Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrıldık..

Loxias

Öne çıkan mesajlar

2 yildir suren ilişkimi 3 saatlik bir telefon konusmasi sonucunda bitirdik. Aslinda 1 ay once ben bitirmistim, ancak gecen gun pisman olmus hissine kapilip, kendisine bir demet gul yolladim.

Dunku konusmamizda, ayriyken bir yil onceki kavgamiza konu olan bir eylemi tekrar yaptigini soyledi(tabi bu aldatma degil).

Beni cok ozledigini ancak sık sık kavga etmemizden dolayi ayri kalsak daha iyi gbi seyler soyledi. Ayrica o eylemide "benim birakmam" icin yaptigini soyledi.

1 yil once bu konuda cok kavga etmistik ve ben artik istesemde donemem. Bu gurur meselesinden bile ote oldu. Ancak devam edemiyorum..

Not: eylem meylem dedik degisik cikarimlar yapmayin + iphone ile yazdim kural beklemeyiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm. Olur öyle şeyler! Bende 18 aylık ilişki mi ''S.ktir git be kadın'' diyerek bitirmiştim.
Ama 2 yıl-3 yıl, normalde doğru orantı mantığı gibi gelip, ilişknin daha sağlam olması gerektiği hissi uyandırıyor. Ama artık ilişkilerde nedense birlikte olunan süre arttıkça ayrılma daha bir kaçınılmaz oluyor. Bence bunun da iki sebebi var galiba.(Bence,vurgulayımda sonra karışıklık olmasın)
***Erkekler, uslanmaz ve yaramaz bir çocuktur!
***Kadın herşeyi affeder, ama asla unutmaz!

Edit: Şu ilk yazdığım cümleyi okudum da. ODUN!!! Diyesim geldi kendime!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...