Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

kayserinin de yaptığı etik değil, bjk ninde yaptığı etik değil zaten. ama bu örnekleri daha çok görücez.

edit: bu arada fenerbahçe de son kararı federasyon verir demiş. ben anlamıyorum şimdi, adam ben fenerde oynamak istemiorm diyo, federasyon ne dicek? mehmet topuz fenerbahçenin oyuncusu mu? bonservisini aldılar. ee sözleşme imzalamıyor. silah zoruyla mı imzalatıcaklar? yoksa şimdiki sözleşmesi devam edicek ve seneye serbest kalcak...

federasyon açıklamada yapabilir bu durumlara
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl kayseri'nin yaptığı diğer iki takımında yaptığından daha beter,madem böyle bir durum var olayı senin çözümlemen gerek,iki tarafla da masaya oturman gerek.

Çıkıpta BJK benden habersiz oyuncumla konuşuyor,demek öyle ha,Fener al yavrum sana veriyorum oyuncumu diyemez,bu olaylar yarım gün içinde geçiyorsa özellikle hiçbir savunulacak yanı yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

bence etik olmayan mehmet topuzun yaptığı hareketler.

zaten kimse doğru bişey yapmadı ki ve hala yapmıyorlar.

daha önceki sayfalarda yazdığım gibi, eğer mehmet topuz bjk de oynamak istiyorsa basına açıklama yapmadan önce fenerbahçe klübü ile görüşüp; ben bjk de oynamak istiyorum, lütfen anlayış gösterin dese fenerbahçe anında teklifini geri çekerdi.

ama çıkıp öyle gaza gelip bişeyler deyince fenerbahçede geri adım atmadı. onlarda hırs yaptı. süleyman hurma zaten bize karşı olan biri eline koz geçince o da yarım günde karar verdi ve mehmetin bonservisini sattı fenere.

federasyon iki klüplede arasını bozmamak isticek şimdi, ne yapıcağını bilmio onlarda bence
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

abi saçmalamayın lütfen ne alaka etiklikle. adam sevdiği bir klüpte oynamak istiyor. ayıp kayserinin, anlayış göstermesi gerekirdi mehmet topuza. zaten adam bana sorulmadan bonservisim verildi diye açıklama yapmış ki bu ne kadar büyük bir saçmalıktır.

BiTcH_oFBaT said:
federasyon iki klüplede arasını bozmamak isticek şimdi, ne yapıcağını bilmio onlarda bence

galatasaraya verir anlaşırız :D fenerden bonservisi beşiktaştan topuzu alırız.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Reksa said:

abi saçmalamayın lütfen ne alaka etiklikle. adam sevdiği bir klüpte oynamak istiyor. ayıp kayserinin, anlayış göstermesi gerekirdi mehmet topuza. zaten adam bana sorulmadan bonservisim verildi diye açıklama yapmış ki bu ne kadar büyük bir saçmalıktır.

1 ay önce de küçükken fenerliydim demiş?

gündeminde hangi takım varsa küçükken o takımlı olmak etik değil bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

catlikethiief said:

kayserinin yaptığının neresi etik değil afedersin adamlar senin keyfine zarara mı girsin

milanda kakayı satsaydı 134321423653457563742 dolara. ama satmadı. avrupada sen futbolcu ne isterse onu yapıyorsun. etik olan o. o senin malın değil.

kayseri = milan zaten zengin klüpler 2side aynıseviyede
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...