Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ilk soruna cevap: Niye yardım etmeye çalışıyorlar? Çünkü spiritual olarak çok gelişmiş varlıklar ve yardım etmek doğalarında var. Yani bu noktada sana ne desem komik gelicek ama it's all about spirituality. İnsanlığın evriminde sıradaki adım bu. Spirituality'nin temellerini anladın mı bütün bunları niye yaptıkların çok iyi bir şekilde anlıyorsun. 2. soruna hitaben: Linkini koyduğum belgesel de son derece bilimsel açıklamalarla çoğu crop circle'ın niye insanlar tarafından yapılmadığını anlatıyor bilim adamları. Ama tabiki bu insanlar tarafından yapılan bir sürü crop circle'ın olduğunu da inkar etmiyor.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 spiritual healing diyosun da aslinda uzaylilar sana kotuluk yapiyo o kadar istiyosun gormek, kanit topluyosun, eminim evinin her yerinde posteri vardir, dokumani vardir kisacasi cok istiyosun uzayli gormeyi ama uzayli senin gibi kendini hazirlamis biriyle temasa gecmek yerine gidiyo resim ciziyo, seni daha da sabirsizlandiriyo e buna gosterip de vermemek denir ve yanlis biseydir yani nerde kaldi spiritual mojo simdi :(
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Disease said: bizim türklerin tarlalara niye gelmiyo bu ufolar ya bu kadarmı itici bi milletiz acabaöyle hayvani tarlalara ev yapıyoruz ki biz,yok öyle tarla =)
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 türkiyede bir tarla... *ahanda yaptım paticik çizdim tarlay.." *bıyıklı, 46 derece sıcakta ceket şalvar giyen iri bir amca belirir* *"yegenim kolay gelsin"...gözleri tarlaya kayar, hafiften irileşmiştir sanki gözbebekleri" *buralar bizim tarla biliyonmu..*bilimum ilginç yaratıcı söz öbeği* *aaaa eee, sanat uzaylı cart curt, error error" *adamın elinde çifte belirir sanki bi anda* *cut! makyaj ekibi koş koş acele edin her saniye para gidiyor!* sonraki sahne: *tarladaki tek ağacın altında aynı amca bir yeri kazmaktadır bide çuvala sarılmış bişe vardır yanında.*
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 InneR_ChaoS said: ya bu uzayli inmis gezegene, isi gucu yok neden tarlalara denizanasi, bocek resimleri ciziyor? salak mi bunlar, dalga mi geciyolar? Bunlar "averaj insan" düşünceleri, uzaylılar hakkında mantık yürütmek bile yasak. İnanıp geçeceksin ki herkesten zeki olasın.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ya bunların nasıl yapıldığını geçen gün NGeo da gösterdi.Çok kolaymış. şekil belirliyorlar falan sonra iplerle şekili tarlaya çiziyorlar sonra çoluk cocuk cümbür cemaat basıyor ekinlerin üstüne. hatta herif uzaylılar tarafından yapılmıştır süphesiyle radyasyon falan aradı ekinlerde radyasyon bile çıkmamıştı.Uzaylıların araçlar ekolojik millette hala uzaylılar yapmış diyor.Aklım almıyor bu adamları =)
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu bir işaret olmalı! http://i373.photobucket.com/albums/oo180/osmanozbatir/paticrop.jpg
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 InneR_ChaoS said: spiritual healing diyosun da aslinda uzaylilar sana kotuluk yapiyo o kadar istiyosun gormek, kanit topluyosun, eminim evinin her yerinde posteri vardir, dokumani vardir kisacasi cok istiyosun uzayli gormeyi ama uzayli senin gibi kendini hazirlamis biriyle temasa gecmek yerine gidiyo resim ciziyo, seni daha da sabirsizlandiriyo e buna gosterip de vermemek denir ve yanlis biseydir yani nerde kaldi spiritual mojo simdi :( Kanıt toplamıyorum inceliyorum. Evimin her yanında poster falan yok haha olmasını da istemezdim açıkçası.. ama kitap var evet. Uzaylı görmek falan da istediğimi hiçbir zaman söylemedim. Öyle bir isteğim de yok açıkçası yani antartikada penguenlerin yaşadığını biliyorum ama gidip görmek için kendimi yırtmıyorum. Pek bi farkı yok benim için :) spirituality'yi tek bi kelimeyle açıklamak gerekirse mutluluk derim. Araştırmaya başladığımdan beri hayatıma çok büyük pozitif bir etkisi oldu. Çok da mutluyum açıkçası. Sen bunu nasıl yorumlarsın bilemem tabi orası senin bileceğin iş. Benim hakkımda ne düşündüğün beni ilgilendirmez açıkçası :)
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Osso said: Bu bir işaret olmalı! http://i373.photobucket.com/albums/oo180/osmanozbatir/paticrop.jpg evet uzaylilar gay
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Ya bunların nasıl yapıldığını geçen gün NGeo da gösterdi.Çok kolaymış. şekil belirliyorlar falan sonra iplerle şekili tarlaya çiziyorlar sonra çoluk cocuk cümbür cemaat basıyor ekinlerin üstüne. hatta herif uzaylılar tarafından yapılmıştır süphesiyle radyasyon falan aradı ekinlerde radyasyon bile çıkmamıştı.Uzaylıların araçlar ekolojik millette hala uzaylılar yapmış diyor.Aklım almıyor bu adamları =) Belgeseli izlersen niye öyle dediklerini anlayacaksın. İzlemezsen ordan brudan duyduğun bilgilerle kendi yorumlarını da yapabilirsin tabi o sana kalmış :)
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yani uzayli gelse donup arkama bakmam bile mi diyosun?
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Ya bunların nasıl yapıldığını geçen gün NGeo da gösterdi.Çok kolaymış. şekil belirliyorlar falan sonra iplerle şekili tarlaya çiziyorlar sonra çoluk cocuk cümbür cemaat basıyor ekinlerin üstüne. hatta herif uzaylılar tarafından yapılmıştır süphesiyle radyasyon falan aradı ekinlerde radyasyon bile çıkmamıştı.Uzaylıların araçlar ekolojik millette hala uzaylılar yapmış diyor.Aklım almıyor bu adamları =) MISINFORMATION BOMBASI OLM O!
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben izledim videoyu, tepinmeyle yapilcak sey degil o kesin o tarim aletlerinden kullaniylar ya da baska bisey
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 InneR_ChaoS said: evet uzaylilar gay Çok yüksek bi olasılık bu.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bişey diicem harbi uzaylılara inanıyo musunuz dfgdfgfdf
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Adamlar pati crop bile yapıp bize işaret göndermişler nasıl inanmayım?
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben bişey sorucam. bu uzaylılar neden hep enterasan gemileriyle amerika nın ıssız tarlalarına iniyor? neden gecenin 3ünde 5inde bi konya ovasına kondurmuyorlar gemiyi amerika onlar için bir bağdat caddesi bir Merter McDonalds gibi midir? teşekkürler.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: bişey diicem harbi uzaylılara inanıyo musunuz dfgdfgfdf heheheh böyle bilmişlik taslamak da ilginçmiş. adamlar "uzaylılar olabilir, şu şu nedenler yüzünden dünyamıza geliyor olabilirler" diyor, sanki uzayı karış karış gezdiniz, uzaylıların olmadığını kanıtladınız da, "uzaylılara mı inanıyorsunuz sdfsfsdf" demek gerksiz.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bikere national geograpic CIA in adamı hep :P sora, 1990 larla 2004 arası random tarihlerde 10 sene içinde 8-9 kere ufo görmüş biri olarak diyebilirimki sallayın gitsin ehue :p hayatta tapmam elin karides tipli balığına. gelirlerse sevişiriz, gelmezlerse onların kaybı :)
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bütün bu resimlerin sadece 2-3 tanesi amerikada, gerisi avrupa üzerinde bir sürü ülkeye yayılmış durumda. Büyük ihtimalle bizde de oluyor ama gören tarlayı süren amca napıcağını bilemiyor tabi söylemiyor kimseye küfür ediyor kendi kendine. :)
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Crop circle gören masum köylü diyorsun yani.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Norak said: bikere national geograpic CIA in adamı hep :P sora, 1990 larla 2004 arası random tarihlerde 10 sene içinde 8-9 kere ufo görmüş biri olarak diyebilirimki sallayın gitsin ehue :p hayatta tapmam elin karides tipli balığına. gelirlerse sevişiriz, gelmezlerse onların kaybı :) mass effect'teki mavi hatun mu sandın yav ne sevişmesi. tutup da e.t. gibi çıkarsa...
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: ben bişey sorucam. bu uzaylılar neden hep enterasan gemileriyle amerika nın ıssız tarlalarına iniyor? neden gecenin 3ünde 5inde bi konya ovasına kondurmuyorlar gemiyi amerika onlar için bir bağdat caddesi bir Merter McDonalds gibi midir? teşekkürler. Çünkü Antep'e geldiklerinde taşlanıyolar sdfsdg :D Buraya gelince genelde ne olduğunu anlamıyor ki cahil halkımız. Cindi şeytandı gulyabaniydi hede hödö diye geçiyolar.. Inner_Chaos said: e buna gosterip de vermemek denir ve yanlis biseydir yani O zaman kızlar da yok aslında, onlar da gösterip de vermiyo!11! Konuya gelirsek eğer, circlemakers grubu dünyaca ün yapmış zaten. Adamlar yapıyorlar crop circle'ları. Ama ilk yapanlar onlar değiller işte. Gemilerin bıraktığı izlerle başlayan bu furya o kadar popüler olunca bazı zavallılar da bundan faydalanmak için böyle girişimlerde bulunmaya başladılar. Elbette bir çok crop circle insanlar tarafından yapılıyor ancak bu olayların başlangıcını ve de hala gelen UFO'ların da yaptığını yalanlamaz.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bone: Konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için bu konu bir dalga konusu olmaya devam edecektir. Çoğunluk tarafından dalga konusu olarak algılandığı için bu konu, bilgisi olmayan arkadaş bu fırsatı kaçırmayarak konu hakkında espri yapacak ve bulunduğu ortamda prim yapacaktır. Doğal şeyler bunlar. Benim amacım insanları bilgilendirmek, isteyen ciddiye alır isteyen almaz :)
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 PEKI NEDEN TARLA ABI niye hep tarlalar? ac kalmamizi mi istiyo pis uzaylilar anlamadim ki? ne alip veremedigin var emekcinin alin teriyle cikardigi ekinlerle? tamam lan geleceginiz varsa da gelmeyin, haysiyetsiz uzaylilar bunlarin hepsi federasyonun usagi
Öne çıkan mesajlar