Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Olurmu çarşıyı kapalıdan atıp oralara loca yapınca adamın hayatı kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Aslında adam mantıklı düşündü ama beşiktaş semt takımı ve tribünü kalıplaşmış artık adamlar belli bunu yerinden oynatmaya çalışmak yanlıştı ama yapılması gereken iş doğruydu noumanın gönderilmesi (ki serdar bilgi doğru yapmıştı) etki etti ama Serdar Bilgili bence iyi başkandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 o değilde şapkayı giydirememişler :p Levent erdoğanın dedikleri bir nevi dopru ama tamamına katılamam çünkü bu adam teşvik primini normal bulanlarda. bide hukukçu filan. yani 1 yıl oynamamam filan dedi de kayseri bize satmicaktı hiç bi türlü. adamlar takmıştı kafaya. neyse çıkıcak inönüye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 BiTcH_oFBaT said: o değilde şapkayı giydirememişler :p Levent erdoğanın dedikleri bir nevi dopru ama tamamına katılamam çünkü bu adam teşvik primini normal bulanlarda. bide hukukçu filan. yani 1 yıl oynamamam filan dedi de kayseri bize satmicaktı hiç bi türlü. adamlar takmıştı kafaya. neyse çıkıcak inönüye :) 1 yıl oynamazsa zaten kim tutabilecekti ki Topuzu?Adamın sözleşmesi bitiyordu.İstediği klübe istediği şekilde giderdi.Ben Topuz olayının arkasında başka şeylerin olduğunu düşünüyorum.Eğer gerçekten öyle olsaydı 1 senede bekler sonunda gerçekten oynamak istediği klübe giderdi.Bu arada Rıdvandan fln bahsedilmişte adam profesyonel futbolcu.Öyle herkes tuttuğu takımda oynasa heralde 4 büyükler ayrı ayrı kendi liglerini kurarlardı süperligden 3.kümeye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ya o bu değil de; sinad said: . ... yeni topuz plug-in'iniz hayırlı olsun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 o bu değil de fenerliler nasıl hazmediyor bu transferi onu anlamıyorum. bu adam göztepeliyim diyip karşıyakaya imza atsa çarşıdan içeri giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 BiTcH_oFBaT said: o değilde şapkayı giydirememişler :p Levent erdoğanın dedikleri bir nevi dopru ama tamamına katılamam çünkü bu adam teşvik primini normal bulanlarda. bide hukukçu filan. yani 1 yıl oynamamam filan dedi de kayseri bize satmicaktı hiç bi türlü. adamlar takmıştı kafaya. neyse çıkıcak inönüye :) yalnız teşvik primi bence de normal birşey,yani neresi haksızlık ki ? Adamlara diyorsun oynayın size benden bir kutu sakız,adamlar oyanr tabii.Demiyor ki yatın maçta paranızı vereyim,oynayın vereyim diyor,hak edin diyor. Açık açık yapılsa laf oluyor,gizli yapılsa şike gibi görülüyor.Teşvik priminde hiçbir sorun yok bence ve büyük kulüpler kendi aralarındaki rekabette kullandıkları takdirde ufak takımlarda kazanıyor böylelikle vs. vs. gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Aziz topçuya şöförlük yapıyor gibi alakasız laflar yazılmış, ama adam her zaman kendi kullanıyor jipini zaten. O güne özel şöför mü bulacaktı? Tüpçü ise bizzat topçunun ayağına gitmedi mi ortada daha fol yok yumurta yokken? Neyse sonuç olarak tüpleri elinde patladı tüpçünün, Topuz geldi, Özer geliyor ve Nihat İspanya'da kaldı. Ve ortada hazmedecek bir durum yok, otelde 10 tane izbandutun gölgesinde ben Siirt JetpaSpor'luyum da dedirtirsin istediğin adama. Tüpçünün bu derece ezilmesi ve rezil olması gayet yeterli bir gerekçe Fener taraftarının Topuz'a şans vermesi için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sg-1 said: o bu değil de fenerliler nasıl hazmediyor bu transferi onu anlamıyorum. bu adam göztepeliyim diyip karşıyakaya imza atsa çarşıdan içeri giremez. Sen daha öncekileri hazmediyormusun şahsen ben Mehmeti istemiom taraftarın %70ide istemiyordur bence ama şu durumdan sonra yapacak bişi yok dağ başı değil burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 o değil de mehmet topuz'un yeni şoförü aziz yıldırım'a ne kadar çok benziyor lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben de Mehmet Topuz'u istemiyorum. Ama aldılar yapacak bişey yok. Keşke gelmeseydi, takımın dengesini bozmaz umarım. Bir de delimanyakcapkin said: emreyi bagrina basan fener topuzuda cok sever ole bi takim fener iste.. denmiş. Beşiktaşlıysan 3 4 sene bekle, bizim eskileri topluyosunuz, Mehmet'i de Rüştü'nün yanına gönderirirz yakında :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sleepingdeath said: Sen daha öncekileri hazmediyormusun öncekiler derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ÖNCEKİLER DERKEN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ali Güneş, Rüştü, M.doğan, Y.Şimşek, M.Nobre, M.Yozgatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 konu fener oldu mu hemencecik unutuyorlar onları boş ver sen kağıda yazıp ellerine de versen gene "fener nası hazmediyo ya acaba hmm" gibi bir tavır takınacaklar şapka giydirme olayı başkan bütün transferlere imza attırırken olacak ayrıca aziz yıldırım şoförlük yaptı diyenlerde hakkaten bir hayli komik durumdasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 38 forma numarasını kayseriye özel sanıırm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ya ona bakarsanız oradaki isimler gayet beşiktaş'a faydaları dokunmuş adamlar,Ali Güneş'in pek faydası dokunmadı ona birşey demem ama yazdığınız diğer isimler gayet kaliteli adamlar, Mehmet Yozgatlı en verimli döneminde Fener tarafından harcandı ki Beşiktaş'a geldiğinde hazırlık maçlarında falan çok iyiydi.Sezon başı hemen sakatlandı ve orada Beşiktaş'ta harcadı.Bir daha da toplanamadı zaten, Nobre desen,ortada.Fener'e verelim desek adamlar havada kapacaklar,çok eksik bir futbolcu ama isteği ve azmi ile takıma çok şey katıyor.Yusuf desen şampiyonluğu bize getiren isimlerden bu sezon,Mustafa Doğan desen yine beklenenden iyiydi. Kulüpler arası oyuncu transferlerine artıkları topluyorlar vs. diye bakmak sefilliktir bence,burada yaptığınız gibi.Olay farklı,Yıldırım Demirören sanırım Fener'ın harcadığı yetenekleri toplayıp bizde parlatıp,Fener'i onlarla yenerek küçük düşürelim falan diyor buna eminim ama Yıldırım Demirören dediğin eziktir zaten.Onun dışında bu transferlerin çoğu hatırlarsanız hocaların istekleri doğrultusunda yapılıyordu ve ben bunların çoğundan memnundum.Yanlış hatırlamıyorsam Yıldırım Demirören döneminde FB'den direk BJK'ye geçmiş 8 futbolcu vardı,başka takımlardan gelen eski FB'lilerle birlikte 11 ediyordu sanırım.Ha hepsini hatırlamıyorum ama şuraya isimlerini şuraya yazsak bunların çoğunun gayet kaliteli futbolcular olduğunu da görürüz,yine aynı şekilde Yıldırım Demirören inadı yüzünden alınmış feci patlak adamlarda vardı,diğer yandan yine aynı şekilde FB'den GS'ye geçenleri de görüyoruz,çoğu kaliteli adamlar. Bunlar artıktan ziyade Fener'in değerlendirmeyi bilemediği adamlardır ve gittikleri takıma bir şekilde katkıları olmuştur.Ha yıldız değillerdir,üst düzey futbolcu değillerdir ama Türkiye Futbol Ligi'nde takımlarına mutlak birşey katmışlardır.Bu konuda ben Fenerbahçe'nin oyuncu seçimine çok güveniyorum ama kullanmasını bilmiyorlar,kaç kişiyi böyle harcadılar. Ha diğer yandan karşı atak dersen her halde son yılların en büyük artığını aldı Fener'de Beşiktaş'tan,Burak Yılmaz. Buna öylesine güvenildi ki tarih boyunca FB'den GS ve BJK'ye geçen tüm adamları katlar.Bildiğin rezil bir adamdı,BJK'de akrabası vardı sanırım o şekilde kalıyor fakat ipini çekmeyi başarmışlardı,iyi olmuştu derken hak etmediği bir yere geldi yine... Neyse wall of text biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sleepingdeath said: Ali Güneş, Rüştü, M.doğan, Y.Şimşek, M.Nobre, M.Yozgatlı bunlar altay'a veya izmir'e bi takıma geldi de benim mi haberim olmadı ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu adamlarda sonuç olarak zamanında Fenerliyim demiş FB forması giymiş insanlar sen ne saçmalıon nereye varmak istiyorsun anlamış değilim sen bu adamları hazmetiysen zamanında biz topuzu hazmeriz merak etme 1 hafta önce memeti bize topuzu fb ye diye gönderme yapıyordunuz topuzu nereye gitti belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ona bakarsan Figo,Ronaldo,Saviola'da Barça forması giyip Madrid'e transfer oldular,bir zamanlar giydikleri formayı bırakıp en büyük rakiplerine gittiler. Bir zamanlar demeleri birşey değiştirmez,profesyonellik adına gidip oynamışlar ve efsaneleştiler.Kendi kulübü değerini bilemeyip adamın kaçırıyorsa en büyük rakibine suç ondadır,alan kulüpte değil.Ha Beşiktaş'taki eski Fenerlilerin bazıları Adana Demirspor'da bile forma giymeyi hak etmeyen adamlardı ama büyük çoğu ciddi anlamda iyi adamlardı,özellikle üstte yazılanlar. Ayrıca Topuz olayı farklı birşey ya,yani transfer bitmiş eline almış Yıldırım Demirören,denildiği gibi adam bildiğin dansöz çıktı.Almadık diye sevinmesi gerekiyor ciddi anlamda Beşiktaş'lıların,ha olaylardan sonra prestij kaybettiler ama yerine çok daha iyisi alınabilir.Ha olayları uzatanda Yıldırım Demirören ayrı konu ... Futbolcu artık resmen Fenerbahçe'nin oyuncusudur ve sorumluluğu onlardadır.Gerisinde bize sadece çok ibnelik yaptı demek düşer o kadar,Beşiktaş ufak çaplı bir prestij dışında hiçbir şey kaybetmedi,aksine çok büyük miktarda bir para cebine kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 benim zaten savunduğum kısım belki transfer sonrası yanlış anlaşılmaya yol açabilecek bi laf ama SG'nin dediğine karşıyım ben yok fener nasıl hazmedecek falan olmadı soda içeriz ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Fener Mehmeti; Beşiktaş 'u Aldı. Fenerbahce.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sleepingdeath said: benim zaten savunduğum kısım belki transfer sonrası yanlış anlaşılmaya yol açabilecek bi laf ama SG'nin dediğine karşıyım ben yok fener nasıl hazmedecek falan olmadı soda içeriz ok Hazmetmekten ziyade bence transfer ciddi anlamda Fenerbahçe'ye yakışmadı.Her sene farklı bir takımı tutan,sonra transfer döneminde "doğma büyüme Beşiktaş'lıyım,aileden","50 milyon dolar verseler Fener'de oynamam" diyen bir adamı inat uğruna kendisine hiçbir şekilde değmeyecek kadar aşırı bir miktarda paraya takıma aldı. Ben Fenerbahçe'li olsaydım bunu hazmetmezdim ama doğruya doğru,sorgulardım daha doğrusu.Madem Mehmet Topuz'a verilecek bu kadar param var gidip daha iyi ve genç adamları takımına katabilirdi Fenerbahçe. Fenerbahçe kalitesindeki bir takım her şekilde daha yetenekli ve genç adamları kadrosuna takar,babalar gibi de oynatabilirdi fakat transfer bütçesinin büyük bir kısmı buna gitti.Ha benim için futbolcuda nedense ahlakta çok önemli bir faktör olarak geliyor belki o yüzden bu kadar nefret ettim ondan ama şunu da söylemek gerek Fenerbahçe için de en az Beşiktaş kadar nokta atışı diyebileceğimiz bir transferdi.Sağ kanatta ciddi sorunları var hem Beşiktaş'ın hemde Fenerbahçe'nin,iyi bir transfer yaptı ama bilmiyorum,değmezdi o kadar paraya Mehmet Topuz. Neyse kasası boşalan Fener,biz değil yönetim düşünsün :) Umarım misilleme diye eski boş beleş bir Fenerliyi takıma katıp,mutlu olmaz Demirören.Gerçi Mustafa Denizli takımdayken olmaz bu da, Aslında yine başa dönersek Mehmet Yozgatlı ciddi anlamda çok iyi transferdi,şans tanınmadı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yahu şu anda orta sahada Mehmet Topuzdan daha iyi kaç futbolcu sayabilirsiniz yerli ve Türkiyede oynayan?Mehmet topalı mı alacaktı Fenerbahçe yani.Beşiktaş,Trabzon ve Galatasaraydan oyuncu alımı zaten çok çok zor olacağına göre milli takıma kadar yükselebilme başarısı göstermiş ve yaşıda 26 olmuş adamın.Yerli olarak alınabilecek en iyi adamlardan birini aldı Fenerbahçe.2 senedir Beşiktaş istemiyormuydu Topuzu?Şimdi Fenere gelince kötü futbolcu oldu.Nedense bunu da Beşiktaşlı arkadaşlarımızdan duyuyoruz bitek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kötü demedim üstte fark ettiyseniz,Beşiktaş içinde Fenerbahçe içinde nokta transferi dedim fakat benim için bir futbolcunun ahlakı,onu iyi veya kötü yapan etkenlerden biridir. Oyununa laf etmeyeceğim fakat sevmediğim adamlara gelince mesela C.Ronaldo başta gelir,bence beş para etmez bir adam.Evet süper bir yetenek fakat ahlakı ortada,pek fazla süreceğini sanmıyorum bu parlak yıllarının, Mehmet Topuz'da şu son haftalarda benim için bitmiştir,bir daha da gelmem buralara,olmaz. Öyle yani,ha kötüydü zaten iyi ki almadık diyenlere bende acıyorum adfas adamın yeteneği ortada fakat ahlak herşeyden önce gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar