DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 del bosque, aragones vs.. öğrenemediler ispanya'dan td getirilmemesi gerektiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yeterince sabredilemez, o yüzden başarısız olur kovulur. fazla tazminat koydurmamıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu adamı mı kovacaklar. Sanmıyorum. Bence gayet iyi bir seçim oldu. Sevindim Galatasaraylı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Abiii... İyi halt ettiler. Hıyarlığa bak. Getirilen adama bak... Offff bitirdiler takımı. Rezalet lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ben tazminatını merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Rewendor said: Abiii... İyi halt ettiler. Hıyarlığa bak. Getirilen adama bak... Offff bitirdiler takımı. Rezalet lan! sdflhksdf ciddimisin emin olamadım hacı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nileppezdel said: Full kadro oynadığımız her maçta şov yapmış olsak eyvallah da öyle de değil işte.. :( Full kadro oynadığımız Benfica maçını falan hatırlıyorum ben. İlla ki birileri sakattı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sevindim.kıskananlar çatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Flameoffear said: sdflhksdf ciddimisin emin olamadım hacı. :D Gayet ciddiyim ben. Adamın t.direktör olarak bir başarısı yok. Hollanda'da milli takımda bir süre zorunluluktan çalışmış sonra gitmiş sıradan bi takımı bi süre çalıştırmış. Barcelona'yı 5 sene çalıştırmış ama bu sürede 2 lig 1 ispanyol kupası var sadece. Ne bir avrupa başarısı ne de bir özellik. Tecrübe yok adamda. Zaten baya zamandır da boştaydı takım makım çalıştırmıyodu. İsmi var, kendisi yok. Edit: 1 tane CL kazanmış, gözümden kaçmış pardon Ama hala yeterince iyi bir seçim olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Frank Rijkaard. Eleyebilseydi Galatasaray 1989’da Hagili Steaua Bükreş’i yarı finalde, final maçında karşılaşacaktı sarı kırmızı formayla ilk kez. Kısmet bugüneymiş. Birkaç saat sonra havalimanına inecek Rijkaard Galatasaray yöneticileriyle. Meraklısına birkaç not. Rijkaard Galatasaray’ı uzun süreden beri izliyordu. Takım hakkında inanılmaz bilgiye sahip. İlk görüşmede takımın futbolcularını bir çırpıda saydı yöneticilere. Lincoln’ü de biliyor ve tanıyor. Onun hakkındaki kararı kendisi verecek. Rijkaard’ın alacağı ücret Houllier’den pahalı değil. Ancak onu bugüne kadar gündeme gelen üç teknik direktörden (Bernd Schuster, Gérard Houllier, Juande Ramos) ayıran temel bir farkı var. O da şu: Galatasaray’ın inanılmaz cüzi transfer bütçesini tamamen kabul etti. Neyi gösterir bu? Her şeyden önce Galatasaray’ı çok istediğini. Başarılı olmak için başka generallere ihtiyacı olmadığını, gerek duymadığını. (Bir kerteriz noktası olması için Juande Ramos’un transfer bütçeniz ne kadar diye sorduğunda Adnan Polat’tan duyduğu “5-10 milyon dolar” lafından sonra masadan kalktığını aklımızda tutalım.) Elbette Galatasaray’a generaller de gelecek bu sezon. Ama bu ayrı konu. Franklin Edmundo Rijkaard tartışmasız Galatasaray tarihinin en büyük transferidir. Bugüne kadar gerek futbolculuğu, gerek çalıştırıcılığı döneminde onun kadar kupa kaldırmış kimse bırakalım Florya’ya, Türkiye’ye adımını atmadı. O Galatasaray tarihinin ilk Hollandalısı. O Galatasaray tarihinin ilk La Liga patentli hocası. O Galatasaray tarihinin CL kupasını kazanmış ilk teknik direktörü. O Galatasaray tarihinin en lekesiz melezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bir bakıma başarı bekleyen bir adam. Bilmiyorum da en azından başarılı olmak için çabalayacağını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Rewendor said: Flameoffear said: sdflhksdf ciddimisin emin olamadım hacı. :D Gayet ciddiyim ben. Adamın t.direktör olarak bir başarısı yok. Hollanda'da milli takımda bir süre zorunluluktan çalışmış sonra gitmiş sıradan bi takımı bi süre çalıştırmış. Barcelona'yı 5 sene çalıştırmış ama bu sürede 2 lig 1 ispanyol kupası var sadece. Ne bir avrupa başarısı ne de bir özellik. Tecrübe yok adamda. Zaten baya zamandır da boştaydı takım makım çalıştırmıyodu. İsmi var, kendisi yok. Yapma Rew. Sen yapma. 2006'da adam CL kaldırdı. http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Rijkaard 2007/8'de Manu'ya elendi yarı finalde. Türkiye'ye kaç tane CL Winner title TD geldi allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 @Rewendor: Adam CL aldı nasıl avrupa başarısı yok be? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 arsenale karşı şl kazandı :p bence gergin ya genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Rewendor fazla sert girmişsin olaya yahu. Bence kariyeri gayet başarılarla dolu bir teknik adam rijkaard. Denildiği gibi galatasaray yöneticileri 1 yıl sabredebilirse çok güzel işler başarır bence galatasarayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 unutmuşum kupayı düzelttim şimdi :) Abi adam iyi olsa 1 sene boşta bekletmezlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Masquerade said: Frank Rijkaard. Eleyebilseydi Galatasaray 1989’da Hagili Steaua Bükreş’i yarı finalde, final maçında karşılaşacaktı sarı kırmızı formayla ilk kez. Kısmet bugüneymiş. Birkaç saat sonra havalimanına inecek Rijkaard Galatasaray yöneticileriyle. Meraklısına birkaç not. Rijkaard Galatasaray’ı uzun süreden beri izliyordu. Takım hakkında inanılmaz bilgiye sahip. İlk görüşmede takımın futbolcularını bir çırpıda saydı yöneticilere. Lincoln’ü de biliyor ve tanıyor. Onun hakkındaki kararı kendisi verecek. Rijkaard’ın alacağı ücret Houllier’den pahalı değil. Ancak onu bugüne kadar gündeme gelen üç teknik direktörden (Bernd Schuster, Gérard Houllier, Juande Ramos) ayıran temel bir farkı var. O da şu: Galatasaray’ın inanılmaz cüzi transfer bütçesini tamamen kabul etti. Neyi gösterir bu? Her şeyden önce Galatasaray’ı çok istediğini. Başarılı olmak için başka generallere ihtiyacı olmadığını, gerek duymadığını. (Bir kerteriz noktası olması için Juande Ramos’un transfer bütçeniz ne kadar diye sorduğunda Adnan Polat’tan duyduğu “5-10 milyon dolar” lafından sonra masadan kalktığını aklımızda tutalım.) Elbette Galatasaray’a generaller de gelecek bu sezon. Ama bu ayrı konu. Franklin Edmundo Rijkaard tartışmasız Galatasaray tarihinin en büyük transferidir. Bugüne kadar gerek futbolculuğu, gerek çalıştırıcılığı döneminde onun kadar kupa kaldırmış kimse bırakalım Florya’ya, Türkiye’ye adımını atmadı. O Galatasaray tarihinin ilk Hollandalısı. O Galatasaray tarihinin ilk La Liga patentli hocası. O Galatasaray tarihinin CL kupasını kazanmış ilk teknik direktörü. O Galatasaray tarihinin en lekesiz melezi. sayfa sonu kalmış. =p gelmesinde en önemli etken kısıtlı bütçeyi kabul etmesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Gazetede de hala schuster 2 gün içinde istanbulda yazıyo ne kötü bi medya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 içeriden , çok sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre hoca imza atarken eski öğrencilerinden Liyonek Messi arıyor ve aşağıdaki konuşmalar geçiyor ; L.M : Hocam selam, ben Messi, barçadan F.R : ooo Messicim merhaba, nasılsın iyi misin ? L.M : saol hocam bildiğin gibi, hocam GALATASARAY 'a imza atıyormuşsun hayırlı olsun, acaba diyorum mümkünse beni de aldırabilir misin ? F.R : Valla öyle Messicim, hayallerimin takımına kavuşuyorum çok şükür, seni de bu takımda görmek isterim, ben bir Adnanlarla görüşeyim sana bilgi veririm L.M : Hadi hocam inşallah, güzel haberlerini bekliyorum F.R : İnşallah Messicim, elimden geleni yaparım, sen idmanlarını aksatmadan çalışmaya devam et, forumunu muhafaza et, ben senin için elimden geleni yapacağım L.M : çok saol hocam, ben çıkayım da bir kaç bavul alayım kendime, görüşürüz F.R : sende saol Messicim, eksik olma, görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ayrıca Euro 2000'de Hollandaya oynattığı futbolu izlediniz mi bilmiyorum ama çok çok iyidi. Dramatik biçimde İtalya'ya penaltılarda elendiler. Çok sert sallıyorsunuz adama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yalnız yeniden kendini kanıtlama yoluna gidebilir mi? sorusu da gs lileri ümitlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ek$i said: barcelona ile şampiyon olduğu yıllarda real madrid'in kadrosunda zidane, figo, makelele, beckham, raul, guti gibi adamlar olduğunu unutmamak gerekir. şampiyonlar ligi'ni kazandığında alex ferguson'un manchester'ın başında 16. yılını doldurduğunu, mourinho'nun chelsea ile çıldırdığını da eklemek gerek tabii. milan'ı filan saymıyorum daha bak. ama yok. neydi? barça'da eto, ronaldinho vardı di mi, onlarla babam bile şampiyon olurdu? hala kendini kanıtlayamadı bu adam. hemen gönderilmeli. artık anlayın ............., futbol dediğin şey pes'deki gibi değil, teknik direktörlük de cm!deki gibi. save edemiyosun olm burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Neyse ya sakinleştim şimdi... İlk haberi duyduğumda kan beynime sıçradı resmen, getire getire rijkaardı mı getirdiniz nerde schusterler ramoslar falan diye... Şimdi düşününce o kadar da kötü değil. Ama hala en iyi tercih olmadığı iddiasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 gs yönetimi ilk sezon dayanırsa ikinci sezon daha başarılı olabilir rijkaard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Masquerade said: ek$i said: barcelona ile şampiyon olduğu yıllarda real madrid'in kadrosunda zidane, figo, makelele, beckham, raul, guti gibi adamlar olduğunu unutmamak gerekir. şampiyonlar ligi'ni kazandığında alex ferguson'un manchester'ın başında 16. yılını doldurduğunu, mourinho'nun chelsea ile çıldırdığını da eklemek gerek tabii. milan'ı filan saymıyorum daha bak. ama yok. neydi? barça'da eto, ronaldinho vardı di mi, onlarla babam bile şampiyon olurdu? hala kendini kanıtlayamadı bu adam. hemen gönderilmeli. artık anlayın ............., futbol dediğin şey pes'deki gibi değil, teknik direktörlük de cm!deki gibi. save edemiyosun olm burda. düz mantıkla bakarsak doğru söylemiş ekşidekiler. Ama Barcelona'nın kadrosu da az buz değil yani o dönemde. Bir de şu var, Barcelona'daki son iki senesinde özellikle hiç kimseye söz geçiremiyodu adam, Ronaldinho falan idmanı asıp reklam çekimine gidiyodu hatta o yüzden gönderildi, kimse sallamıyodu. Böyle disiplinsizliğe fırsat vermez umarım GS'de de. Yoksa Lincoln bitirir bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar