Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Basında, Fenerbahçe ile anlaşmaya yakın olduğuna dair haberler yer alan Mehmet Topuz’un menajeri Metin Korkmaz bu haberleri yalanladı.

MARATON.COM.TR’ye konuşan Mehmet Topuz’un menajeri Metin Korkmaz, “Fenerbahçe ile anlaşacağınıza dair haberler yer alıyor. Bu konuda bir gelişme var mı?” sorumuz üzerine şunları söyledi:

“Basında çıkan Fenerbahçe’ye pazartesi günü imza atacağımıza dair haberler tamamen asılsızdır. Bizim Fenerbahçe’yle bir görüşmemiz olmadı ve anlaşmadık da. Mehmet Topuz’un da kesin kararı Beşiktaş’ta oynamaktır. Mehmet Topuz ya Beşiktaş’ta ya da Beşiktaş’ta oynayacak.”
Sosyal ağlarda paylaş

"futbolcu ayartmak" nedir ben onu anlamadım.

adam bir takıma gitmek isterse, klübü onu "ona olmaz buna gidiceksin" diye *zorlarsa* , futbolcu da sözleşmesindeki hakkını kullanıp sözleşmesini fesih ederse , bunun neresinde usulsüzlük olabilir?

hani bu kağıt üzerinde ve spekülatif olan durumda tabii ki. yukardaki haber gibiyse olay , kimse ceza falan almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçeli değilim, fakat pek takım tuttuğumda söylenemez ,s sadece galatasaray'a çocukluktan gelen bir sempati besliyorum, o kadar. Topuz'un fiyatı biraz yüksek olmakla birlikte en azından iyi bir yedek olur kanaatindeyim. Fenerbahçe'nin kulübesi zayıf bir takım olduğunu düşünecek olursak, önemli bir transferdir bence. Fakat, tabi bu kadar yaygaranın çıkması manasızdı.
Sosyal ağlarda paylaş

UÇAKTA 100. YIL MARŞI

Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz'u İstanbul'a getiren özel uçak az sonra İstanbul'a inecek. Uçakta şu an Fenerbahçe ve 100. yıl marşları çalıyor. Mehmet Topuz su içiyor.

Yöneticiler Topuz'un imza töreninde "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' şapkasını takmasını istiyorlar. Topuz ''Takmasam'' falan diyor ama takacak.

Öte yandan Mehmet Topuz 3 yıllık imza atacak ve ''Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum'' diyecek. İmza töreninde yanında Başkan Aziz Yıldırım olacak. Topuz törende ''Beşiktaşlılar bana bir hafta baskı yaptı'' ifadesini kullanacak.

lol adam uçaktan hürriyet sitesini mi besliyor nasıl yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...