Radiance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çok sevdigim ve asla kırmak istedigim bir insana bir tartışmanın ardından. Seninle bir daha görüşmeyecegim eywallah dedim. şimdi olayın sıcaklıgı ile kafam rahat ama ilerde pişman olursam diye cok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pişman olursun barışırsınız olur öyle. gurur yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 düzelir özür falan dilersin (tabi çok abartı bir şey yapmadıysa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aranız eskisi gibi bidaha olamaz herzaman bi mesafe oluşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 adamınbiri said: aranız eskisi gibi bidaha olamaz herzaman bi mesafe oluşur adamın içine su serpmişsin ha nostradamus gibisin=) -o kızı sewion ama o kız verio :D:D:D arkadaşın kinci değilse elbet barışırsınız.çok kinciysede biraz fazla çaba harcarsın ama yine barışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Sorun şu bir yanım görüşmek istiyor diğer yanım istemiyor ne hissetigimi bende bilmiyorum sürekli aynı konular aynı tartışmalar oluyor aramızda. Birbirimizi yiyoruz sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Radiance said: ama onuda hayatımdan cıkartmayı cok istiyorum sürekli aynı konular aynı tartışmalar oluyor aramızda. Birbirimizi yiyoruz sürekli. saplantı modeli..wallaha aynı şeyi bende yaşıorum sürekli hem senden çok şey alıp götüren,hem de kopamadığın biri olmalı bu..böyle durumlarda zaten o da senden kopamıo merak etme.ama bence böyle düşünüosan en iisini yapmışsın.bende onu yaptım alışkanlıklar,saplantılar elbet unutulur..ama acı koyuyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aynen öyle inş kolay atlatırım kolay gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ya bak şuan yarama dokundun haa çok içlendim be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dostum senin cinsiyet nedir bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 empat said: dostum senin cinsiyet nedir bu arada :D M :p konuyu değiştirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dur yaa kafamız dağılsın az :D yok o diilde çok etkiledi beni erkek olman..erkekler bu kadar hassasmı ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 karı milletinden daha hassastır ama içine atar belli etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bence pişman olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bik bik bik.ya sen bana laf yetiştirmesene.hadi be ordan hassasiyet görmesek inancaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hassasız kızlar ruhsuz çoğu konuda erkekler daha düşüncelidir arkadaşlık konusunda kızlara laf düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kızlar asıl erkekler nasılsa duygusuz diye bize duygusuzca davranıyor ama kanal 6 arkamda oldugu sürece burnunuzdan getirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ay siz çok ruhlusunuz çünkü.çıkarcı ve bencilsiniz bi kere..ne duygusundan bahsediosun.ancak arkadaşlık edebilirsiniz zaten dier yönler pek gelişmemiş=)maça gidin camış gibi zıplayın mesela..oturup araba konuşun.. geçen gün yolda bi kaç eleman gördüm haywan gibi birbirlerine vuruolar sözüm ona şakalaşıp birbirlerine sewgi gösterisinde bulunuo ayıcıklar :D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit said: hassasız kızlar ruhsuz çoğu konuda erkekler daha düşüncelidir arkadaşlık konusunda kızlara laf düşmez adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Quel-Thul said: kızlar asıl erkekler nasılsa duygusuz diye bize duygusuzca davranıyor ama kanal 6 arkamda oldugu sürece burnunuzdan getirecem yok artık ya bence siz duygusallığa tepki vermeye vermeye karşınızdakini duygusuz davranmaya itiosunuz.. nasılsa herif duwar ne desem,ne yapsam boş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 senin karşına hep duygusuz herifler çıktı diye biz niye yanıyoruz onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 empat said: ay siz çok ruhlusunuz çünkü.çıkarcı ve bencilsiniz bi kere..ne duygusundan bahsediosun.ancak arkadaşlık edebilirsiniz zaten dier yönler pek gelişmemiş=)maça gidin camış gibi zıplayın mesela..oturup araba konuşun.. geçen gün yolda bi kaç eleman gördüm haywan gibi birbirlerine vuruolar sözüm ona şakalaşıp birbirlerine sewgi gösterisinde bulunuo ayıcıklar :D:D: bağladığın yerler alakasız arkadaşlık konusunda her zaman erkekler daha dikkatli daha hassastır kadınlar bi kıyafet alır ayy ne güzelmiş der ama kıskançlık duygusu bile vardır içinde benim niye yok ama erkek bunlara önem vermez paraya pula maddi değerlere önem vermez erkekler için manevi şeyler ön plandadır. erkekler arkadaşlıklarını zedelememek için bazen ilişkilerinde bile problem yaşar örneklerini yaşayan burda çok olmuştur. kadınlar ise sadece kendini düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dedim bundan sonra görüşmemiz yada görüşmememiz sana birşey ifade edermi diyorum. Sana kalmış dio farketmez gibisinden. Tamam artık sen yoksun dedim kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 *offtopic* gözlerim yaşardı, patideki erkek dayanışmasının bu kadar kuvvetli olduğunu bilmiyordum. oh, wait! */offtopic* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar