Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Rijkaard Galatasaray'da

hoccemama

Öne çıkan mesajlar

ben pek inanmıyorum ona.aragones fenere gelince ne senna yı getirebildi nede istediği başka bir oyuncuyu.anca gudjonsen felan gelir.

birde ben şu webaslandaki yorumlara bitiyorum ya.gudjonsen i beğenmiyorlar forlanı,grafite yi felan istiyorlar :D şaka gibiler.takımlarını milan felan sanıyorlar hayla
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

ben pek inanmıyorum ona.aragones fenere gelince ne senna yı getirebildi nede istediği başka bir oyuncuyu.anca gudjonsen felan gelir.

İspanyanın gol kralı geldi hem de en parlak zamanında, herif kalburüstü herhangi bir ingiltere/italya/ispanya takımının havada kapacağı adamı türkiyeye getirdi.

-.-'

Ha getirdi de ne oldu, o ayrı konu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Gazetede 2-3 haftadır görüşülüyodu bi yandan da kasetlerini izliyodu GS'nin falan diyo. Gerçek mi bilmem ama mantıklı, zaten boş beleş adamdı takım falan da çalıştırmıyodu izlemiştir yani :)

yok hayır, benim bildiğim kasetlerle beraber dün ülkesine döndü. tekrar gelene kadar hepsini izleyecekmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Ben Co'yu daha çok istiyordum. Tam Gs'ye göreydi adam, bu heriften tek ümidim hücum futbolunu iyi oynatıyor olması. Bakalım inşallah pişman olmayız.

Co seçenekler arasında en iyi gözüküyordu bana görede.ama rijkaard'da şöle bir durum,adam başarı istiyor,bir aragones değil.takımdaki yabancılarında(kewell,baros,lincoln)rijkaard yönetiminde bir gaza gelip daha iyi oynıcaklarını umuyorum.

De Sanctis kesin gitti mi?
Sosyal ağlarda paylaş

taffarelden sonra Galatasaray kalesine en çok yakışan adamdı

önünde defans olmamasına rağmen, sözleşmesi sona ermesine rağmen, geleceğinde bir daha Galatasaray ile yolları keşimeyecek olmasına rağmen,

profosyenelce kalesini korudu

tabiki her kaleci kadar kusurları ve kötü çıkardığı maçları oldu

yine de bana göre kalede güven veriyordu
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada topic hoca ile alakalıyken nasıl buraya gelmiş anlamadım

şu anda reykard hakkında kim ne söylersen boş konuşuyor demektir, bende boş konuşayım o halde

reykard sadece futbol oynatacak, benim istediğim gibi, Galatasaraya yakıştığı gibi, maçın %65 rakip sahada geçecek ve çok çeşitli atak kombineleri izleyeceğiz

yeter ki ;

lincoln+kewell+arda+baros bir arada kalsın
Sosyal ağlarda paylaş

Reykard Leo Franco' yu yan toplarda zayıf diye istememiş diye okumuştum bir yerde. Gerçi çok geç artık sanırsam.

edit:
Rıdvan' ın reykard yorumu:
Rıdvan said:
Galatasaray kendine çok uygun bir teknik direktör buldu.

Frank Rijkaard, Barcelona’da oynattığı 4-3-3 sistemine uygun oyuncular bulacak. İleride Arda, Baros ve Kewell’ı oynatacağını düşünüyorum. Ayrıca Lincoln eğer kalırsa eskisi gibi ülkesine çekip gidemez. Giderse, Rijkaard ona ‘Ben Messi’yle çalıştım, sen kimsin” der.

Rijkaard kendi sistemini oyunculara uyduracaksa doğru takıma geldi. Orta saha elemanları gerçekten orta saha adamları. Barcelona’daki bildiğimiz şablonda oynayacaksa Lincoln’ün işi olmaz diye düşünüyorum. Baktığımız zaman da dünya futbolunda 4-3-3 oynayan takımlar liglerini forse ettiler; Beşiktaş, Manchetser United, Barcelona, Inter gibi.

Glatasaray’ın genelde pasa dayalı bir oyun kültürü vardı Fatih Terim zamanından beri. Bu Rijkaard’a uygun. Ama Galatasaray’ın en büyük problemi; teknik direktörün kimin olduğu belli değildi. Haldun Üstünel mi, Adnan Sezgin mi, Kalli mi? Ama şimdi oyuncular karşılarında güçlü bir

Rijkaard görecekler. Hiçbir yöneticinin de işine karışacağını düşünmüyorum.

Galatasaray’ın kadro yapısı itibariyle iyi bir kaleciye ve Servet’in yanına iyi bir stopere ihtiyacı var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...