Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 E futbolcuyla sözleşme imzalamadan bonservisi alamaz ki? Geçersizdir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 e aldık diyo adamlar :D resmi sitelerinde filan? neyse en iyisi bekleyip görmek komediye döndü iş. açıkçası bu olayı galatasaray tarafından izlemeyi tercih ederdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ya alsalar da geçerli değil. Hatta parayı yatırdılarsa daha da kötü :) Oyuncu kabul etmediği sürece bonservis deişmiyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fenerbahçe bence çok kötü takım galatasaray da öyle ayrıca bundan sonra sanırım ezik fb gs demek serbest arkadaşa izin verdiğine göre modlar gönül rahatlığıyla ezik gs ezik febe diyebilirim. dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 helal sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aynen oyle yani boyle salak birşey olamaz. Kayseri yobazlık yapmış biraz. Demek ki en ufak bir bilgi bile vermemişler adamı satarken. Mal satmıyorsun sonuçta hadi kardeşim güle güle seni feneri verdik diyemezsin. İşin kötü tarafi acıklama yaptı mehmet topuz ne olacak simdi fenerliler ne diyecek. En azından bi cıtlat kulüp olaraktan'da adam bu durumlara düşmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yöneticilerin hali ortada sonra başarı bekliyoz .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bonservis sözleşmenin iptali için ödenen paradır. adamın fiyatı deil. mehmet topuz 1 sene daha kayseride top oynamakla yükümlüdür, fenerbahçe 5 milyon euro vererek bu yükümlülüğü ortadan kaldırır. Mehmet topuz da kabul ederse sözleşme imzalarsa artık futbolcunun onlara karşı bi futbol oynama yükümlülüğü olur sözleşmesi süresince ki bölece transfer gerçekleşir. Dolayısıyla futbolcu imzalamadıkça bonservisin el deiştirmesi gibi bi olay yok, eğer öyle olsaydı Guizaya bilmemneye 20 milyon euro vericeğne gider henry'nin quaresmanın vs'nin bonservisini alır, seve seve oynuycaksınız bonservisinizi aldım yapardınız. Böle bi olay yok karpuz mu satın alıyosun futbolcuyu ikna etmek için yırtınıyolar avrupada, türkiyede umursamadan bonservisi aldım nasolsa biz büyük klubüz bizde oynar mantığı. Mehmet topuz istemedikçe ki istemediğini üstüne basa basa 25 kere sölüyor fenerde oynama gibi bi ihtimali yok. Seneye beşiktaşta, olabilcek tek kötü senaryo açgözlü kayserililerin beşiktaştan fener daha fazla ödedi siz de arttırın teklifinizi satalım demesi üstüne beşiktaşın transferden vazgeçmesi olur. O zaman da seneye bonservis bedelsiz alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 açgözlü kayserispor ne kadar bencilce bi laf satmak zorunda mı adam futbolcusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 beşiktaşla kayserispor anlaştı 5milyon euroya pazar gecesi, pazartesi sabahı maliyet borsaya bildirilecek diye açıklama yapıldı. AÇGÖZLÜ ve cahil esnaf kayseri başkanı fener 5milyonun üstüne oyuncu verelim bize sat deyince bunun çok mantıklı ve etik bi hareket oldugunu düşündü. Bütün olay bundan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Adamlar eskiden gitmek zorundaydı, bütün hakları kluplerde idi ama bosman kuralları dedikleri halt ile futbolcular MAL olmaktan çıktılar (yani bir çoğu =p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bLaQ said: beşiktaşla kayserispor anlaştı 5milyon euroya pazar gecesi, pazartesi sabahı maliyet borsaya bildirilecek diye açıklama yapıldı. AÇGÖZLÜ ve cahil esnaf kayseri başkanı fener 5milyonun üstüne oyuncu verelim bize sat deyince bunun çok mantıklı ve etik bi hareket oldugunu düşündü. Bütün olay bundan çıktı. sallamak kolay tabi sende ordaydın dmi anlaşırlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 YA Bİ SUS ARKADAŞ Bİ SUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 agresif ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben ergenliği bitirdiğimde sen portakalda vitamindin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 gereksiz zxczx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 özel kavganızı özel mesajdan halledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ne mehmet topuzmuş lan. 35 sayfa paylaşamadınız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 asdsafsaf http://www.ligtv.com.tr/ligtvcomtrozel.aspx?r=1&hid=19102&p=6 3 BÜYÜKLERİ TUTMADIM" -Futbolculara hep tuttuğun takım var mı diye sorulur. Futbolcular da 'küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum'diyor. Yok, ben şöyle söyleyeyim, benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm. 1996 senesiydi diye hatırlıyorum, ilk maçıma çıktığımda stada çok değişik geldi bana. Hayal kursam imkansız gibi gelirdi bana. Kayserispor tribünlerinde ben taraftarken, bir gün baktım onlar beni seyrediyor. Düşünsene... Bana çok değişik gelmişti. O anı hiç unutamamam.. Saha yemyeşil ve cennet gibi birşeydi. -Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani. Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserispor'luyum. -Peki 3 büyüklerden hiç sempati duyduğun oldu mu? Sempati duyduğum derken, Avrupa Kupalarında oynarlarken herkes gibi ben de onları tutuyorum. Sempati olarak sadece bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Masquerade said: ne mehmet topalmış lan. 35 sayfa paylaşamadınız. :D bu saatte hatalar olabilir tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet topuz yaptım ehuhue. yukardaki ligtv röportajı cok iyi ama. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Hepimiz mehmet TOPUZ diyip konuyu kapatıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hepsi yalan ya. Kayserli cinlerin besiktastan 10 milyon euro carpma teknikleri bunlar. fener de kabul etmis sanirsam komisyon alacak sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 mehmet topal var isim benzerliğindne fenere onu verelim ama 30 m dolarını isteriz azizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mehmet Topuz: Kayserispor'dan ayrılmaya mecbur bırakıldım OKTAY ENSARİ - KAYSERİ / DHA 04.06.2009 Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz, yerel gazetelere yaptığı açıklamada kaptanlığını yaptığı sarı kırmızılı takımdan gitmek istemediğini ancak gitmeye mecbur bırakıldığını belirtti. Eniştesi, eski Kayserispor ve Trabzonsporlu futbolcu Hakkı Daş ile Antalya'da tatil yapan transferin gözde oyuncusu "Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma'nın yaklaşımı ağırıma gitti. Kayserispor'dan ayrılmam böyle olmamalıydı. Ben, Kayserispor'dan gitmek istemedim, gitmeye mecbur bırakıldım" dedi Kaptan Mehmet Topuz, DHA'ya 2 gün önce yaptığı "Kulübüm benimle anlaşmak istemedi. Bana talipli olmadığını, git kulüp bul, anlaşalım dediler " demecinin ardından , tatil yaptığı Antalya'dan kendisiyle telefon görüşmesi yapan bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada, kendisine geçen yıl verilen ücretin altında bir transfer bedeli önerildiğini,sarı kırmızılı kulüpteki pazarlık masasından o nedenle kalktığını belirterek,"Ben, bu kulübe yıllarca hizmet ettim. Yıllarca fedakarlık yaptım. Ama, beni dün futbola başlamış gibi kabul ediyorlar. Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma bana (Seni isteyen kulüp yok. Sözleşmen devam ediyor. Bizim söylediğimiz rakama imza atacaksın ) dedi. Ben de üç büyüklerin beni aradığını Avrupa'dan da ciddi teklifler geldiğini hatırlattım. Sözleşmemi de geçen yıl sırf kulübüm para kazansın diye uzattım. Ama, görüyorum ki şimdi tam tersi işler yapıldı. Bana , seni isteyen yok varsa git kulüp bul dediler. Para pulda gözüm yok. Süleyman Hurma'nın yaklaşımı ağırıma gitti. Benim Kayserispor'dan ayrılmam böyle olmamalıydı, koparılmamalıydım. Ben, Kayserispor'dan gitmek istemedim, gitmeye mecbur bırakıldım. Kayseri spor kamuoyu bunu böyle bilsin" açıklamasında bulundu. http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1102707&Date=04.06.2009&Kategori=spor&b=Mehmet%20Topuz:%20Kayserispordan%20ayrilmaya%20mecbur%20birakildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar