Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ttnet, internet, internet, ttnet. aslında superonline çıkıp TÜRKİYEDE INTERNET ESITTIR SUPERONLINE reklamı yapsa tekrar, geçebilirim, plspls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ankete katıldım, konuyu dağıtmadan da bi şey sorucam. bu sağlayıcılar aynı hatları kullanmıyo mu? yoksa internet sağlayıcısı olmak isteyen kendi kablolarını mı çekiyo? yani hız farkını anlamak için soruyorum, ciddi sorudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Benim bildiğim quicknet dışında hepsi ttnet adsl'nin cektiği hatları kullanıyor.quicknet'te ibine olduğundan sadece istanbulda merkeze uzak yerlere fiberoptik şeyler yapıyor:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Sehir icinde dsl olanlar standart bakir kablolari, turksat kendi sebekesine(hali hazir kablotv) kadar apartmanlara coax larla , superonline fiber(quiknet) ise kendi site sebekesinden telekom routerlarina kadar fiber kullaniyor. Ondan sonra sehirlerarasi ve yurtdisi cikislarin hepsi telekom uzerinden. Bunun disinda telekom ve turksatin buyuksehirleri kendi hatlarini kullanarak baglamak uzerine bi kac projeleri var. (hatta baslamis bile olabilirler son durumdan haberdar degilim) Birdr turkcell in ileride telekom a rakip olarak yurtdisi cikisi alacagi gibi soylentiler var. superonline ile altyapi olusturuyorlar simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 genelde telekom alt yapısı üzerinden çalışıyor ancak kendi cihazları, hatları olanlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 quiknetin yurtdışı hatları kendi fiber kabloları ile değilmiydi? öle hatırlıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 konu taşınmış yeni gördüm, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 superonline ile tellcom birleşti dolayısı ile quiknet de superonline ın oldu. yurtdışı çıkışları için kesin bi bilgi olmamakla şu diyebilirim tt de ne zaman net göçse quikde de hissedilir şekilde yavaşlamalar görüyorum. 20mb bağlantım var mesela geçen haftaki tt de olan aşırı yavaşlamalarda sağlayıcım tellcom olmasına rağmen hız ölçümlerinde 7mb-10mb arası çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 diger: Cox Cable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 superonline(quicknet-tellcom) un yurt dışı çıkışları tt den olabilir ama yurt içinde kendi altyapısını kullanıyor quicknet için. diğer şeyler için tt den toplu hat satın alıp müşteriye satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ttnet:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Quicknet = Superonline artık (JV) yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tellcom != quiknet tellcom adsl'de var, ikiside aynı firmanın (turkcell) ancak teknolojiler farklı.. not olarak kalsın burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 açıkça soruyorum ve bilen varsa lütfen yardım etsin: Türkiye'de, ciddi bir şekilde Amerika kalitesinde internet hızı sağlayabilen bir internet firması var mı? Varsa hangisi? Yoksa da, bütün yukarda listelenmişlerden hangisi en hızlı downloadlara izin veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 quiknet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 eğer ankarada kalırsam direkt kucağına atlıycam quiknetin. KUİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 biri quiknetin ttnetle karşılaştırmasını yapabilirmi ? 8mb ttnet kullanıyorum ve hayatımda dialupla bile bu kadar işkence çekmedim. Çıldırmak üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 quicknet ile ttnet i karşılaştırmak quicknet e büyük bir hakaret olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bence anket yanlış. 2 adet ttnet seçeneği konulması lazım. TTnet (memnunum) [bi sie] TTnet (pişmanım] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 evet aynen öyle.. ben de TTNET kullanıyorum.. hatta en hızlısı.. ama rezalet bir bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Quiknet gerçekten bu kadar iyi mi? Download hızından çok, İngiltere, Almanya, Fransa, Amerika gibi sık sık bağlanılan ülkelere ping değerleri nasıl? Bağlantının kalitesi (hız, ping, vs) dalgalanıyo mu yoksa her zaman iyi mi? Hatta yakın zamanda kablo internet kullanmış, sonra Quiknet'e geçmiş biri varsa aralarında ne kadar fark var söyleyebilir mi? Bölgemde Quiknet yok ama olur da bi gün geçersem aklımda bulunsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Beyler biliyorsunuzki Uydunet ' te yeni kampanya var 10 MB stabil bağlantı 15 GB kotalı ayda 49 TL bense şuan telekom çakma 8mb ( şuan evde 4 mb bağlı ) bağlantıya yine 49 ödüyorum Ama uydunetten de memnun değiliz ttnet'ten de hangisini seçsem diyorum adsl yi kapatıp uydunete geçsem kafadan 6 mb fark oluyor ve bakır hatlar üzerinden nete girmiyorum sonuçta her yol ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 biri adsl nasıldır 10 mb adsl2+ 46 tl diyor. bu adsl iki heryerde var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 46 lira en fazla 4 aymış. ondan sonra 110küsür oluyo 24 ay sfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar