Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Ben Ahmet Çakarın bu akşamki programda "Ziya sana oynadığın zamanlarda yurtdışından bir kulüp gelip aldığının 2 katını vereceğiz deseler gider miydin?" diye sorması ve ardından Ziya'nın cevap vermeye calışırkenki ifadesini görünce koptum. Adam tam "giderdim" diyecekti, Ahmet Çakar "gitmezdin tabii" dedi.

Yok böyle bir herif ya, zaten telegol de sadece show amaçlı bir program. Akşam bir de %100 Futbol'u izledim de arada Barcelona-Pendik Spor kadar fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

Özet:

TÜRK spor kamuoyunun gündeminden düşmeyen Kayserisporlu Mehmet Topuz konusunda saniye saniye yeni gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş’ın futbolcuyla anlaştığı, Fenerbahçe’nin ise kulübü Kayserispor’dan bonservisi konusunda el sıkıştığı Mehmet Topuz davasında üç kulüp de ayağa kalktı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Futbolcu mal değil. Kulübü, futbolcunun onayını almadan bu kulübe sattım diyemez" derken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da "Çocuk otelde hapis. İki tane menajer başında. Rahat bıraksınlar, o zaman hangi kulübü isteyeceğini açıklayacak" yorumunu yaptı.

KanalTürk’te yayınlanan Telegol Programı’nda konunun muhatapları peş peşe telefon bağlantısıyla programa katıldı.

Sözü ilk alan Mehmet Topuz, Aziz Yıldırım’la görüştüğünü doğrulayarak "Ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le otelde bir araya geldim. Fenerbahçe’yi samimi bulmadığım için onlara söz verdim. Beşiktaş’ta oynamak için yüzde yüz söz verdim. Bu sözümden dönme şansım yok. İmza atmadım. Herkesten anlayış bekliyorum. Bu saatten sonra Fenerbahçe ya da Kayserispor’da top oynamam mümkün değil" ifadesini kullandı.

Daha sonra yayına katılan Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, "Topuz F.Bahçe’yle görüşürken, Beşiktaş’la hiçbir teması yoktu. Televizyondan Mehmet’in Beşiktaş’la anlaştığını duyduk. Mehmet nasıl sözünde duruyorsa, biz de kulüp olarak sözümüzün arkasında duracağız" dedi.

Programın ilerleyen saatlerinde bu kez Yıldırım Demirören, telefonun ucundaydı. Söze "Etik değerleri çiğnemedik" diyerek başlayan Demirören, daha sonra şunları söyledi: "Çarşamba günü saat 10.30’da Recep (Mamur) Bey’i aradım. Mehmet Topuz’a talip olduğumuzu söyledim. Öğleden sonra Mehmet’i aradım, perşembe günü buluştuk. Mamur, Fenerbahçe’yle görüştüğünü ve söz verdiğini söyledi. Ben de futbolcuyla görüşüp onun tercihini öğrenmek için Mamur’dan izin istedim. Futbolcu mal değildir, bu kulübe sattım diyemezsiniz. Mehmet Topuz Fenerbahçe’nin teklifinden, aşağı yukarı Kayserispor’dan aldığı parayla teklifimizi kabul etti. Futbolcuyla anlaşmadan başka bir kulübe bonservisini veremezler."

Aziz Yıldırım ise, şu ifadeleri kullandı: "Demirören’in etik olanını yaptık F.Bahçe vazgeçsin demesi olmaz. Biz Kayseri’yle bonserviste anlaşmışız. Çocuk otelde hapis, iki tane menajer başında. Karagümrük derseniz o zaman Karagümrük’ü tutar. Rahat bırakın çocuğu bak bakalım hangi takımı tutuyor. Önce çocuğun onayını aldım, kulübüyle görüştüm, anlaştım. Bana F.Bahçeli olduğunu, F.Bahçe’de oynamak istiyorum dedi."

Hürriyet
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldırım Demirörenden Ahmet Çakara Laf - Sen Ufak Ahmet Çakarla Çıkarsın

http://video.soccergenclix.net/Video/yildirim-demirorenden-ahmet-cakara-laf-sen-ufak-ahmet-cakarla-cikarsin/

Telegol’de Yıldırım Demirören’den Beklenen Açıklama

http://video.soccergenclix.net/Video/telegol-de-yildirim-demiroren-den-beklenen-aciklama/

Telegol Mehmet Topuz Özel - Yıldırım Demirören’in Programın Sonunda Bağlantısı ve Konuşması

http://video.soccergenclix.net/Video/telegol-mehmet-topuz-ozel-yildirim-demiroren-in-programin-sonunda-baglantisi-ve-konusmasi/
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hayatbesiktas.com/futbol/mehmet-topuz-transferi-konusmasi-kanalturk-telegol.html

burada var bütün program

kısaca olay şu:

demirören ben çarşamba 10.30da aradım kayseri başkanıyla konustum. fenere söz verdiğini söyledi diyo. o da tamam fenre söz vermiş olabilirsin ama burada futbolcunun isteği önemli ben futbolcuyla anlaşıcam haberin olsun

mamur bağlanıp diyor. demirören beni çarşamba aradı ama iş işten geçmişti ben beşiktaşın işin içinde olduğunu ilk kez tvde beşiktaş formasıyla gördüğümde öğrendim diyor

sonra serhat bi 10dk susuo bu aradaki tartışmalarda biz nasıl olur da karışmaz lan bu derken meğer kafasında bişi varmış düşünüomuş arkada asdfasfa. çıktı söz aldı. mehmet topuz hikayesini türkiyede ilk yayınlayan biziz dedi. ilk haber perşembe akşamı yayınlandı. forma da artık perşembe miydi cuma mıydı hatırlamıyorum ne dediğini. bu da kayıtlarda var. yani demirören sizi aramadan önce öyle tvde filan görme şansınız yoktu dedi

bunun üzerine mamur da kıvırıp tv mv geçin bu işleri ben duyumlar almıştım salı günü topuzla görüşmeye başlamışlardı filan demeye başladı

durum budur
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler oncelikle ne topuzmus kardesim adam messi sanki......

Bjk futbolcuya imza attirmis
adam besiktasli olmus olabilir ama bu kimin umurunda

Transferin bazi prosedurleri vardir.......
Ha bu prosedurler burda uygulanmiyor ama kurallar normalde oyledir....

Kimse kulubu ile anlasmadan oturup futbolcu ile anlasamaz
oturursun dersin usta bak ben bu kadar para veriyorum
kulup tamam gorus futbolcu ile der
futbolcu ile de anlasirsan transfer olur anlasamazsan transfer yatar.......

Eger bu sirayi izlemezsen sikayet olursa fifadan da uefa dan da buyuk ceza alirsin cunku bu futbolcuyu ayartmaya girer
Bakin chelsea zamaninda ashley cole la arsenal ile anlasmadan gorustu ve ceza aldi bakin gorustu diyorum
Morinho sadece konustu cole ile burda resmen adamlar imza falan attirmis bu da yasal degil.........

Bildigim tek birsey var fener bu isleri kuralina gore oynadi..... ve oynar adamlar futbolcuya alicaz seni demis.... kuluple gorusurken besiktas gitmis direkt futbolcuyla anlasmis
olayi fener bjk olarak gormeyin 2 tane yabanci takim olarak gorup oyle konusun cunku kendi takimlarimiz oldugunda isin icine duygusallik giriyor......

Ornek Ronaldo gitse real ile anlassa ama man utd ben satmiyorum dese ne olur veya kabul etmiyorum real e satmayi dese..... aaaa futbolcu imza atti olmaz mi olur.......
Bir kere sozlesmesi devam eden bir futbolcu baska bir yere imza atamaz kulubu bosverin futbolcu acisindan sacma

Olay tamamen soyle oldu topuz acisindan bence

Menejerlerin burda olayi var.... buyuk bir ihtimal menejerler cok buyuk para aldi bjk dan veya fenerden komisyon alamadilar..... Bjk ya imza attirdilar nasil olsa kayseri satar diye ama patladi........
Sosyal ağlarda paylaş

Mad_Wolf said:

Kimse kulubu ile anlasmadan oturup futbolcu ile anlasamaz
oturursun dersin usta bak ben bu kadar para veriyorum
kulup tamam gorus futbolcu ile der
futbolcu ile de anlasirsan transfer olur anlasamazsan transfer yatar.......

dün telegolde demirören açıklama yaptı saat ve tarih verdi kayserinin başkanını aramış biz bu futbolcuyu istiyoruz demiş. sonra kayseri başkanıda fb ile görüşülüyor deyince ben topuzla bi görüşücem yarın bilginiz olsun diyor ve görüşüyor..
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

ben ce tek kaybetmeyen aziz yıldırım olacak.

ortada ne beşiktaşın 2 kupası nede rijkaard kaldı. adamın geldiğinden haberi olmayanlar vardır.
tek gündem topuz oldu.

geçen sayfada yazılmış ama yeni gördüm,

Aziz bunu çok iyi yapıyor işte,Fener şampiyon olmazsa ya istifa ediyor,ya saçma sapan haberler çıkıyor yani birşeyler yapıyor ve Fener'in başarıları dışında hiçbirşey konuşturmuyor,başarıları yoksa da Fener'i hep ön plana çıkarıyor

Ha ne oluyor,yine Fener kazanıyor.Diğer aptallarda yemi yutup Fener'in reklamına katkıda bulunuyor :) Başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

Bosman kurallarına göre futbolcuların istediği olur.
insan haklarına yakırı. futbolcu mal mı öyle al sat istediğin gibi.

bu durumda ise futbolcu isteğini belirtmiş. kayserisporda oyuncusunu satıcağını zaten açıklamıştı, beşiktaş ve kayseri klüpleri oturup anlaşıcaklar bonservis üzerine.

fenerbahçe bonservisini veremez beşiktaşa, artık öyle eskisi gibi aracılık yapma olayı yasakmış. ben alır hemen ona satarım tarzı.

futbolcu eğer gitmek istemezse bonservis alımı iptal olur. transfer gerçekleşmediği için.

eğer anlaşırlarsa kayseri ve bjk li yöneticiler biticek bu iş.

artık tersi olmaz heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldo gitti realle anlasti zaten, manchester ben satmiyorum deyince gidemedi. Ronaldoya resmi sözlesme imzalatmamisti zira real.

Besiktas klübü de kayserispor baskanının itiraf ettigi üzere carsamba sabahı kayserispor baskanını aramıstır.

Hatalı olan mehmet topuz, fenerbahceye meyilli gibi gozukup adamlari isin icine cekmis sonra da besiktasla anlasmistir. Bence ne besiktasin ne fenerbahcenin sucu var.

Baska bir olay da kayserispor mehmet topuzu besiktasa satmak istemiyor, büyük ihtimalle ertugrul saglam olayindan kalan bir hesaplasma var.

Mehmet topuz gidip de aziz yildirim a telefon acip benimle ilgileniyor musunuz diye sorarsa , topu fenerbahceye atmistir haliyle fenerbahce de transfer etmek icin gereken calismalari yapmistir. Bir futbolcu iki klübe birden tamam derse bu sekilde birbirine düsürür haliyle. Yoksa bu klupler bukadar amatör mü , bukadar basit kurallari yok sayip ceza almayi göze alsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet , cünkü dün Hurmacı , eger mehmet topuz fenerbahce ile anlasamazsa aynı şartlar altinda besiktasa vermeyi düsünmez misiniz? seklinde soruya duraksayip, gelsin bir yil daha kayseride oynasın biz onu tutmak icin elimizden geleni yapariz dedi.

Kayserisporda tutmak icin elinden geleni yapacagini söyleyen kisi, aynı zamanda kendisinin rızası olmadan mehmet topuz'u fenerbahceye satti.
Sosyal ağlarda paylaş

daverc said:

Evet , cünkü dün Hurmacı , eger mehmet topuz fenerbahce ile anlasamazsa aynı şartlar altinda besiktasa vermeyi düsünmez misiniz? seklinde soruya duraksayip, gelsin bir yil daha kayseride oynasın biz onu tutmak icin elimizden geleni yapariz dedi.

Kayserisporda tutmak icin elinden geleni yapacagini söyleyen kisi, aynı zamanda kendisinin rızası olmadan mehmet topuz'u fenerbahceye satti.

abi kimin ne yaptığı belli değil ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...