sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Geliyor!! muhteşem filmin 2.si geliyor. İlki kadar başarılı olabilecek mi bilmiyorum ama şimdilik fragmanı harika olmuş. buda başarılı sitesi. Sitede filmin çıkış tarihine geri sayım var. ayrıca müzik süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ya apartmanda toplasan 10 tane anca zombi vardır. O kadar ateş gücüyle onları halledemiyorlarsa yaşamasınlar zaten. İlk filmde en azından silah falan yoktu zombilerin kazanması mantıklıydı. Pompalı var bi headshot'a bakar. Ağız bırakmazsan zombide o da seni ısıramaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nileppezdel said: Ya apartmanda toplasan 10 tane anca zombi vardır. O kadar ateş gücüyle onları halledemiyorlarsa yaşamasınlar zaten. İlk filmde en azından silah falan yoktu zombilerin kazanması mantıklıydı. Pompalı var bi headshot'a bakar. Ağız bırakmazsan zombide o da seni ısıramaz :D epey bi FPS oynanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Fragman güzel, fakat cidden saçma olmuş ağır silahlı swat ekibine bu zombilerin saldırıp birşeyler yapabilmeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ilk film güzelde olsa agır sacmalık vardı. Yalnız bunun mekan aynı ve film'in devamı gibi geldi o acıdan kötü olmuş. Yeni bir macera beklerdim. Birde karantina dediler kimseyi yollamadılar içeri. Şimdi özel kıyafeti olmayan polisleri salmışlar içeri. Madem öyleydi niye baştan etmediniz yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 direk devami sanirim . !itfayeci de zombi olmus yemislerdi onuda , baltayla dalıyor etrafa. o deilde film sonu boss u ilk filmin kameramani falanmis :D rec 2 nin kameramaniyla savasiyor falan asdasfuhqefasd revenge of the cameraman diye asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İlk film iyiydi. E buda aynısı olduğuna göre bu da iyi olacak. Bu arada biz milyon tane zombi filmi izleyip oynadık ama içeri giren polisler onları hasta insanlar zannedip ateş etmeyeceklerdir sanırım. Zaten durum anlaşılıncaya kadar grubun yarısı uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ilk filmi şans eseri izleyip evde tek başıma gezemez olmuştum. şimdi fragmanda bile ürktüm hadi hayırlısı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 trailer çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 spo Ozel kiyafet olmamasinin sebebi muhtemelen virusun hava yoluyla bulasmadigini anlamalarindan kaynaklaniyor. Adamlar klasik gogus zirhi flaan giymis mantikli bence. Masticore said: ilk film güzelde olsa agır sacmalık vardı. Yalnız bunun mekan aynı ve film'in devamı gibi geldi o acıdan kötü olmuş. Yeni bir macera beklerdim. Birde karantina dediler kimseyi yollamadılar içeri. Şimdi özel kıyafeti olmayan polisleri salmışlar içeri. Madem öyleydi niye baştan etmediniz yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 l4d ın filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 RaidenXelRu said: direk devami sanirim . !itfayeci de zombi olmus yemislerdi onuda , baltayla dalıyor etrafa. o deilde film sonu boss u ilk filmin kameramani falanmis :D rec 2 nin kameramaniyla savasiyor falan asdasfuhqefasd revenge of the cameraman diye asdasd boss geyiğinin aynısını aklımdan geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 nileppezdel said: Ya apartmanda toplasan 10 tane anca zombi vardır. O kadar ateş gücüyle onları halledemiyorlarsa yaşamasınlar zaten. İlk filmde en azından silah falan yoktu zombilerin kazanması mantıklıydı. Pompalı var bi headshot'a bakar. Ağız bırakmazsan zombide o da seni ısıramaz :D Asker psikolojisinden yola çıkarsan ateş gücünün genel olarak dünya tarihindeki savaşlarda neden etkisiz kaldığına cevap bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bişi sorucam bu ikincisi de ispanyol yapımı olucak dimi. amerikalılar korku filimlerini bidaha ve daha güzel çekicez diye efekt manyaa yapıp içine ediyorlar rec 1'in holivut yapımında da olduu gibi. umarım bu amerikan yapımı değildir. edit: fragmanı izledim de ispanyol yapımıymış çok sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Apis said: İlk film iyiydi. E buda aynısı olduğuna göre bu da iyi olacak. Bu arada biz milyon tane zombi filmi izleyip oynadık ama içeri giren polisler onları hasta insanlar zannedip ateş etmeyeceklerdir sanırım. Zaten durum anlaşılıncaya kadar grubun yarısı uçar. Abi artık o sırada anlamışlardır o "hasta insanlar"ın ne kadar tehlikeli olduklarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 mermi abi... en önemlisi mermi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kamerayı bu sefer kim çekiyor ? Garip olmuş swat ekibinin birde kameramanı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 swat ekibinin değil kamera,kasklardaki kameralar onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 müzik mükemmel film boyunca bu tarz müzikler non-stop çalarsa hiç korkmam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ya bak fragmanı bi daha izledim bi daha heycanlandım. deli gibi bekliorum açıkçası. rec 1 i çoook beğenmiştim. ikincisini yapmaları süper oldu. bravo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 şimdi.. ilk filmi evde izledim ama ne bileyim sinemada olsa izlemezdim herhal. evde çok tırsınca "evdeyim ulen!" diyebiliyorsun rahatlıkla 2.si bu korkutuculukta olursa ine evde izlerim vallahi.. hani son 15dk sı hakikaten tırsıtmıştı beni.. ne biçim şey o öyle ama bu hastalık yayılır ben söyleyim size. 3. filmi de görmemiz gerekir. unutmadan. böle bi durumla karşılaşırsanız elemanı çatı katına zincirlemeyin. bina temelinde, C80-C100 beton dökün üzerine. tamam mı? sonradan pişman olmaktan iyidir.. ha bu arada manuela velasco dilediği gibi dişleyebilir.. lafım diğer hastalık kapmışlara. yirim yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Sacma olmus. Binayi neden yakmiyorlar ki. Kokten cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 dasaaa said: unutmadan. böle bi durumla karşılaşırsanız elemanı çatı katına zincirlemeyin. bina temelinde, C80-C100 beton dökün üzerine. tamam mı? hahhaahahhai iyi güldüm ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 türkiyede çıksın artık. çıktı mı yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kameramanı görmek istiyorum ben, ilk filmde merak ettim adamın sırf sesiduuyluyordu bi de ayakkabıları gözüküyordu,spiker bakalım nası zombi olmuş. o güzel kadın kim bilir ne hallerde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar