ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ADSL2 ye girmeyin bile derim normalde kafama takılan teknik olarak bakır hatların maximum 4mb verimli olabilmesi ama sonuçta kablo sistemi daha yüksek hızı desteklemekte ( geniş bant ) yoksa ikiside aynı ne kadar memnun olan varsa o bi o kadarda allah b. versin diyen var. Kafama takılan şu diyorum biri diyor 10mb stabil düşme kalkma yok. diğeri maximmum değer diyor. Sanırım önümüzdeki ay kablonet e geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 quicknet superonline'ın. super online ise tellcom'un. tellcom ise turkcellin. quicknet turk telekomdan adsl den ne farkı var diyenlere şöle bi teknik bilgi verim. quicknet adsl internet değil arkadaşlar. quicknet bir "FiberNet" hizmetidir. Tellcomun kendi alt yapısı ile, tümden fiberoptik (turk telekomda fiberden çok bakır hat var 8mbti de bakırla veriolar) nerde kalmıştım ha tümden fiberoptik hatlarla verdiği net hizmetidir. 100mbt internet hızına kadar vermekte. yapı çok sağlam çok hızlı.. ışık hızında internet işte (gerçekten ışık hızında - fiber lol).. TTnet bakır tellerle maximum 8mbt hız verio ama asla 8mbt hıza çıkamaz çünkü hatalrın max kapasitesi 8mbt zaten.. öle bişey yok.. santral yan sokağında olursa, hattın yeni döşenmiş kablolardan oluşursa, temiz ve eklemesiz bir bağlantın varsa, modemin süperse, internet hattının üstünden trafo geçmiyosa, belki 6mbt hıza çıkabilirsin tenha saatlerde.. Tellcom quicknet (fibernet) bambaşka bişi, TTnet başka bişi. Ttnet bir ADSL HİZMETİDİR. Quicknet ADSL değildir.. FiberDSL sistemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://tbn2.google.com/images?q=tbn:BQL6LNcEyBDhOM:http://weblogs.baltimoresun.com/business/consuminginterests/blog/comcast_logo.jpg arada sapitiyo, biraz pahali ama, genel olarak oldukca memnunuz. torrent dostu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 edit: yanlis mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ttnet ten başka ne olcaktı kablonet bağlatayım dedim askerden gelince 2 hafta uğraştım zaman yetmedi yinede... ne yazıkki ttnet tekrar. 3 saat için..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 malesef ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 tt net :( quiknet'in sayfasına bakayım dedim de: "8 Mbps’e kadar paketler için adil kullanım download limiti 15 GB olarak belirlenmiştir. Fatura dönemi içerisinde toplam download miktarı 15 GB’i gecen kullanıcıların hızı bir sonraki fatura kesim tarihine kadar 512 Kbps’a düşürülmektedir. 8 Mbps ulaşılabilecek en yüksek hızdır. Ancak hattınızın kalitesi ve hizmet aldığınız santrale uzaklığınıza göre hızınız değişkenlik gösterebilir." yazıyor kampanya şartlarında ne bu şimdi ttnet'ten bir farkı kalmıyor? ben mi yanlış anlıyorum acaba :) ilgili link edit: normal adsl fiyatları imiş bu heh kendi kendime fail oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Dragonmax said: quicknet superonline'ın. super online ise tellcom'un. tellcom ise turkcellin. quicknet turk telekomdan adsl den ne farkı var diyenlere şöle bi teknik bilgi verim. quicknet adsl internet değil arkadaşlar. quicknet bir "FiberNet" hizmetidir. Tellcomun kendi alt yapısı ile, tümden fiberoptik (turk telekomda fiberden çok bakır hat var 8mbti de bakırla veriolar) nerde kalmıştım ha tümden fiberoptik hatlarla verdiği net hizmetidir. 100mbt internet hızına kadar vermekte. yapı çok sağlam çok hızlı.. ışık hızında internet işte (gerçekten ışık hızında - fiber lol).. TTnet bakır tellerle maximum 8mbt hız verio ama asla 8mbt hıza çıkamaz çünkü hatalrın max kapasitesi 8mbt zaten.. öle bişey yok.. santral yan sokağında olursa, hattın yeni döşenmiş kablolardan oluşursa, temiz ve eklemesiz bir bağlantın varsa, modemin süperse, internet hattının üstünden trafo geçmiyosa, belki 6mbt hıza çıkabilirsin tenha saatlerde.. Tellcom quicknet (fibernet) bambaşka bişi, TTnet başka bişi. Ttnet bir ADSL HİZMETİDİR. Quicknet ADSL değildir.. FiberDSL sistemdir. Ben 900KB+/s dl yapıyorum çok rahat testlerdede 8mbt çıkıyor nası max 6 anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 superonline ne meshurdu bi zamanlar, cevirmeli agdan baglanıyoduk düüt düüt ötüyodu modem ehaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bağlantı sonrası siyah ekran ve şifre yazmak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 D@rkwish said: Ben 900KB+/s dl yapıyorum çok rahat testlerdede 8mbt çıkıyor nası max 6 anlamadım? aynen ben de. ayrıca quiknet de adsl'dir ttnet de adsl'dir bal gibi. abuk subuk terimler üretmeyin bence kendi kafanızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 @dragonmax: fiberADSL diye bir şey yok, fiber kabloyla gelmiyor evin içine kadar zaten... ayrıca FiberNET adamların pazarlamak için koydukları isim.. __ @diğer patiler: VDSL 2'yi tavsiye ederim istanbul'un 60%'ında (şehir içi) falan vardı en son olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar