icin: ctrl + f11 ve f12 , cpu cycles artirir azaltir. ctrl + f7 ve f8 , frameskip artirir azaltir.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ya bende iyi çalışmıyor neden bilmiyorum ama başka emulator yok mu ya
sharky Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 abi bi tane boot disketi yapsaniza.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Berk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 $akircim yeni nesil floppy bile almıyo bilgisayarına 3$ vermeye kıyamayıp sen boot disk diyosun. biz dinolar için o. hatta bendeki xcom hedesinde özel boot disc komutu bile yazmışlar =) HIMEM nedir bilmez ki bu gençler =)
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 biliriz biliriz de floppy bozuk :) böle boot cd si yapmam lazım hay onu yapana kadar adam gibi bi emulator yok mu yaw
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Yine nostaljik yanım tuttu Enemy unknown oyanyama başladım vize haftasında. Apocalypse'i bi bulayım da indirip ona başliyim en iyisi.. Naber? :)
Öne çıkan mesajlar