Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rec 2

sinad

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Ya apartmanda toplasan 10 tane anca zombi vardır. O kadar ateş gücüyle onları halledemiyorlarsa yaşamasınlar zaten. İlk filmde en azından silah falan yoktu zombilerin kazanması mantıklıydı. Pompalı var bi headshot'a bakar. Ağız bırakmazsan zombide o da seni ısıramaz :D

epey bi FPS oynanmış...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk film güzelde olsa agır sacmalık vardı. Yalnız bunun mekan aynı ve film'in devamı gibi geldi o acıdan kötü olmuş. Yeni bir macera beklerdim.

Birde karantina dediler kimseyi yollamadılar içeri. Şimdi özel kıyafeti olmayan polisleri salmışlar içeri. Madem öyleydi niye baştan etmediniz yardım

Sosyal ağlarda paylaş

İlk film iyiydi. E buda aynısı olduğuna göre bu da iyi olacak.

Bu arada biz milyon tane zombi filmi izleyip oynadık ama içeri giren polisler onları hasta insanlar zannedip ateş etmeyeceklerdir sanırım. Zaten durum anlaşılıncaya kadar grubun yarısı uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

spo

Ozel kiyafet olmamasinin sebebi muhtemelen virusun hava yoluyla bulasmadigini anlamalarindan kaynaklaniyor. Adamlar klasik gogus zirhi flaan giymis mantikli bence.

Masticore said:

ilk film güzelde olsa agır sacmalık vardı. Yalnız bunun mekan aynı ve film'in devamı gibi geldi o acıdan kötü olmuş. Yeni bir macera beklerdim.

Birde karantina dediler kimseyi yollamadılar içeri. Şimdi özel kıyafeti olmayan polisleri salmışlar içeri. Madem öyleydi niye baştan etmediniz yardım

Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya apartmanda toplasan 10 tane anca zombi vardır. O kadar ateş gücüyle onları halledemiyorlarsa yaşamasınlar zaten. İlk filmde en azından silah falan yoktu zombilerin kazanması mantıklıydı. Pompalı var bi headshot'a bakar. Ağız bırakmazsan zombide o da seni ısıramaz :D

Asker psikolojisinden yola çıkarsan ateş gücünün genel olarak dünya tarihindeki savaşlarda neden etkisiz kaldığına cevap bulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

İlk film iyiydi. E buda aynısı olduğuna göre bu da iyi olacak.

Bu arada biz milyon tane zombi filmi izleyip oynadık ama içeri giren polisler onları hasta insanlar zannedip ateş etmeyeceklerdir sanırım. Zaten durum anlaşılıncaya kadar grubun yarısı uçar.

Abi artık o sırada anlamışlardır o "hasta insanlar"ın ne kadar tehlikeli olduklarını :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

şimdi.. ilk filmi evde izledim ama ne bileyim sinemada olsa izlemezdim herhal. evde çok tırsınca "evdeyim ulen!" diyebiliyorsun rahatlıkla 2.si bu korkutuculukta olursa ine evde izlerim vallahi..

hani son 15dk sı hakikaten tırsıtmıştı beni.. ne biçim şey o öyle

ama bu hastalık yayılır ben söyleyim size. 3. filmi de görmemiz gerekir.

unutmadan. böle bi durumla karşılaşırsanız elemanı çatı katına zincirlemeyin. bina temelinde, C80-C100 beton dökün üzerine. tamam mı? sonradan pişman olmaktan iyidir..

ha bu arada manuela velasco dilediği gibi dişleyebilir.. lafım diğer hastalık kapmışlara.

yirim yirim

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...