Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Çıkar kokusu yakında. Baros ve Kewell gelmeden önce de kimse bir şey duymamıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 rijkaard yeni geldi heralde ortak karar alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, transferi arapsaçına dönen Mehmet Topuz konusunda "Parayı veren düdüğü çalar. Elbette, bu konuda bir formül bulunur ve konu çözümlenir" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ama bu gs nin eski yöneticisi, mehmet topuz gsli diyip, gs yide işin içince soktu ahaha. trabzonda girsin şenlikler başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Özhaseki, Fenerbahceden önce besiktasla görüstüm dedi, parayi veren düdügü calarmis ayrıca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kayserinin başkanı para para diye diye eline alıcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 amma transfer bitch çıktı bu mehmet topuz da.. ben 3 büyükler olsam bu kadar tiyniyetsiz futbolcuyu almayalım patlasın ibne kayserisporda kalıp der bırakırım peşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 doğuştan bir takımı tutmakta nasıl bir şeydir ya auehfıuaehfaeıu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Topuz, FB ya da menejerlerin ağzından güncel ve güvenilir bir haber gören/duyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hurma istemezse gitmez gitmek zorunda değil 1 sene daha bizde oynar dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 şuan için haber dönmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 A.Yıldırım TFF karar verir demiş bakalım gerçi şu saatden sonra hiç bi fb taraftarıda istemez topuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hiç bi saat istemedim zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Herşeyden önce türk futbolcusunun ne kadar türk olduğunun göstergesidir bu hareket herşeyde olduğu gibi burada da duygusal düşünüyoruz. İstersen doğduğunda siyah beyaz ol yine de kalkıp ben fenerbahçeyi istemiyorum denmez fenerbahçe türkiyenin en güçlü takımı bunu herkes biliyor adamlar istediği adamı istediği fiyata alıyor ve sen kalkıp bu takıma sırtını çeviremezsin ki galatasaraya da sırtını çevirmişsin yok beni istemediler gitmem fln diye Bir takımın bayrak adamı olmak harbi zor iştir bjk deki ibrahim üzülmez gibi fln olmak zor iştir olunabilir ama sahada işler ters giderse saha dışı t. direktörle tartışırsan o takımdan atılırsan ne olur mehmet topuz fenerbahçe seni alır mı galatasaray seni alır mı var mı böyle bi dünya Bundan dolayı ne olursa olsun politik olacaksın futbolcusun ekmek paranı veren takımdır önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adamın fenere karşı bi düşmanlığı yok aslında deli gibi dolduruşa gelmiş zararlı cıkacak olan kendisi farkında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 beşiktaşa gitsin artık bir fenerli olarak böyle adamı istemezük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 catlikethiief said: adamın fenere karşı bi düşmanlığı yok aslında deli gibi dolduruşa gelmiş zararlı cıkacak olan kendisi farkında değil buda fenerlilerin yeni lafları ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 dolduruşa gelmiyo da, aksine dolduruşa getiriyo. Yıl 2004, GS Topuz'u almak üzeredir, Topuz açıklar "doğuştan GS'liydim zaten çok isterim." sonra GS vazgeçer transferden başka sebeplerden dolayı. Yıl 2007, 3 büyükler peşindedir, ama Kayseri satmicaz diyip üzerine de sağlam bir yıllık ücret önerir: "3 büyükleri hiç tutmadım doğuştan kayserisporluydum abimle maçlarını izlerdik, 3 büyüklere sempatim sadece avrupada oynarlarken var yoksa onları tutmam." Yıl 2009 BJK-FB kavgası var, bjk belli ki daha çok şey vaadetmiş, "doğuştan bjk'lıyım" Adam bildiğin dansöz yani, rüzgar nereden eserse dümeni ona göre kırıyo :) Bizim saftirik medya, yöneticiler ve taraftarlar da yutuyo hemen. Bi taraf uuu doğuştan beşiktaşlıymış süpersin, bi taraf "fenerli diilmiş istemezük". Daha geçen hafta "hangi takım olduğu farketmez" diyodu şimdiki hale bak. Biz Lincoln'ü alırken de söylemiştim, bugün şalkeye yaptıını yarın bize yapar bu adam sorun çıkarıcak" diye. Aynısı Topuz için de geçerli hayır gelmez artık o adamdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Llama said: catlikethiief said: adamın fenere karşı bi düşmanlığı yok aslında deli gibi dolduruşa gelmiş zararlı cıkacak olan kendisi farkında değil buda fenerlilerin yeni lafları ha İki sene önce GS isterken "ben doğuştan sülalecek bööööyle komple GS'liyim" diyen adamı "üff doğuktan kartal" diye savunacak yer kalmayınca bizimki mi bahane oldu? Adamı FB peşini bıraksın diye doldurmuşlar belli ki, 2 yılda yeniden doğmadıysa. Şüphelenip Google da etmiştim "Mehmet Topuz doğuştan GS'li, Galatasaray'lı" falan diye ama istediğim gibi bir habere ulaşamamıştım, meğer benim beceriksizliğimmiş, olmadığından değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 uyş.. valla penbe dizi takip eder gibi takip ediyorum ha beklemedeyiz bakalım ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 2 sene önceye gerek yok Baggio, bugünün haberi de var: http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=79403 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Fatih Terim bu adamı boşuna milli takıma almıyor demek.Adamın bir dediği diğerini tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Herkesin bir fiyati vardir da , o fiyati en yüksege cekebilecek adam aziz yildirimken bu adam nasil besiktasli oldu acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konudan ve M.Topuzdan bağımsız olarak, "Herkesin bir fiyatı vardır" lafı sadece "fiyatı olan insanlar" tarafından teselli amaçlı, herkes böyle oğlum deme amaçlı uydurulmuş bir safsatadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Anti klise timinden misin abi asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar