Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Red said: şerefsiz sabri para alamıyoruz falan diye aglamıs.bugun gazetede yazıodu ulan top oynadıgın yok bişi yaptıgın yok bide utanmadan laf ediosun anladı herhalde bu reykard biraz insan oldugu için beni oynatmaz die. inşallah oynatmaz ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yannız reykardın gelmesi transfer konusunda baya iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ben pek inanmıyorum ona.aragones fenere gelince ne senna yı getirebildi nede istediği başka bir oyuncuyu.anca gudjonsen felan gelir. birde ben şu webaslandaki yorumlara bitiyorum ya.gudjonsen i beğenmiyorlar forlanı,grafite yi felan istiyorlar :D şaka gibiler.takımlarını milan felan sanıyorlar hayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 cado said: ben pek inanmıyorum ona.aragones fenere gelince ne senna yı getirebildi nede istediği başka bir oyuncuyu.anca gudjonsen felan gelir. İspanyanın gol kralı geldi hem de en parlak zamanında, herif kalburüstü herhangi bir ingiltere/italya/ispanya takımının havada kapacağı adamı türkiyeye getirdi. -.-' Ha getirdi de ne oldu, o ayrı konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Josicoyu da getirdi ayrıca, tutturduydu cosiko cosiko ortasahada pres yapıcak, boş alanları kapatacak tam bu takımın ihtiyacı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 josico yu o getirmedi.senna yı istedi yönetim josico yu getirtti.bunu kendiside söylüyor zaten. ama guiza da haklısın unutmuşum onu :).iyi ozaman iyi oyuncularda gelir umarım gs yede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Hmm sabriye bir GTFO da demeden çıkamadım topicten, bi daha olmaz bu kadar spam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ha bilemiyorum cado o zaman, benim çok net hatırladığım adam bir maç sonu basın toplantısında bugün ortasahamız çok kötüydü, josico işte ortasahada bu boşluları kapatacak, alan daraltıcak oyuncu iyi ki aldık gibisinden konuşmuştu benim dayanağım o :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sabri gitsin lütfen.. takımın başında ben kalsaydım ben de yollatacaktım ama apar topar üstüme getirşlien teknik direktör arkadaşa yastığımın üzerinde bir not bıraktım inanıyorum ki o not çok işine yarayacak alçak galatasaray beni bir araba sattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sabri geri vites yapmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Rijkaard gitmesin demiş "yetenekli oyuncu ama beyniyle ayakları arasında köprü yok" diye süper bir tanım yapmış işte. O köprüyü kurarsa adam eder belki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bariz gazeteci yazışı o demeç imho. adamın toplantıda dediği şey oyuncuları tanımıyorum, ne ara demiş olabilir ki bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Gazetede 2-3 haftadır görüşülüyodu bi yandan da kasetlerini izliyodu GS'nin falan diyo. Gerçek mi bilmem ama mantıklı, zaten boş beleş adamdı takım falan da çalıştırmıyodu izlemiştir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sabrinin beyni yokki.sorun orda ztn.o köprü malesef hiç bi zaman olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Rijkaard PES'te her zaman Galatasaray'ı seçiyorum.Sabri'nin kalmasını istiyorum. Demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Rewendor said: Gazetede 2-3 haftadır görüşülüyodu bi yandan da kasetlerini izliyodu GS'nin falan diyo. Gerçek mi bilmem ama mantıklı, zaten boş beleş adamdı takım falan da çalıştırmıyodu izlemiştir yani :) yok hayır, benim bildiğim kasetlerle beraber dün ülkesine döndü. tekrar gelene kadar hepsini izleyecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Pyro said: Ben Co'yu daha çok istiyordum. Tam Gs'ye göreydi adam, bu heriften tek ümidim hücum futbolunu iyi oynatıyor olması. Bakalım inşallah pişman olmayız. Co seçenekler arasında en iyi gözüküyordu bana görede.ama rijkaard'da şöle bir durum,adam başarı istiyor,bir aragones değil.takımdaki yabancılarında(kewell,baros,lincoln)rijkaard yönetiminde bir gaza gelip daha iyi oynıcaklarını umuyorum. De Sanctis kesin gitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 De Sanctis kiralıktı zaten gitti. Ama şu anda bonservisi elinde, Sevilla'yla sözleşmesi doldu. Beleşe alınabilir durumda. Fakat biraz sorunlu. Daha önceki transferlerinden falan davası sürüyo o yüzden uğraşmak lazım. De Sanctis i istemem ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sanchis in bi maçı bile "iyiydi be" değildi ki bence sıradan bi kaleci izlenimi verdi hep bakalım her yerde gs leo franco ile anlaştı yazıo ne derece doğru görücez http://tr.wikipedia.org/wiki/Leo_Franco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 taffarelden sonra Galatasaray kalesine en çok yakışan adamdı önünde defans olmamasına rağmen, sözleşmesi sona ermesine rağmen, geleceğinde bir daha Galatasaray ile yolları keşimeyecek olmasına rağmen, profosyenelce kalesini korudu tabiki her kaleci kadar kusurları ve kötü çıkardığı maçları oldu yine de bana göre kalede güven veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu arada topic hoca ile alakalıyken nasıl buraya gelmiş anlamadım şu anda reykard hakkında kim ne söylersen boş konuşuyor demektir, bende boş konuşayım o halde reykard sadece futbol oynatacak, benim istediğim gibi, Galatasaraya yakıştığı gibi, maçın %65 rakip sahada geçecek ve çok çeşitli atak kombineleri izleyeceğiz yeter ki ; lincoln+kewell+arda+baros bir arada kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Reykard Leo Franco' yu yan toplarda zayıf diye istememiş diye okumuştum bir yerde. Gerçi çok geç artık sanırsam. edit: Rıdvan' ın reykard yorumu: Rıdvan said: Galatasaray kendine çok uygun bir teknik direktör buldu. Frank Rijkaard, Barcelona’da oynattığı 4-3-3 sistemine uygun oyuncular bulacak. İleride Arda, Baros ve Kewell’ı oynatacağını düşünüyorum. Ayrıca Lincoln eğer kalırsa eskisi gibi ülkesine çekip gidemez. Giderse, Rijkaard ona ‘Ben Messi’yle çalıştım, sen kimsin” der. Rijkaard kendi sistemini oyunculara uyduracaksa doğru takıma geldi. Orta saha elemanları gerçekten orta saha adamları. Barcelona’daki bildiğimiz şablonda oynayacaksa Lincoln’ün işi olmaz diye düşünüyorum. Baktığımız zaman da dünya futbolunda 4-3-3 oynayan takımlar liglerini forse ettiler; Beşiktaş, Manchetser United, Barcelona, Inter gibi. Glatasaray’ın genelde pasa dayalı bir oyun kültürü vardı Fatih Terim zamanından beri. Bu Rijkaard’a uygun. Ama Galatasaray’ın en büyük problemi; teknik direktörün kimin olduğu belli değildi. Haldun Üstünel mi, Adnan Sezgin mi, Kalli mi? Ama şimdi oyuncular karşılarında güçlü bir Rijkaard görecekler. Hiçbir yöneticinin de işine karışacağını düşünmüyorum. Galatasaray’ın kadro yapısı itibariyle iyi bir kaleciye ve Servet’in yanına iyi bir stopere ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 de sanctis taffarelden sora gelen en iyi kaleciyse mehmet güven hagiden sora gelen en iyi orta saha :) de sançiz bana mondragonu arattı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mondragon'u aratmayacak kaleci yok zaten dünya üzerinde Türkiye'ye gelebilecekler arasında şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 mondragonu arattı ne ya koskoca mondragon ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar