Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Llama said: la hakket şimdi kurallar nediyor bilen varmi bu adam bjk diyor kayseri veriyor fenere bide sülayman denen herif mehmet topuz artık fenerin malıdır diyor ne kadar cirkef bi laf lan bu ya gecen sene nasil tartisma cikti c.ronaldo icin hatirlamiyormusunuz? madride gidecem diye tutturdu ama birakmadilar pasa pasa oynadi bu sene bir suru mac manuda. ya oynayacak ya gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Llama said: neyse öğrendim herşey futbolcudaymış topuz illa bjk derse gecici lisans çıkar oynarmış gerçek lisans gelinceye kadar neyse bakalım topuz dönermi dikkate alsanıza lan dediğimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: fener aurelio yu nasıl aldı peki? onu bile hatırlamicak kadar yaşın tutmuyor olamaz heralde aurelio nun kontratı bitmişti sen tam hatırlamıyorsun galiba bonservis bedeli vermedi fener aynı sey değil mehmetin 1 sene daha kontatı vardı kayseriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Şu an görünen o ki oynamam derse fb güzel paraya bjkye satar veya kiralar yada topuz zorluk çıkarark futbol hayatını bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi şöyle düşün bi oyuncu alıyosun 10m euro verip seneye adamla görüşüyo diyelm büyük bi takım adam gitmek istiyo takım diyo 15 ver verelim büyük takım oyuncuyla anlaşp 5veririz diyo. oyuncu gitmek istiyorum diyo takımdan. takımda böyle olunca fazla parayı verene bonservisi verir o zaman siz diyosunzu ki oyuncu istediği takıma gider bide lisans çıkarır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Fener Guiza yı nasıl aldı ? Başkanın bile açıklaması vardı ligler devam ederken anlaştık guizayla ön protokol imzaladık yoksa barcelona ya gidecekti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Fener Guiza yı nasıl aldı ? Başkanın bile açıklaması vardı ligler devam ederken anlaştık guizayla ön protokol imzaladık yoksa barcelona ya gidecekti diye. tamam kulüple anlaşmışlardır önce zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi :D komik oluyosun şu anda ispanya liginde min.fee release olayı var oyuncunun belirlenen bi ücreti var o parayı verene direk gidebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Beyler 1.34'e dikkat. Arkadan biri konuşuyor sanki? Dönüyor bişiler ama bakalım ne olacak. http://www.youtube.com/watch?v=iYJZNSNHYcU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 böyle diyen bi adamı almakta akıl karı değil bence klüple anlaşmadan oyuncuyu ayartmak ayrı bi zekilik onu geçtim bide arkadan ne sölüceğini söleyen biri var adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Yahu FM de bile takımdan gönderince adam kulubu kabul etmeyip geri dönüyor. Öyle saçma şey mi olur. tamam bak kendin söylüyorsun fm de adamın kontratı devam ederken kulübe para teklif etmeden direkt oyuncuya gidebiliyor musun peki son 3-4 ayı falan kalmadıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fener min free verip serbest bırakmadı. o iyi futbolcuların çoğunun sözleşmesine koyulan bir madde.Futbolcular koyduruyor. Mehmet Topuz da muhtemelen yoktur. Ayrıca önce guizayla anlaşıp sonra kuluple anlaştı fenerbahçe Abi hadi fenerlisiniz futboldan anlamıyorsunuz onada okey.Hiç mi FM oynamadınz ? Beşiktaş ta bobo yu trabzon istiyor gönderiyorsun kulubu beğenmediği için transfer iptal oluyor yabancı kontejyanıda kıçınıza kaçıyor adamı elinizden çıkartamadınız diye. Hiç mi başınıza gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adam yemekteyim zati diyor konuşma gelmeside normal hem sadece o saniyede gelmiyor 1 2 kere daha geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad @ klüp oyuncuya izin verirse oyuncu görüşebilir tabi adamı satıcaklar belli adam gol kralı birsürü klüp ilgileniyo. mallorca Borç batağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eagle_dnz said: sinad said: Yahu FM de bile takımdan gönderince adam kulubu kabul etmeyip geri dönüyor. Öyle saçma şey mi olur. tamam bak kendin söylüyorsun fm de adamın kontratı devam ederken kulübe para teklif etmeden direkt oyuncuya gidebiliyor musun peki son 3-4 ayı falan kalmadıysa? Fm de papermoon da yemek ye diye bi seçenekte yok. Deniz saçmalama abi fm de futbolcuyla mı görüşüceksin? Sözleşmesinin Son 6 ayında sign seçeneği çıkıyor bonservis ödemeden öyle alıyorsun kural falan değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bulsanıza şu transfer kurallarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad yukarıdaki mesajıma bak bi önce fm falan demişsin... önce bi de nereden biliyorsun güizayla kulübünden önce anlaşıldığını bizzat yürüttün galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ABİ yeter ya saçmalıyosun sürekli KM parayı fazla verirse o alır klüpler gerizekalı mı ozaman oyuncu isteği zaman istediği paraya gitsin. + OYUNCU Gitmek istemiyosa GİTMEZ bonservisini veremezsin dilediğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yanlız varya kafamdaki alakasız konuya bu olay cevap oldu hep düşünürdüm neden bütün küfürlü besteler fenerbahçeye yazılır diye ula küfür etmede ne et şimdi :D çok garip bu olayı sırf gıcıklıgından bile yapıyor olabilir ama şöyle bişey şimdi topuc çıkar beşiktaş maçınca kendi kalesine(fener) gol atsa ne olay olur haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tamam ben de onu diyorum sina işte futbolcuya gidemiyorsun yani kulüple görüşmen gerek önce bjknin yaptığı kural dışı derken ondan bahsediyoruz kulüple anlaşmadan futbolcuyu alamaz kontrat devam ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad yavaş gel, madem çok istiosun aşığısın topuzun verir külübün parasını hasretini giderirsin öyle yok fblisiniz falan provekatör kelimeler anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adamınbiri said: mehmet topuz gibi fenerbahçe düşmanı bi haysiyetsizi o kutsal forma altında görmek istemezdim ama belki değişir sonuçta forma kutsal. demiştim ilk sayfada bunuda tekrarlamak istiyorum kamuoyuna duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi kayseri zati satışa çıkardı adamı yedi haftadır görüşmelerim vardı diyor zati fenerle sonra bjkden geldi oraya gitmek istedim bi tek başkan kaldı diyor bjktaşında yaptıgı bana normal gibi geliyor ama gidipte biraz salaklıkta var yani budurum başa çıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Köle ticaretimi yapıyorsun ? İyi ver bonservis bedelini al adamı Mardinspor a adam gelmek istemezse gelmek zorundasın lan kahpe sana para saydım gündüz maça akşam pavyona çıkıcaksın mı diyeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Köle ticaretimi yapıyorsun ? İyi ver bonservis bedelini al adamı Mardinspor a adam gelmek istemezse gelmek zorundasın lan kahpe sana para saydım gündüz maça akşam pavyona çıkıcaksın mı diyeceksin ? kendinle çelişiyosun deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar