Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Benzerini Roma yapmıştı Mexes için, Mexes onlarda kaldı ama 1 sene transfer yasağı aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 topuza değermi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 1 ay öncesine kadar fenerde oynamak istiyomş eski menajeri söyledi afsaxzcxcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hürriyette de yazıyor aziz yıldırım bana fenerliyim dedi demiş diye bi de eski menajeri şeref duyarım demişti 1 ay önce fb de oynamak için demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 mişlerle konuşmayın yaw adamın direk agzından öyle demeç varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 gazete öyle yazıyor bizzat konusmadım gidip hürriyetin dediğine göre apzından var öyle demeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ronaldinho baskanim beni al dedikten sonra , hersey olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 var vidyosu temn gördüm daha eski menajeriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bugün hürriyette fenerbahçenin zamanında kaçırdığı futbolcuların hikayeleri var. devamlı beşiktaşa laf atan arkadaşlar okusun bişeyler öğrensin bence. kimse temiz değil bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ya eskiden olmuştur olmadı diyen de yok bu olay üzerinden bjkye laf atıyoruz burada bjk usulsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 futbolcu köle değil ya.adam fenerde oynamak istemiyor nasıl veriyorsun bonservisini fenere ne bicim yöneticiliktir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kayserinin de yaptığı etik değil, bjk ninde yaptığı etik değil zaten. ama bu örnekleri daha çok görücez. edit: bu arada fenerbahçe de son kararı federasyon verir demiş. ben anlamıyorum şimdi, adam ben fenerde oynamak istemiorm diyo, federasyon ne dicek? mehmet topuz fenerbahçenin oyuncusu mu? bonservisini aldılar. ee sözleşme imzalamıyor. silah zoruyla mı imzalatıcaklar? yoksa şimdiki sözleşmesi devam edicek ve seneye serbest kalcak... federasyon açıklamada yapabilir bu durumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kayserinin yaptığının neresi etik değil afedersin adamlar senin keyfine zarara mı girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Asıl kayseri'nin yaptığı diğer iki takımında yaptığından daha beter,madem böyle bir durum var olayı senin çözümlemen gerek,iki tarafla da masaya oturman gerek. Çıkıpta BJK benden habersiz oyuncumla konuşuyor,demek öyle ha,Fener al yavrum sana veriyorum oyuncumu diyemez,bu olaylar yarım gün içinde geçiyorsa özellikle hiçbir savunulacak yanı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 klasik türkiye federasyonu tutumu kaç gün oldu daha açıklama yapmıyorlar. nerdesin ey federasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 catlikethiief said: kayserinin yaptığının neresi etik değil afedersin adamlar senin keyfine zarara mı girsin milanda kakayı satsaydı 134321423653457563742 dolara. ama satmadı. avrupada sen futbolcu ne isterse onu yapıyorsun. etik olan o. o senin malın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 pele olsa bukadar tartışılmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bence etik olmayan mehmet topuzun yaptığı hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 etekli hareketler yapacaksa gelmesin bize. gitsin fb ye eteklilerin yeri orasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Reksa said: bence etik olmayan mehmet topuzun yaptığı hareketler. zaten kimse doğru bişey yapmadı ki ve hala yapmıyorlar. daha önceki sayfalarda yazdığım gibi, eğer mehmet topuz bjk de oynamak istiyorsa basına açıklama yapmadan önce fenerbahçe klübü ile görüşüp; ben bjk de oynamak istiyorum, lütfen anlayış gösterin dese fenerbahçe anında teklifini geri çekerdi. ama çıkıp öyle gaza gelip bişeyler deyince fenerbahçede geri adım atmadı. onlarda hırs yaptı. süleyman hurma zaten bize karşı olan biri eline koz geçince o da yarım günde karar verdi ve mehmetin bonservisini sattı fenere. federasyon iki klüplede arasını bozmamak isticek şimdi, ne yapıcağını bilmio onlarda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Reksa said: bence etik olmayan mehmet topuzun yaptığı hareketler. abi saçmalamayın lütfen ne alaka etiklikle. adam sevdiği bir klüpte oynamak istiyor. ayıp kayserinin, anlayış göstermesi gerekirdi mehmet topuza. zaten adam bana sorulmadan bonservisim verildi diye açıklama yapmış ki bu ne kadar büyük bir saçmalıktır. BiTcH_oFBaT said: federasyon iki klüplede arasını bozmamak isticek şimdi, ne yapıcağını bilmio onlarda bence galatasaraya verir anlaşırız :D fenerden bonservisi beşiktaştan topuzu alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Khelben said: Reksa said: bence etik olmayan mehmet topuzun yaptığı hareketler. abi saçmalamayın lütfen ne alaka etiklikle. adam sevdiği bir klüpte oynamak istiyor. ayıp kayserinin, anlayış göstermesi gerekirdi mehmet topuza. zaten adam bana sorulmadan bonservisim verildi diye açıklama yapmış ki bu ne kadar büyük bir saçmalıktır. 1 ay önce de küçükken fenerliydim demiş? gündeminde hangi takım varsa küçükken o takımlı olmak etik değil bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 istemiyo adam feneri zorlami fener cok kotu bi takim zaten normal yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aziz yıldırım:herkes bi gün fenerli olacak şapkasını topuza taktırcam ve fenerde oynicak demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Khelben said: catlikethiief said: kayserinin yaptığının neresi etik değil afedersin adamlar senin keyfine zarara mı girsin milanda kakayı satsaydı 134321423653457563742 dolara. ama satmadı. avrupada sen futbolcu ne isterse onu yapıyorsun. etik olan o. o senin malın değil. kayseri = milan zaten zengin klüpler 2side aynıseviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar