Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir daha hayatımda yoksun

Radiance

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:

aranız eskisi gibi bidaha olamaz herzaman bi mesafe oluşur

adamın içine su serpmişsin ha nostradamus gibisin=)

-o kızı sewion ama o kız verio :D:D:D

arkadaşın kinci değilse elbet barışırsınız.çok kinciysede biraz fazla çaba harcarsın ama yine barışırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:

ama onuda hayatımdan cıkartmayı cok istiyorum sürekli aynı konular aynı tartışmalar oluyor aramızda. Birbirimizi yiyoruz sürekli.

saplantı modeli..wallaha aynı şeyi bende yaşıorum sürekli hem senden çok şey alıp götüren,hem de kopamadığın biri olmalı bu..böyle durumlarda zaten o da senden kopamıo merak etme.ama bence böyle düşünüosan en iisini yapmışsın.bende onu yaptım alışkanlıklar,saplantılar elbet unutulur..ama acı koyuyo:)
Sosyal ağlarda paylaş

ay siz çok ruhlusunuz çünkü.çıkarcı ve bencilsiniz bi kere..ne duygusundan bahsediosun.ancak arkadaşlık edebilirsiniz zaten dier yönler pek gelişmemiş=)maça gidin camış gibi zıplayın mesela..oturup araba konuşun..
geçen gün yolda bi kaç eleman gördüm haywan gibi birbirlerine vuruolar sözüm ona şakalaşıp birbirlerine sewgi gösterisinde bulunuo ayıcıklar :D:D:
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

kızlar asıl erkekler nasılsa duygusuz diye bize duygusuzca davranıyor

ama kanal 6 arkamda oldugu sürece burnunuzdan getirecem

yok artık ya bence siz duygusallığa tepki vermeye vermeye karşınızdakini duygusuz davranmaya itiosunuz..
nasılsa herif duwar ne desem,ne yapsam boş..
Sosyal ağlarda paylaş

empat said:

ay siz çok ruhlusunuz çünkü.çıkarcı ve bencilsiniz bi kere..ne duygusundan bahsediosun.ancak arkadaşlık edebilirsiniz zaten dier yönler pek gelişmemiş=)maça gidin camış gibi zıplayın mesela..oturup araba konuşun..
geçen gün yolda bi kaç eleman gördüm haywan gibi birbirlerine vuruolar sözüm ona şakalaşıp birbirlerine sewgi gösterisinde bulunuo ayıcıklar :D:D:

bağladığın yerler alakasız
arkadaşlık konusunda her zaman erkekler daha dikkatli daha hassastır
kadınlar bi kıyafet alır ayy ne güzelmiş der ama kıskançlık duygusu bile vardır içinde
benim niye yok
ama erkek bunlara önem vermez
paraya pula maddi değerlere önem vermez
erkekler için manevi şeyler ön plandadır. erkekler arkadaşlıklarını zedelememek için bazen ilişkilerinde bile problem yaşar
örneklerini yaşayan burda çok olmuştur.
kadınlar ise sadece kendini düşünür.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...