Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

şu anda söylenenlere göre yazıyorum

demirören olayı batırdı her zamanki gibi. ama bonservisi fenerdeyse parayı fenere basıp mehmet topuzu alacak kadar ileri gideceğini sanmıyorum.

mehmet topuz için artık BJK defteri kapandı.

ya 1 sene kayseride kalır. yada fenere gider. beşiktaşlıyım sözleri oldukça tartışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim önce kulüpler konuşur, anlaşırlarsa kulüple oyuncu konuşur, onlar da anlaşırsa alınır bonservis de, adam da. Yani genelde gördüğümüz bu şekilde işliyor transferler. Bonservis işini oyuncuya sormadan tamamen kendi aralarında bitirme, ondan sonra sıranın kontrata gelmesi gibi bir hakkı var mı kulüplerin, onu bilemedim.

Varmış ki bunu yapmışlar diyorum bir yandan da, sonuçta bunlar profesyonel kulüpler. Bu işi bizden 20 kat iyi bilen menejerleri var, avukatları var. Kendi bilgim olmadığı için merak ettim sadece.

Yarın-öbürgün işler adam gibi netleşmeden "OHA KÖLELİK" edebiyatı yapmak da çok gereksiz. Topuz'un istemeyeceğini ya da ikna edilemeyeceğini bilmiyoruz henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

şu anda söylenenlere göre yazıyorum

demirören olayı batırdı her zamanki gibi. ama bonservisi fenerdeyse parayı fenere basıp mehmet topuzu alacak kadar ileri gideceğini sanmıyorum.

mehmet topuz için artık BJK defteri kapandı.

ya 1 sene kayseride kalır. yada fenere gider. beşiktaşlıyım sözleri oldukça tartışılır.

bu dönemde fenerin almasıda bi garip ben beşiltaşlıyım diyen bi adama zorlana f bforması giydirmek ne kadar verimli olur
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe valla herşey olabilir, dönek oyunculara alışığız da taraftara antipatik oluyor, bu adam bjliydim ben zaten süper oldu bu fener/bjk arasından bjk'yi tercih ettim felan gibi laflar edip 2 gün sonra fenere giderse muhtemelen kazım'ın şimdi düştüğü duruma düşer, taraftara samimiyetini ispatlaması zor yani. Fener ile ilgili olumlu yorum yapıp bjk ye gelmeside antipatik olur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler cogunuz sacma sapan ornekler veriyorsunuz
futbolcunun istedigi de onemlidir ama esas olay kulupte biter
okan koc gs ile anlasmisti
fakat genclerle bjk anlasti okan bjk ya gitti
gecen sene ronaldo blah blah ben r.madrid e gidicem kimse tutamaz burda futbol oynamak istemiyorum dedi sonra man utd ne dedi
tipis tipis kalacaksin
blatter cikti yok kole mole dedi ne oldu
hala man utd ta
fener kayseride anlasti ise pasalar gibi topuz da fenerde oynayacak bu kadar basit.........
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

sg-1 said:

yani kayserispor topuza "artık sahibin fenerdir" deme hakkına sahip mi?

yok fifa kurallarında az önce gördüm 2li anlaşma şartmış mehmetin imzası olmadan kayseri dayatamaz

bu durumda bjk'nın gidip fenerle anlaşması gibi bi durum yok, kayseriye fenerin verdiğinden fazlasını verip topuzu alabilir.

aziz yıldırımın ağzındna kim yazdıysa o haberi iyi üfürmüş demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Burada öyle yürümüyor işler işte, adama diyorsunki ben sana şu kadar para ve emreciksin'i verdim, emreciksin yok ya hadi oradan diyebiliyor. Bizim yusuf'a karşılık verdiğimiz karabulutda yok ya gitmem oynamıyorumda felan dediği gibi =p

Topuz'da inada bindirirse oynamıyorum bir süre kayseri halt etsin derse fenere birşey olmaz kayseriye birşeyler olur anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Mad_Wolf said:

gecen sene ronaldo blah blah ben r.madrid e gidicem kimse tutamaz burda futbol oynamak istemiyorum dedi sonra man utd ne dedi
tipis tipis kalacaksin
hala man utd ta
fener kayseride anlasti ise pasalar gibi topuz da fenerde oynayacak bu kadar basit.........

İlk verdiğin örnekte Okan BJK ile anlaşmış ki gelmiş, anlaşamasaydı konu başka türlü olurdu. Oradaki hak öncelik hakkıdır yani, zorla imza attırma hakkı değil. Diğeri direk kontratı devam eden oyuncunun, kulübünün rızası olmadan keyfi gitme durumu ki, konumuzun yakınından bile geçmez.

Saçma sapan örnek verip varsayımlar yapan sen olmuşsun malesef burada. Oyuncuya sormadan, kontrat önerilmeden bonservisi satılıyorsa, kontratı reddetme hakkı da vardır oyuncunun gayet. Yasayı geçtim, mantıklı olun biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

resmi sitede yazdığına göre bizimkiler artık bjknin fazla para verip alması gibi bişey söz konusu değil belli ki

işte o zaman "sahibi fener" oluyor,
ki az önce kendin dedin "yok öyle bi kural, ikili anlaşma şart" diye.

topuz fenere imza atmadığı sürece hala kayserinin malı. çünkü bonservis denen olgu artık sözleşme fesih tazminatıdır. fenerle sözleşme yapmamış futbolcu için bjk niye fenere para versin?!
Sosyal ağlarda paylaş

ben topuzu samimi bulmadığımı söyledim muhtemelen fiyat arttırmak içindi bunlar topuz fenerde oynar 2 hafta sonra doğru karar vermişim gibisinden açıklamalar yapar

fb-bjk maçındada saldırır beşiktaşlı futbolculara taraftarın gözünede girer bu olayda burda kapanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Mad_Wolf said:

tipis tipis kalacaksin
hala man utd ta

Okan Koç beşiktaş forması giyip fotoğraf çektiriyordu transfer döneminde beşiktaşı istemişti zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...