Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Basında, Fenerbahçe ile anlaşmaya yakın olduğuna dair haberler yer alan Mehmet Topuz’un menajeri Metin Korkmaz bu haberleri yalanladı. MARATON.COM.TR’ye konuşan Mehmet Topuz’un menajeri Metin Korkmaz, “Fenerbahçe ile anlaşacağınıza dair haberler yer alıyor. Bu konuda bir gelişme var mı?” sorumuz üzerine şunları söyledi: “Basında çıkan Fenerbahçe’ye pazartesi günü imza atacağımıza dair haberler tamamen asılsızdır. Bizim Fenerbahçe’yle bir görüşmemiz olmadı ve anlaşmadık da. Mehmet Topuz’un da kesin kararı Beşiktaş’ta oynamaktır. Mehmet Topuz ya Beşiktaş’ta ya da Beşiktaş’ta oynayacak.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Almıyorlarsa da almasınlar da bitsin artık şu mevzu, başka transfer ile uğraşmıyoruz resmen inadına bunu alalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 mehmet topuz kendini öldürtecek böle giderse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 "futbolcu ayartmak" nedir ben onu anlamadım. adam bir takıma gitmek isterse, klübü onu "ona olmaz buna gidiceksin" diye *zorlarsa* , futbolcu da sözleşmesindeki hakkını kullanıp sözleşmesini fesih ederse , bunun neresinde usulsüzlük olabilir? hani bu kağıt üzerinde ve spekülatif olan durumda tabii ki. yukardaki haber gibiyse olay , kimse ceza falan almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ah be topuz ne çok kaşındın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 said: şuan aziz yıldırım 23te kayseriye geldi. bu gece imzalar atılacak ve yarına herşey bitecek......buda benden habercilik ve takip örneği olsun. en sıcak haberi ben vermiş olayım.aziz yıldırım ile 21:25 uçağı ile kayseriye uçtuk.23te kayseriye geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kimmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 7.5 milyon euro + Gökhan Emreciksin , hayırlı olsun. Aziz şov yapmış , milletvekilleri, vali, belediye başkanı vs... Süper transfer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Gereksiz olur aldıysak. Fenerbahçeli olarak istemiyorum bu herifi. Ama dinleyen kim. Bu hareketlerinden sonra Aziz Yıldırım'ın artık neden seçilmememsi gerektiği anlaşılmıştır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fenerbahçeli değilim, fakat pek takım tuttuğumda söylenemez ,s sadece galatasaray'a çocukluktan gelen bir sempati besliyorum, o kadar. Topuz'un fiyatı biraz yüksek olmakla birlikte en azından iyi bir yedek olur kanaatindeyim. Fenerbahçe'nin kulübesi zayıf bir takım olduğunu düşünecek olursak, önemli bir transferdir bence. Fakat, tabi bu kadar yaygaranın çıkması manasızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 almıs kayseriden topuzu beraber geliyorlarmıs istanbula özel uçakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 herifi resmen zorla transfer ettiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Hadi hayırlı olsun, mehmet topuz derdimiz sonra erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 http://www.kayserispor.org/mehmet-topuz-fenerbahcede.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ahah siteye facebook yorum sistemi şeyetmişler, saniye saniye küfür yağıyo :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Başlığın adını orjinal haline getirin lütfen... öyle daha bi anlamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 UÇAKTA 100. YIL MARŞI Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz'u İstanbul'a getiren özel uçak az sonra İstanbul'a inecek. Uçakta şu an Fenerbahçe ve 100. yıl marşları çalıyor. Mehmet Topuz su içiyor. Yöneticiler Topuz'un imza töreninde "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' şapkasını takmasını istiyorlar. Topuz ''Takmasam'' falan diyor ama takacak. Öte yandan Mehmet Topuz 3 yıllık imza atacak ve ''Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum'' diyecek. İmza töreninde yanında Başkan Aziz Yıldırım olacak. Topuz törende ''Beşiktaşlılar bana bir hafta baskı yaptı'' ifadesini kullanacak. lol adam uçaktan hürriyet sitesini mi besliyor nasıl yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kaç para verildi bilmiyorumda bu olaydan görünen oki en karlı taraf kayserispor çok iyi zamanda ellerinden çıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mehmet Topuz su içiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bu olayın üstüne zaten sadece su içer. ayrıca eğer şu olacaklar doğruysa, bize baskı yapıyor diyenler iyi okusun :) ülkede yabancı sınırı olmasa 2 milyon etmicek adam. hayırlı olsun. videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yabancı kısıtlaması olsa da 2 milyon edicek adan 2 takımı dövüştürüp fiyat arttırdılar çok da gzl yaptılar yarasın. Yılın ilk saçma transferini patlattı fenerbahçe 1 tane daha alırlar abuk bi adam üstüne cosiko maldonado... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 işte ne diyeyim...... ulkem insani simdi bjk taraftarlari kotuluyor adami forumlarda(tum forumlarda) yok aslinda 2 milyon etmezmis yok kotuymus yok bilmemneymis kardesim fener ben bugun cekiliyorum dese almayacak miydiniz ayni paraya, o zaman super futbolcu olacakti, niye o kadar ugrasti besiktas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben Galatasaray taraftarıyım. Takımım hiç ilgilenmedi Topuz ile ve ben çok memnunum bu durumdan. Bence büyük takım futbolcusu değil topuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 fiyat artsında fener alsın diye uğraşmıştır demirören , taktiği tuttu tebrikelr ,fenern kasadan sağlam para çıktı:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Türk kulüpleri çok reröre. 2. Lig takımları bile oyuncusuna milyon euro fiyat çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar