Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Gereksiz adamları gereksizce büyütüp başımıza çıkarıyoruz. Sonra adamlar sahada s..ınca Türkiye'den futbolcu çıkmaz diyoruz. Bırakın naparsa yapsın bu kadar şişrmenin, üstüne gitmenin ne anlamı var. Fenerbahçeliyim, istemiyosa gelmesin kardeşim, gitsin Beşiktaş'ta topunu oynasın, Avrupa'da goller atsın alkışlayalım. 2 yıldır nedir bu her sezon geldi gelmedi tartışması bezdim be.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bilmiyorum. Topuz'u ben severdim. Teknik olarak öyle çok çok iyi olmasa da çok diri ve takım sırtlayan bi oyuncuydu. Şahsen GS'ye isterdim, sağ kanada orta sahaya her yere koyarız oynar falan diyodum.

Ama şu son 2 günden sonra hayatta takımıma istemem. BJK-FB için de yapacakları en iyi şey iptal etmek olur.

Adam hep disiplinsizdi işte (psg maçı örneği) ama bu kadar dansöz olduğunu bilmiyodum yani :) Hayır gelmez bu adamdan hiçbi takıma 2 güne takımında da çıkarır olay bol bol
Sosyal ağlarda paylaş

kayserispor zamanında ona açıklamaları klübün yaptırmadığını bilemeyiz, nasıl şimdi çıkıp ben bjkliyim dediği gibi

ama 2 sene önce kayserili bir arkadaş bana mehmet topuz ailecek bjkliler onlar filan demişti. bende o gün inanmıştım ama 2 gün sonra gs ile filan adı anıldı manıldı dedim alamicaz bu adamı yazık olcak. ama olmadı vs

dansöz dememiz için fenerde oynamaya can atıorm diye bi laf etmesi lazım. daha erken onun için dsadas

bana göre mehmetin dün açıklamaları yapmadan önce aziz yıldırım veya menejerini arayıp ben beşiktaşta oynamak istyrm, lütfen alayış gösterin demesi lazımdı. tuncay ve rıdvan örneklerindeki gibi. o zaman fenerbahçe klübüde teklifini geri çekerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

"Mehmet Topuz doğuştan GS'li" said:

Kayserispor'lu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı.

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Galatasaray eski yöneticisi Fatih Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu ifade etti.

Gökşen, şunları söyledi:

"2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."

Ahahaha hala bu adamı savunuyosunuz dansöz değil diyosunuz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

"Mehmet Topuz doğuştan GS'li" said:

Kayserispor'lu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı.

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Galatasaray eski yöneticisi Fatih Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu ifade etti.

Gökşen, şunları söyledi:

"2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."

Ahahaha hala bu adamı savunuyosunuz dansöz değil diyosunuz :D

HAHAHAHHAHAHAHAHHA.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

kayserispor zamanında ona açıklamaları klübün yaptırmadığını bilemeyiz, nasıl şimdi çıkıp ben bjkliyim dediği gibi

ama 2 sene önce kayserili bir arkadaş bana mehmet topuz ailecek bjkliler onlar filan demişti. bende o gün inanmıştım ama 2 gün sonra gs ile filan adı anıldı manıldı dedim alamicaz bu adamı yazık olcak. ama olmadı vs

dansöz dememiz için fenerde oynamaya can atıorm diye bi laf etmesi lazım. daha erken onun için dsadas

bana göre mehmetin dün açıklamaları yapmadan önce aziz yıldırım veya menejerini arayıp ben beşiktaşta oynamak istyrm, lütfen alayış gösterin demesi lazımdı. tuncay ve rıdvan örneklerindeki gibi. o zaman fenerbahçe klübüde teklifini geri çekerdi.

yalan söylediğin apaçık ortada ne zaman bi konu açılsa zaten bi arkadaş quote yapar
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha tam savaş alanına döndü piyasa :D

Yalnız Demirören biraz kafayı çalıştırsa FB'ye en iyi misillemenin Bilica transferinde araya girmek değil tam tersine fenerin Bilica gibi düz ve sıradan bir defans oyuncusunu transfer etmesini ve böylece hem para harcayıp hem boşa kontenjan doldurmasını sağlamak olduğunu görür :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...