Loxias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 2 yildir suren ilişkimi 3 saatlik bir telefon konusmasi sonucunda bitirdik. Aslinda 1 ay once ben bitirmistim, ancak gecen gun pisman olmus hissine kapilip, kendisine bir demet gul yolladim. Dunku konusmamizda, ayriyken bir yil onceki kavgamiza konu olan bir eylemi tekrar yaptigini soyledi(tabi bu aldatma degil). Beni cok ozledigini ancak sık sık kavga etmemizden dolayi ayri kalsak daha iyi gbi seyler soyledi. Ayrica o eylemide "benim birakmam" icin yaptigini soyledi. 1 yil once bu konuda cok kavga etmistik ve ben artik istesemde donemem. Bu gurur meselesinden bile ote oldu. Ancak devam edemiyorum.. Not: eylem meylem dedik degisik cikarimlar yapmayin + iphone ile yazdim kural beklemeyiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Nasıl daha iyi hissetcekseniz öyle olsun..Üzücü ama yapcak birşey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Asil kotu olan bundan 15 gun once hic bir uzuntu hissetmiyordum ayrildigim icin. Ancak simdi tam tersi oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 alışkanlıkta vardır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 3 saat konusma süresi iyiymiş ya ifonun bataryası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Hmmm. Olur öyle şeyler! Bende 18 aylık ilişki mi ''S.ktir git be kadın'' diyerek bitirmiştim. Ama 2 yıl-3 yıl, normalde doğru orantı mantığı gibi gelip, ilişknin daha sağlam olması gerektiği hissi uyandırıyor. Ama artık ilişkilerde nedense birlikte olunan süre arttıkça ayrılma daha bir kaçınılmaz oluyor. Bence bunun da iki sebebi var galiba.(Bence,vurgulayımda sonra karışıklık olmasın) ***Erkekler, uslanmaz ve yaramaz bir çocuktur! ***Kadın herşeyi affeder, ama asla unutmaz! Edit: Şu ilk yazdığım cümleyi okudum da. ODUN!!! Diyesim geldi kendime!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 senin bırakman için bir şeyler yaptıysa zaten salak olduğunu düşünüyordur. boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ayrılamamaktan iyidir. sonucu var en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ayrılık insanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 geçmiş olsun, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ee ne zaman kutluyoruz ? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oh ayrılık acısıda ne lezzetlıdır ya. tadını cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bende bu gün yine aşık oldum sanırsam. :/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Red said: ayrılık insanlar için dostum hayvanlarda ayrılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 insan ayrılan bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 esnaf kan ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 "Seviyoruz ama çok kavga ediyoruz, yapamıyoruz" triplerine bitiyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sevgi biraz da kavga değilmidir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Pyro said: "Seviyoruz ama çok kavga ediyoruz, yapamıyoruz" triplerine bitiyorum ben şahsen. niye ouz, gelmedimi başına hiç böyle sallayan hatun. kelimesinin daha medenicesi bu küfür vardı sildim. /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ayrilik basli basina kafada gereken bi durum. sundan oldu bundan oldu diye dusunmeye hiç gerek yok. 3yil 3 ay farketmez her turlusu koyabilir insana, ama yapilmasi gereken uzerine 1 icki sofrasindan baska bişi degil sanirim. burda da vardı onu da sildim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 acin guitar hero stricken calin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sana kız mı yok bea oğlum iphone'da varmış ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Lol. Konu disinda konu kalmadi herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 her ayrılık kötüdür be iyi kötü sonuç olarak ayrılık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar