Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Ahahaha bu ne be.

Kurtlar Vadisi: Topuz
said:
ekşi den alıntı:

gelişini medyadan önce antu forumlarında duyuran üyenin yolladığı mesajlar: (basın da tüm gece buradaki postları alıp haber diye sundu)

"başkan kayseri´de‚ bu gece topuz´u istanbul´a getirecek"

özel üçakla gitti‚ olay çok büyük
şu anda kayseri´de büyük toplantı var.
beşiktaş birilerini araya soktu ama başkan alayının kralıyla işi bitirdi. şu anda kayseri tesisilerinde racon kesiliyor *
şu anda kayseri tesislerinde büyük toplantı var. jandarma komutanı bile tesislerde
olay bitti...başkan topuz´u getiriyor
şu anda tesislerden çıkıyorlar
şu anda kayseri´de uçağa biniyorlar. topuz yüzünde gülücükler var. başkan yine sert
daha ucak kalkmadı. topuz´un üzerinde mavi t-shirt var
mafyatik olaylar oldu. bir siyasi parti olaya karıştı. topuz´u resmen kurtardık. daha fazla konuşamıyorum
..ve uçak kalkti
başkan topuz´a şapka giydirecek. topuz beşiktaşlılar´ın yaptıgı baskıları anlatacak
sözleşme 3 yıllık. topuz jubilemi fener´de yapacagım diyor
başkan fbtv´yi aradı‚ havaalanına kamera istedi
indik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Başkan topçunuin şoförlüğünü yapar mı" başlıkları ile duyuruldu.
Sitelerde şu görüşler tartışıldı:

Soruyuyoruz size, hiçbir Başkan topçunun şöförlüğünü yapar mı?

Helal olsun Beşiktaş`lı Topuz, sana çiftçilik yapmayı layık görenleri Kayseri`ye özel uçakla ayağına getirtip, 2 misli para ödettirip üstüne şöförlüğünü yaptırttınya...

Sende büyük adamsın...
Sosyal ağlarda paylaş

fsdfsd

Türk futbol tarihi transferin çalım ustalarıyla dolu..
TÜRK futbol tarihi transferin çalım ustalarıyla dolu.. Son 20 yılda Rıdvan Dilmen’den M.Topuz’a dek birçok isim transferde attıkları geri adımlarla dikkat çekti. 1988’de G.Saray ile anlaşan ve sarı-kırmızılı formayı giyen Rıdvan Dilmen, daha sonra F.Bahçe’de karar kıldı ve kulübünde efsane oldu. Yine 1995’te G.Birliği’nin G.Saray’a verdiği Tarık Daşgün, F.Bahçe tarafından kaçırıldı.. Sarı-lacivertli forma ise Tarık’a iyi gelmedi.
SON dönemlerde F.Bahçe ile anlaşan İbrahim Toraman Beşiktaş’a, G.Saray’a söz veren İlhan Mansız, Okan Koç ve Çağdaş Atan Beşiktaş’a imza attı. Kulübünün Beşiktaş’a verdiği Mondragon da G.Saray’la sözleşme imzaladı.

bakalım sıradaki kaçırma kim. xD
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu haberler ayyuka çıktığında inanmamıştım. Topuz hiç samimi durmuyordu.
Geçsin öyle baskı yaptılar ayaklarını.Hak var hukuk var 90ların türkiye si yok artık.
Yugoslav topçu triplerine girmiş Mehmet.

Fiyat yükseltme çabalarıydı bunlar.Fenerbahçe ile yakınlığı zaten vardı Kayseri yönetiminin.
Aldılarda hayırlı olsun fenerbahçe ye.

İyi izleyin şimdi.Hatta bu mesajda aklınızda bulunsun.İlk fener-beşiktaş maçında topuz olay çıkartacak.Saldırır iki beşiktaşlıya taraftarın gözüne girer.
Bu işler böyle.

Fener Taraftarını döven Fatih Akyel de fener forması giydi fb-gs maçında bülent e iki salladı tribünler her maçta yumruk showa çağırdı sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür oyuncu kaçırma transfer kapışmaları bence gayet normal beşiktaşlı olarak çok istedim gelmesini kaliteli bir oyuncu fakat kısmet fenereymiş beşiktaşlıyım diyip fener forması giydiği için adama karaktersiz demek doğru değil bence Sergen Hagi yada Zidane çokmu karakterli oyunculardı sanki oyuncu gider taraftar kalır efsane olcak futbolcu zaten bu tarz polemiklere girmeden kendi takımında yıllarca top oynar sonra takıma hizmet eder.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

züğürt tesellisi 2.
NtvSpor said:

Fenerbahçe ile anlaşan Mehmet Topuz’a Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan’dan tepki geldi.
Mehmet Topuz'un, "Beşiktaş'tan başka takımda oynamam" açıklamasına rağmen Fenerbahçe'ye imza atmasına bir anlam veremediğini kaydeden Levent Erdoğan, "Mehmet Topuz gördük ki Beşiktaşlı olsa da Beşiktaş duruşuna sahip değil. Beşiktaş şanslıymış, transferin gerçekleşmemesi bu açıdan isabetli oldu" açıklamasında bulundu.
Bu arada, siyah-beyazlı taraftarların internet siteleri de Mehmet Topuz'a tepki gösterirken, bazı sitelerde, ''Her türlü kazanan Beşiktaş olmuştur'' yorumları yapıldı.

Evet biraz ağlamaklı bir açıklama olmuş ama açıklamanın neresi züğürt tesellisi anlamadım.Yıldırım Demirören gibi seviyesizce ve malca bir açıklama değil,gayet düzgün bir açıklama bence.

Ki bas bas Beşiktaş'lıyım,gerekirse 1 sene oynamam döner Beşiktaş'ta oynarım diyen adamda Mehmet Topuz,50 milyon dolar verseler yine Fener'de oynamam diyen adamda Mehmet Topuz,gidip Fenerbahçe'ye imza atan da Mehmet Topuz.

Adamın ahlaksızlığından ve kalitesizliğinden bahsedileceğine hala Topuz'u Beşiktaş aldı deniyor.Zaten alma şansı yoktu Beşiktaş'in bu kadar olaydan sonra,Yıldırım Demirören'i gaza gelmesi sonucu uzayan saçma bir girişimdi,orada yapılması gereken iki tarafında vazgeçmesi en mantıklı hareket olacakken bence Fenerbahçe son yılların en kötü transferini yaptı.Böyle bir dansözü almakla birlikte çok haberler doğruysa çok büyük paralar harcadı.Fenerbahçe gibi bir kulüp çok daha iyi oyuncuları daha az bir miktarda paraya alabilirdi ama inat işte,

Şu olaylardan sonra gelip Beşiktaş'a da imza atsa aynı şeyleri derdim,nefret ederdim aynı seviye de onu da ekleyeyim.Adam bildiğin dansöz çıktı,ahlaksızın önde gideni çıktı.Bu tip adamlar sürekli "DURUŞ"larından bahsedilen üç büyük kulübe ne yakışır,ne de yakıştırılır.Gerçi ne adamlar geçti üç büyüklerin elinden ama elden birşey gelmez.

İnada bindi,bence Fenerbahçe kazanmadı,Aziz Yıldırım'a sportif olarak sıfır derken "lan yoksa" diyordum fakat şuan ciddi anlamda buna inanıyorum."Yıldırım'ı ağlatacam" diye adam resmen Fenerbahçe'nin kaynaklarını ağlattı ...
Sosyal ağlarda paylaş

Duruş lafı çok saçma.

şimdi bi an düşünün, fenerle beşiktaş yer değiştirsin şu transfer olayında.

topuz "fenerliyim" deyip beşiktaşa imza attığında aynı yönetici çıkıp şöyle salak bi açıklama mı yapacaktı:

"beşiktaşlı değildi ama beşiktaşlı duruşu vardı, transfer ettik, her türlü beşiktaş kazanmıştır"

bunebe
Sosyal ağlarda paylaş

başkan onlardan da ezik olunca ciddi anlamda yapacak birşey kalmıyor.

Beşiktaş'in eskiden ilkeleri vardı,amaçları vardı,bir kalitesi vardı.Fenerlisi olsun Galatasaraylısı olsun yine laf sokulurdu vs. ama başarılarına saygı duyulurdu,çünkü "spor kulübü"ydü.Bunlar geldikten sonra bildiğin mahalle takımına döndü,çingeneler yönetiyor kulübü resmen.Her konuda başarısızlığın yanında kulübe başarı getiren branşları da kitlediler...
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'lılar kulüplerinden nefret etmeye başlamışlar,bunlar daha ne bekliyorlar ki ? Şu seneki şampiyonluğa bile buruk bir sevinç yaşadım şahsen çünkü biliyorum arkası gelmeyecek.

Bu seneyi saymazsak bence senelerdir kağıt üzerinde en iyi kadroyu Beşiktaş kuruyor futbolda,fakat sonuç ne ? Koskoca bir sıfır ... (Bu senede çok iyiydi ama bence kağıt üzerinde tartışmasız en iyi kadro GS'nindi :) )

Serdar Bilgili'ye çok laf söylerdik,adam değil derdik de resmen cezasını çekiyoruz şimdi,Serdar Bilgili'yi arar olduk resmen
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Neyse bari topuzu alamadık ama parası hala cebimizde

şu an beşiktaşın tek tesellisi bu olmalı bence,
diğer her türlü ezildiler çünkü şu transferde.

o paraya topuzdan daha iyi bir yabancı gidebilir beşiktaşa, topuzun artısı yerli olmasıydı.

fener için de şunu söyleyebilirim, kazım yolcu.
yazın olmazsa kışın.
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar bilgisi pasif oluşundan değil çarşı ile ters düştüğünden gönderildi, osmanlı - yeniçeri vakasına benziyor =p Yeniçerilerin kelle alldığı dönemdeyiz şimdilik, ne zaman gelir biri bunları dağıtmayı başarır o zaman biryerlere geliriz. Bunların bu kadar başarısızlığa rağmen demirören uşağı olmasının bir açıklaması yok. Nerede Seba nerede demirören.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...