Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:

Sömürülmek nasıl olur ki, kulubun oyuncuyu satmak istemesi lazım, kayserispor isteyen taraf, parasını da alıcak , peki nasıl sömürülüyo burda ? onu anlamadım ben

Satmak istemiyor BJK'ya işte.

Adamların elinde kapı gibi sözleşme var, istedikleri adama satarlar. İstediklerine satmazlar. Oyuncu anlaştıkları takıma gitmek istemiyosa o takımla anlaşmaz, eski kulübünde oynamaya devam eder. Ama oyuncunun istediği takıma satmak zorundalar diye bir şey yok.

Bu hakkı onlara sözleşme imzalarken bizzat oyuncu veriyor, karşılığında da parasını tıkır tıkır alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

DoubleW said:

Sömürülmek nasıl olur ki, kulubun oyuncuyu satmak istemesi lazım, kayserispor isteyen taraf, parasını da alıcak , peki nasıl sömürülüyo burda ? onu anlamadım ben

Satmak istemiyor BJK'ya işte.

Adamların elinde kapı gibi sözleşme var, istedikleri adama satarlar. İstediklerine satmazlar. Oyuncu anlaştıkları takıma gitmek istemiyosa o takımla anlaşmaz, eski kulübünde oynamaya devam eder. Ama oyuncunun istediği takıma satmak zorundalar diye bir şey yok.

Bu hakkı onlara sözleşme imzalarken bizzat oyuncu veriyor, karşılığında da parasını tıkır tıkır alıyor.

senin bu yazdıkların hala kulup nasıl sömürülüyor sorusuna cevap diil rewe, bana onun cevabını yazıcaksan yaz yoksa neyi niçin yazdın anlamadım, kulup parasını aldıktan sonra diyorum, yani bu adamlar fenerbahçeye veriyo ne karşılığı ??? para doğru mudur ? aynı parayı veriyosa beşiktaş bu kulup nasıl sömürülüyo bunun cevabını ver bana ? satıyosun oyuncunu kendi istediğin para karşılığı bunun nesi sömürülmek ?? yani inatla muhalefet olucam diye diretmeyin olamazsın akıl mantık bir, 2kulup aynı parayı veriyosa ve sözleşmesinde beşiktaşa satılamaz diye bir madde yoksa OYUNCU kendi istediği kulube gitmelidir bunun mantığı tek budur.bunun başka açıklaması yoktur inatlaşması vardır, net şekilde görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle, gider 3 büyüklerden biri mehmet topuza 1 milyon euro teklif eder, kayseri hayır der, topuz gitmek istiyorum der. Senin mantığınla futbolcu lehine karar veriliyordur, futbolcunun isteği önemlidir, tamam bırakın gitsin denir kulüp 5 milyonluk adamını 1e kaptırır.

Aynı para diye bi olay yok yani ortada pek.

Ha bir de iki takım aynı parayı verse bile oyuncuyu istediği takıma vercek diye bişi yok kulüp. İsterse hiç vermez isterse kendi istediği birinin teklifini kabul eder sadece. Burada opsiyon tamamen kulüptedir. Ha yaptığı iş etik midir değil midir orası ayrı ama yasal olarak kulübün hakkıdır bu.

Öte yandan dediğim gibi, sen gelip benim futbolcumu bana sormadan ayartmaya çalışıcan, ön protokol bile yapacan, bana hiç söylemeden her şeyi tamamlayıp sonra gelip kapımı çalacan, sonra ben de sana o futbolcuyu vericem ha? Oldu canım derler adama, kim olsa vermez böyle bi durumda futbolcuyu o takıma.

Şu yapılanlardan sonra beşiktaşın haklı olduğun hiçbir mantıklı insan kabul etmez zaten.

Ha, M.Topuz'a yazık değil mi istediği takımda oynayamayacak falan... Değil yazık falan. Kulübünü sırtından vurmadan, arkasından iş çevirip gizli gizli başkalarına mavi boncuk dağıtmadan önce düşünecekti o da.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bastan sona mehmet topuzun bok yemesi affedersiniz. Sen git ortada bisi yokken ridvani ara, aziz baskana soyle alsin beni fenere de, aziz baskan da tamam seni alacagiz desin... arkasindan da besiktas ilgilenince ben aslinda besiktasliyim, daha samimi geldi bana teklifleri de. Niye saciyorsun mavi boncuk adamlara allah allah.

Besiktasin da hatasi, su cagda futbolcunun kaldigi otele yerlesip basina menejer dikmeler falan, cikip televizyonlarda kucuk ahmetle oyna demeler falan hakatten yakismaz. Kluple anlasmadan futbolcunun tatil yaptigi yere gidip, yalakalik yapip kulube aldirmak nasil bir mantiktir? Besiktas buyuk bir klup ve her zaman saygi duydugum bir kurulustur ama su Demirorenin geldiginden beri yaptigi amatorlukler cidden batmaya basladi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şöyle, gider 3 büyüklerden biri mehmet topuza 1 milyon euro teklif eder, kayseri hayır der, topuz gitmek istiyorum der. Senin mantığınla futbolcu lehine karar veriliyordur, futbolcunun isteği önemlidir, tamam bırakın gitsin denir kulüp 5 milyonluk adamını 1e kaptırır.

Aynı para diye bi olay yok yani ortada pek.

Ha bir de iki takım aynı parayı verse bile oyuncuyu istediği takıma vercek diye bişi yok kulüp. İsterse hiç vermez isterse kendi istediği birinin teklifini kabul eder sadece. Burada opsiyon tamamen kulüptedir. Ha yaptığı iş etik midir değil midir orası ayrı ama yasal olarak kulübün hakkıdır bu.

Öte yandan dediğim gibi, sen gelip benim futbolcumu bana sormadan ayartmaya çalışıcan, ön protokol bile yapacan, bana hiç söylemeden her şeyi tamamlayıp sonra gelip kapımı çalacan, sonra ben de sana o futbolcuyu vericem ha? Oldu canım derler adama, kim olsa vermez böyle bi durumda futbolcuyu o takıma.

Şu yapılanlardan sonra beşiktaşın haklı olduğun hiçbir mantıklı insan kabul etmez zaten.

Ha, M.Topuz'a yazık değil mi istediği takımda oynayamayacak falan... Değil yazık falan. Kulübünü sırtından vurmadan, arkasından iş çevirip gizli gizli başkalarına mavi boncuk dağıtmadan önce düşünecekti o da.

rewe,

Şimdi ilk paragraf tamamen bu mehmet topuz olayından farklı, aynı para durumu var ortada.mehmetin gitmek istediği takım belli. senin anlattığın farklı bi durum ki kesinlikle ona göre kurallarda var , çünkü senin bahsettiğin ordaki olayda kulüp madur bırakılıyor.bu da doğru diil ve eminim ona karşı da kurallar var, hatta bilirkişiler bonservisini belirliyodu eğer fifaya giderse olay benim bildiğim bu.senin bahsettiğin olay için söyledim bunu.Fakat bu olayda kayserispor kulubu oyuncunun ettiği parayı alıcak kendi istedikleri miktarı. fark nedir, biz fenere söz verdik onlara satıcaz olayıdır.

iki takım aynı parayı verdikten sonra oyuncunun istediği takıma gitmesi ise tam olarak "oyuncu mal diildir " olayı işte.yani nasıl anlatim önemli olan oyuncunun isteği dedikleri olay tam senin şuanda bahsettiğin.

yahu zaten mesele de o millet neyi kabul etmiş önemli diil ki burda, link verdim bakın detaylarıyla anlatmış adam olayı.tamamen varsayım olarak bu olaydan farklı bi iddaa söylüyosunuz sonra alakasız bi tartışma çıkıyo ortaya.

Catlikethief, etik olayına hiç girmedim çünkü girilmez neden girilmez, çünkü eski çamaışarl dökülür ortaya ozaman hoş olmaz tartışma boka döner.oyüzden uydurupta bişey söyleme, çok istiyosan sen ver etiklik dersi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

açıkçası kulübe sormadan futbolcuyla anlaşmanın hatalı birşey olduğunu düşünmüyorum bunu her kulüp yapıyor zaten öbür türlü başa çıkılmaz işle. yapmıyorum diyen de yalan söylüyordur. aynı şey geçen sene gs'ye olmadı mı? kayserispor ateş püskürdü gökhan ünal olayıyla ilgili

ama burada durum farklı. gayet açık net kayserispor kulübü başkanı kendi ağzıyla söyledi demirören beni aradı diye çarşamba sabahı.

e forma giymeler anlaşmalar basına açıklamalar ön protokol cart curt hepsi perşembe yapıldı. yok yani öyle herşeyi tamamlayıp öyle kapı çalmalar

bunun yanında ortadaki garip ilişkiyi kimse düşünmüyor. fenerin ben usulüne uygun yaptım demesi tamamen recep mamurun aziz yıldırımın kankası olmasından ibaret. aynı etiği gençlerbirliğinde niye göstermediler deniz barış olayında? niye antepli bekirle sezon ortasında anlaştılar? niye gençlerbirliğiyle anlaşmış imza atmış bir aurelio hoop diye son anda götürdüler. etik işlerine gelince mi etik?

kayseri başkanı diyor ki aziz yıldırım beni aradı telefonda ona söz verdim başkasına satmam

bu nasıl mantıktır? öbür gün barcelona gelip 50milyon euro teklif ediyorum derse söz verdim mi diyeceksin?

şimdi de sözleşmeye madde koydurmuşlar fenerden başkasına satarsan tazminat diye. niye????!?! hadi barcelona örneğini geçtim. beşiktaşı da geçtim. hadi galatasarayı da sevmiyor kayseri. yarın trabzon gelip 10 milyon euro vercem filan derse nolacak?

bu mu yöneticilik bu mu mantık?

ortada çok açık bir kankalık var. bir kulüp kankasına yaranmak için yönetilmez

şurda yapılan işin memphisin gasol'u lakers'a vermesinden tek farkı orada gasol da illa gidiyim istiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...