Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunlar da sanat olarak gorulmeli

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

Sovereign said:

Konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için bu konu bir dalga konusu olmaya devam edecektir. Çoğunluk tarafından dalga konusu olarak algılandığı için bu konu, bilgisi olmayan arkadaş bu fırsatı kaçırmayarak konu hakkında espri yapacak ve bulunduğu ortamda prim yapacaktır.

bkz. 2-3 sayfa önce;

Baggio said:

Bunlar "averaj insan" düşünceleri, uzaylılar hakkında mantık yürütmek bile yasak. İnanıp geçeceksin ki herkesten zeki olasın.

Adamların egosu ve kendilerinden eminlikleri bitmez tükenmez olduğundan, bu tip tahminler çok kolaylaşıyor eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

Bone:

Konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için bu konu bir dalga konusu olmaya devam edecektir. Çoğunluk tarafından dalga konusu olarak algılandığı için bu konu, bilgisi olmayan arkadaş bu fırsatı kaçırmayarak konu hakkında espri yapacak ve bulunduğu ortamda prim yapacaktır. Doğal şeyler bunlar. Benim amacım insanları bilgilendirmek, isteyen ciddiye alır isteyen almaz :)
abi konu hakkinda nasil bilgin olabilir uzaylilarla mi takiliyorsun?

2-3 tane komplo teorisi misali bos insanlarin yaptigi "belgesel" izliyip konusuyosun anca, nasil bir bilgin olabilir yahu bu konuda.
ya evinin bahcesine yapmis olmalari lazim, ya da yapanlarla muhabbetin olmasi lazim cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS said:

PEKI NEDEN TARLA ABI

niye hep tarlalar?

ac kalmamizi mi istiyo pis uzaylilar anlamadim ki?

ne alip veremedigin var emekcinin alin teriyle cikardigi ekinlerle?

tamam lan geleceginiz varsa da gelmeyin, haysiyetsiz uzaylilar

bunlarin hepsi federasyonun usagi

piramit de var.
hatta son indiana jones filminin iddiasına göre piramitler aslında ufo gizleme yerleri. kristal kafatasını bulursak ufoya dönüşecekler.

saçma gibi gözüküyor ama crop circles'dan daha mantıklı geldi bana.

yani ne biliyim, o kadar teknoloji var, piramitleri yaptırdığı bile iddia ediliyor, anca crop circles mı yapabiliyor...

bakınız 2001: a space odyssey, ordaki monolith gibi bir sembol bırakabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

piramit de var.
hatta son indiana jones filminin iddiasına göre piramitler aslında ufo gizleme yerleri. kristal kafatasını bulursak ufoya dönüşecekler.

saçma gibi gözüküyor ama crop circles'dan daha mantıklı geldi bana.

yani ne biliyim, o kadar teknoloji var, piramitleri yaptırdığı bile iddia ediliyor, anca crop circles mı yapabiliyor...

abi

bi saniye

offf

FDSHŞKASDŞLDFSŞLKAJFĞNWAJDŞOFUSLĞKFKDĞSAIFMOwfwsd
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

benim senden çok bilgim var Sovereign öle 3-5 ay da değil 10 sene ilgilendim bu agubik konuyla :) ve sonunda salla gitsin diyorum ehueh

galaksiler arasında seyahat yapabilmek için tek umudumuz uzaylıların gerçek olması.

tembel ırkız biz, anca uzaylılar gelip kolumuzdan tutacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Sovereign said:

Bone:

Konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için bu konu bir dalga konusu olmaya devam edecektir. Çoğunluk tarafından dalga konusu olarak algılandığı için bu konu, bilgisi olmayan arkadaş bu fırsatı kaçırmayarak konu hakkında espri yapacak ve bulunduğu ortamda prim yapacaktır. Doğal şeyler bunlar. Benim amacım insanları bilgilendirmek, isteyen ciddiye alır isteyen almaz :)

2-3 tane komplo teorisi misali bos insanlarin yaptigi "belgesel" izliyip konusuyosun anca, nasil bir bilgin olabilir yahu bu konuda.
ya evinin bahcesine yapmis olmalari lazim, ya da yapanlarla muhabbetin olmasi lazim cunku.

Nası bi cevap versem acaba... hakkaten konu hakkında nasıl bilgim olabilir? Senin matematik hocan nerden biliyo matematiği? :)
Sosyal ağlarda paylaş

/ciddiyet

uzayda yasam olduguna kesinlikle inaniyorum ama galaksiden galaksiye atlama yapabilecek kadar gelismis olduklarina inanmiyorum, cunku imkansiz, boyle bi yakit olamaz evrende

neden kendimizi ezik goruyoruz onu da anlamiyorum

belki uzaylinin teknolojisi de bizimkiyle esit ve onlar da merak ediyor uzayda yasam var mi falan diye?

niye uzayliyi hep gelismis varlik diye gozumuzde buyutuyoruz anlamiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Penthesilea said:

piramitleri uzaylilarin yaptigina ciddi olarak inanan varsa dogal secilsin lutfen.

Ha unutmadan:

Tanrı'ya inanan varsa doğal seçilsin lütfen..

Yani inanç söz konusu olunca bunu da diyebilirim gayet :D

tanri vardir

allah yok ama kesinlikle

arabin allahina tapcagima turkun tengrisine taparim
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS said:

/ciddiyet

uzayda yasam olduguna kesinlikle inaniyorum ama galaksiden galaksiye atlama yapabilecek kadar gelismis olduklarina inanmiyorum, cunku imkansiz, boyle bi yakit olamaz evrende

belki uzaylinin teknolojisi de bizimkiyle esit ve onlar da merak ediyor uzayda yasam var mi falan diye?

kendi bakış açından veya bizim teknoloji seviyemizin bakış açısından bakarsan haklısın tabi. Ama adamlar milyonlarca yıldır varlarsa ve onca yıldır teknolojilerini geliştiriyorlarsa durum değişiyor tabi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

Penthesilea said:

Sovereign said:

Bone:

Nası bi cevap versem acaba... hakkaten konu hakkında nasıl bilgim olabilir? Senin matematik hocan nerden biliyo matematiği? :)
okulda ogrenmis. naptin abi sen inter-galactic egitim mi aldin? erasmusla X136 gezegenine falan mi gittin?
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS said:

/ciddiyet

niye olmasın ya. wormhole teorileri felan var. adamlar oturmuş kasmış olabilir.

said:

dünyaya gelebilecek bir uzaylının da bizden gelişmiş varlık olması gayet normal.

taş devrinde uga buga derken bir anda uzay gemisi icat etmiş olamazlar yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS said:

Konuyla ilgili varsayımlarımız var, onları atlamışsın. Isı aktarımı problemi gibi "kabuller" diyoruz önce;

1. Uzaylılar vardır ve bu belgesellerle şüphe götürmez şekilde kanıtlanmıştır.
2. Uzaylılar hyperjump'tan tut da time travel'a kadar her şeyi aşmıştır. Bizden geride olmaları mümkün değildir.
3. Paticik bünyesinde örneğin radyasyonun spesifikasyonlarını insan yapılarıyla uyuşturacak bilimsel düzeyde aşmış bir insan yoksa, bu demektir ki o bir UFO eseridir.
4. Gelişmişlik sıramız şu şekildedir; uzaylılar > inananlar > inanmayanlar (bkz. "averaj insan").
5. Uzaylıların yaptıklarına akıl sır ermez, öyle "neden böyle yaptılar" falan gibi soru sorunca gerizekalı oluyoruz otomatik.

Yani bunlara göre tartışacaksan devam, yoksa böyle abuk subuk teorilerle gelme, kızarlar :p
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS said:

/ciddiyet

Mantığını seveyim..

Aya gitmek de imkansızdı, asla yapılamazdı..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...