Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Herşeyden önce türk futbolcusunun ne kadar türk olduğunun göstergesidir bu hareket herşeyde olduğu gibi burada da duygusal düşünüyoruz.

İstersen doğduğunda siyah beyaz ol yine de kalkıp ben fenerbahçeyi istemiyorum denmez fenerbahçe türkiyenin en güçlü takımı bunu herkes biliyor adamlar istediği adamı istediği fiyata alıyor ve sen kalkıp bu takıma sırtını çeviremezsin ki galatasaraya da sırtını çevirmişsin yok beni istemediler gitmem fln diye

Bir takımın bayrak adamı olmak harbi zor iştir bjk deki ibrahim üzülmez gibi fln olmak zor iştir olunabilir ama sahada işler ters giderse saha dışı t. direktörle tartışırsan o takımdan atılırsan ne olur mehmet topuz fenerbahçe seni alır mı galatasaray seni alır mı var mı böyle bi dünya

Bundan dolayı ne olursa olsun politik olacaksın futbolcusun ekmek paranı veren takımdır önemli olan
Sosyal ağlarda paylaş

dolduruşa gelmiyo da, aksine dolduruşa getiriyo.

Yıl 2004, GS Topuz'u almak üzeredir, Topuz açıklar "doğuştan GS'liydim zaten çok isterim." sonra GS vazgeçer transferden başka sebeplerden dolayı.

Yıl 2007, 3 büyükler peşindedir, ama Kayseri satmicaz diyip üzerine de sağlam bir yıllık ücret önerir: "3 büyükleri hiç tutmadım doğuştan kayserisporluydum abimle maçlarını izlerdik, 3 büyüklere sempatim sadece avrupada oynarlarken var yoksa onları tutmam."

Yıl 2009 BJK-FB kavgası var, bjk belli ki daha çok şey vaadetmiş, "doğuştan bjk'lıyım"

Adam bildiğin dansöz yani, rüzgar nereden eserse dümeni ona göre kırıyo :) Bizim saftirik medya, yöneticiler ve taraftarlar da yutuyo hemen. Bi taraf uuu doğuştan beşiktaşlıymış süpersin, bi taraf "fenerli diilmiş istemezük". Daha geçen hafta "hangi takım olduğu farketmez" diyodu şimdiki hale bak.

Biz Lincoln'ü alırken de söylemiştim, bugün şalkeye yaptıını yarın bize yapar bu adam sorun çıkarıcak" diye. Aynısı Topuz için de geçerli hayır gelmez artık o adamdan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

catlikethiief said:

adamın fenere karşı bi düşmanlığı yok aslında deli gibi dolduruşa gelmiş zararlı cıkacak olan kendisi farkında değil

buda fenerlilerin yeni lafları ha

İki sene önce GS isterken "ben doğuştan sülalecek bööööyle komple GS'liyim" diyen adamı "üff doğuktan kartal" diye savunacak yer kalmayınca bizimki mi bahane oldu? Adamı FB peşini bıraksın diye doldurmuşlar belli ki, 2 yılda yeniden doğmadıysa.

Şüphelenip Google da etmiştim "Mehmet Topuz doğuştan GS'li, Galatasaray'lı" falan diye ama istediğim gibi bir habere ulaşamamıştım, meğer benim beceriksizliğimmiş, olmadığından değil :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...