BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 "Mehmet Topuz" said: "Bu sabah Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile görüştüm. Beşiktaş'la anlaştığımı ve Beşiktaş'ta oynamak istediğimi söyledim. O da bana kulüp olarak bu konuda kolaylık göstereceklerini söyledi. Fenerbahçe ile de görüşmelerim olmuştu ama Beşiktaş'ın teklifi ve yaklaşımı bana daha samimi geldiği ve Beşiktaşlı olduğum için siyah-beyazlı kulübün teklifini kabul ettim. Kayserispor'un benim üzerimde çok büyük emeği var ama Kayserispor'daki hizmeti doldurduğumu düşünüyorum. Kulübümün istediği değil, benim istediğim kulüp olacak. Onlar da bana yardımcı olacaklarını söylediler. Benim tavrım belli Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'ta oynamak ve Beşiktaş'ta forma giymek istiyorum" "Süleyman Hurma" said: Biz Pazartesi günü takımda kalması için görüştük. Rakam konusunda uzlaşma sağlayamadık ama gelecek günlerde de uzlaşma sağlayamayacağımız anlamına gelmez. Ya kulüpte kalırsın ya da hem senin hem de bizim anlaştığımız bir kulübe gidersin dedik. Biz Mehmet'le çok güzel günler geçirdik. Hem Kayserispor'un onun üzerinde hem de onun Kayserispor üzerinde emeği var. Fenerbahçe kulübü Mehmet'in transferi için başkanımız ile görüştü. İstanbul'da başkanımız Recep Mamur ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım biraraya geldi. Bu görüşmede hemen hemen mutabakat sağlanırken Fenerbahçe bizden pazartesi'ye kadar süre istedi. Mesele para değil, verilmiş bir söz var. Başkanımız hem kendini hem de Kayserispor'u temsil ediyor ve sözünden dönen konuma düşemez. Biz o saate kadar Beşiktaş Kulübü'nün Mehmet Topuz ile görüştüğünden haberimiz yoktu. Perşembe günü sayın Yıldırım Demirören, başkanımız ile görüştü. Aynı ifadeler onlara da söylendi ve Fenerbahçe'ye söz verildiği bildirildi. Keşke Beşiktaş Mehmet'le anlaşmadan bizden onay alsaydı. Önce kulüple sonra futbolcuyla anlaşma sağlasaydı daha etik olurdu. Bu gelişmelerden sonra [b]galiba Beşiktaş Kulübü Mehmet'e 'Sen Beşiktaşlı olduğunu, Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirten açıklamalar yap ki Fenerbahçe senden vazgeçsin. Biz de Kayseri'yi sana bize vermeleri için mecbur bırakalım' dediler.[/b] Biz Kayserispor olarak geçen yıl Gökhan Ünal'ın transferinde Galatasaray'a karşı bir duruş sergilemiştik, yine aynı duruşu sergileyeceğiz. Oyuncumuzun isteğini yok saymak gibi bir düşüncemiz yok. Ama herkesin birbirine saygı göstermesi gerekir. Biz Mehmet Topuz'un Beşiktaş'la görüştüğünü bilseydik Fenerbahçe'ye böyle bir söz vermezdik. Bunu televizyondan haber aldık. Kayserispor kulübü gerektiğinde alması gereken tüm riskleri alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mehmet Beşiktaş'a Topuzu ... yazmışlar ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Birde kayseri dava açabilir aslında şuan Beşiktaşa klüp izin vermeden sözleşmeli oyuncuyla transfer görüşmesi yapmak futbolcu ayartmak fifa kurallarına göre yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Mehmet Beşiktaş'a Topuzu ... yazmışlar ya ahahha AHAHAHHAHAHAHAH NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adamlar Klüple görüşmeden oyuncu alcak . edit : yönetime lafım saldırmayın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Süleyman Hurma da Aziz ve Kırk haramilere katılmış. kendisine maşa başkanlık yolunda başarılar diliyoruz. Hayır adam gibi açıklama yap niye beşiktaş a bok atıyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 şu koyu renkli yazdığım yer zaten Süleyman hurma duruşunu sergilemiş. sallamış bişeyler adam. kendi yapılan etik değil diyor ama dedikleride güzel laf sokma çabaları lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 catlikethiief said: ezik beşiktaş diyorum başka bşey demiyorum adamlar Klüple görüşmeden oyuncu alcak . tamam küçük bi çocuksun ama küstah olmak zorunda değilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 noluyo olm ben bişi anlamadım beşiktaştamı fenerdemi bu adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 beşiktaşda oynıycak ama bonservisi fenerde reklam gelirleride gsde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: catlikethiief said: ezik beşiktaş diyorum başka bşey demiyorum adamlar Klüple görüşmeden oyuncu alcak . tamam küçük bi çocuksun ama küstah olmak zorunda değilsin :) olm ben size kaç kere söyledim şu adamın ruhsal sorunları var yazdıklarını iplemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: catlikethiief said: ezik beşiktaş diyorum başka bşey demiyorum adamlar Klüple görüşmeden oyuncu alcak . tamam küçük bi çocuksun ama küstah olmak zorunda değilsin :) abi sen kabul etmiyomusun küstahlıkla ne alakası var yönetimin suçu üstüne niye alıyosun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 O adam banlanmazsa burdaki modların zihniyetinden şüphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kermit said: noluyo olm ben bişi anlamadım beşiktaştamı fenerdemi bu adam ? sinad said: FLAŞ FLAŞ FLAŞ MEHMET TOPUZ SİVEREKSPOR DA ! :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hayda klüple konuşmadan oyuncu almaya çalştılar suç bu bikere en başta . 6 ay kalana kadar böyle bşey yapamazlar . yönetimin acizliği bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mesajlarımızın arkasında duralım durmayanları uyaralım. az biraz delikanlılık pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 topuz yamuk yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yusufun laneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hangi dünyada yaşiosunuz siz sadfsadfasf her talip olduğunuz oyuncunun önce kulübüyle mi konusuluo zannediosunuz? kulüp fenere satıcam diyor, topzu beşiktaşa gidicem diyor hem fener hem kayseri inatt etti fener bonservisi aldı ama topuz geri adım atmazsa yalan olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 topuzun bonservisi fenerdeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 beşiktalıysa yapsın beşiktaşlığını gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sizede yalan olur bize olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ne kıymetli topuzmuş arkadaş altın kaplama mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar