Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Rijkaard Galatasaray'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

şerefsiz sabri para alamıyoruz falan diye aglamıs.bugun gazetede yazıodu

ulan top oynadıgın yok bişi yaptıgın yok bide utanmadan laf ediosun

anladı herhalde bu reykard biraz insan oldugu için beni oynatmaz die.

inşallah oynatmaz ne diyelim.
Mesaj tarihi:
ben pek inanmıyorum ona.aragones fenere gelince ne senna yı getirebildi nede istediği başka bir oyuncuyu.anca gudjonsen felan gelir.

birde ben şu webaslandaki yorumlara bitiyorum ya.gudjonsen i beğenmiyorlar forlanı,grafite yi felan istiyorlar :D şaka gibiler.takımlarını milan felan sanıyorlar hayla
Mesaj tarihi:
cado said:

ben pek inanmıyorum ona.aragones fenere gelince ne senna yı getirebildi nede istediği başka bir oyuncuyu.anca gudjonsen felan gelir.

İspanyanın gol kralı geldi hem de en parlak zamanında, herif kalburüstü herhangi bir ingiltere/italya/ispanya takımının havada kapacağı adamı türkiyeye getirdi.

-.-'

Ha getirdi de ne oldu, o ayrı konu :D
Mesaj tarihi:
josico yu o getirmedi.senna yı istedi yönetim josico yu getirtti.bunu kendiside söylüyor zaten.

ama guiza da haklısın unutmuşum onu :).iyi ozaman iyi oyuncularda gelir umarım gs yede
Mesaj tarihi:
Ha bilemiyorum cado o zaman, benim çok net hatırladığım adam bir maç sonu basın toplantısında bugün ortasahamız çok kötüydü, josico işte ortasahada bu boşluları kapatacak, alan daraltıcak oyuncu iyi ki aldık gibisinden konuşmuştu benim dayanağım o :>
Mesaj tarihi:
sabri gitsin lütfen.. takımın başında ben kalsaydım ben de yollatacaktım ama apar topar üstüme getirşlien teknik direktör arkadaşa yastığımın üzerinde bir not bıraktım inanıyorum ki o not çok işine yarayacak

alçak galatasaray beni bir araba sattın
Mesaj tarihi:
Gazetede 2-3 haftadır görüşülüyodu bi yandan da kasetlerini izliyodu GS'nin falan diyo. Gerçek mi bilmem ama mantıklı, zaten boş beleş adamdı takım falan da çalıştırmıyodu izlemiştir yani :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Gazetede 2-3 haftadır görüşülüyodu bi yandan da kasetlerini izliyodu GS'nin falan diyo. Gerçek mi bilmem ama mantıklı, zaten boş beleş adamdı takım falan da çalıştırmıyodu izlemiştir yani :)

yok hayır, benim bildiğim kasetlerle beraber dün ülkesine döndü. tekrar gelene kadar hepsini izleyecekmiş
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Ben Co'yu daha çok istiyordum. Tam Gs'ye göreydi adam, bu heriften tek ümidim hücum futbolunu iyi oynatıyor olması. Bakalım inşallah pişman olmayız.

Co seçenekler arasında en iyi gözüküyordu bana görede.ama rijkaard'da şöle bir durum,adam başarı istiyor,bir aragones değil.takımdaki yabancılarında(kewell,baros,lincoln)rijkaard yönetiminde bir gaza gelip daha iyi oynıcaklarını umuyorum.

De Sanctis kesin gitti mi?
Mesaj tarihi:
De Sanctis kiralıktı zaten gitti.

Ama şu anda bonservisi elinde, Sevilla'yla sözleşmesi doldu. Beleşe alınabilir durumda. Fakat biraz sorunlu. Daha önceki transferlerinden falan davası sürüyo o yüzden uğraşmak lazım.

De Sanctis i istemem ama ben.
Mesaj tarihi:
sanchis in bi maçı bile "iyiydi be" değildi ki bence sıradan bi kaleci izlenimi verdi hep bakalım her yerde gs leo franco ile anlaştı yazıo ne derece doğru görücez

http://tr.wikipedia.org/wiki/Leo_Franco
Mesaj tarihi:
taffarelden sonra Galatasaray kalesine en çok yakışan adamdı

önünde defans olmamasına rağmen, sözleşmesi sona ermesine rağmen, geleceğinde bir daha Galatasaray ile yolları keşimeyecek olmasına rağmen,

profosyenelce kalesini korudu

tabiki her kaleci kadar kusurları ve kötü çıkardığı maçları oldu

yine de bana göre kalede güven veriyordu
Mesaj tarihi:
bu arada topic hoca ile alakalıyken nasıl buraya gelmiş anlamadım

şu anda reykard hakkında kim ne söylersen boş konuşuyor demektir, bende boş konuşayım o halde

reykard sadece futbol oynatacak, benim istediğim gibi, Galatasaraya yakıştığı gibi, maçın %65 rakip sahada geçecek ve çok çeşitli atak kombineleri izleyeceğiz

yeter ki ;

lincoln+kewell+arda+baros bir arada kalsın
Mesaj tarihi:
Reykard Leo Franco' yu yan toplarda zayıf diye istememiş diye okumuştum bir yerde. Gerçi çok geç artık sanırsam.

edit:
Rıdvan' ın reykard yorumu:
Rıdvan said:
Galatasaray kendine çok uygun bir teknik direktör buldu.

Frank Rijkaard, Barcelona’da oynattığı 4-3-3 sistemine uygun oyuncular bulacak. İleride Arda, Baros ve Kewell’ı oynatacağını düşünüyorum. Ayrıca Lincoln eğer kalırsa eskisi gibi ülkesine çekip gidemez. Giderse, Rijkaard ona ‘Ben Messi’yle çalıştım, sen kimsin” der.

Rijkaard kendi sistemini oyunculara uyduracaksa doğru takıma geldi. Orta saha elemanları gerçekten orta saha adamları. Barcelona’daki bildiğimiz şablonda oynayacaksa Lincoln’ün işi olmaz diye düşünüyorum. Baktığımız zaman da dünya futbolunda 4-3-3 oynayan takımlar liglerini forse ettiler; Beşiktaş, Manchetser United, Barcelona, Inter gibi.

Glatasaray’ın genelde pasa dayalı bir oyun kültürü vardı Fatih Terim zamanından beri. Bu Rijkaard’a uygun. Ama Galatasaray’ın en büyük problemi; teknik direktörün kimin olduğu belli değildi. Haldun Üstünel mi, Adnan Sezgin mi, Kalli mi? Ama şimdi oyuncular karşılarında güçlü bir

Rijkaard görecekler. Hiçbir yöneticinin de işine karışacağını düşünmüyorum.

Galatasaray’ın kadro yapısı itibariyle iyi bir kaleciye ve Servet’in yanına iyi bir stopere ihtiyacı var.
Mesaj tarihi:
de sanctis taffarelden sora gelen en iyi kaleciyse mehmet güven hagiden sora gelen en iyi orta saha :)

de sançiz bana mondragonu arattı resmen.
  • Yeni Oluştur...