Queen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Otedengelen said: tamam da ayni insan çöplüğünden insanlar her yerde, gelip ayni edebiyati yapiyorlar. sanane kardeşim arastirsaydin sanki gizli sakli dolaplar donuyor havalari sanki diploma parayla satiliyor tripleri. paran varsa girersin, parayla cikamazsin. paran yoksa cok calisirsin bursla girersin. calisicak kafan yoksa da git berber ciragi ol, basarisiz genlerini de gelecek nesillere aktarma. FM türünde ilk 200'e falan girmen lazım burslu olmak için. İlk 200' giremiyorsan diyosun ki neslini devam ettirme hakkın yok. Ama ilk 200'e girmediğin halde genlerinin arkasında sponsor varsa onlar değerli ve gelecek nesillere aktarma hakkın var. Bu zihniyetle mi yetiştiriyolar sizi Sabancı'da? Ayrıca TM'den burslu girmek çok daha kolay olur bunu hedefleyen bi öğrenci için. Edebiyat bu çünkü çok daha kolay fenden. TM'den gelenler FM'cilerin hakkını yiyormuş hakikatten ama fakülteleri ayırırlarsa böyle bi sorun olmaz herhalde, güzel bi sistem çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Fakülteler ayrılmamalı işte. Belki çocuğun kafası fen bilimlerine daha iyi basacak ama yanlış yönlendirmeyle TM seçmiş. Yada herkes FM diye FM seçen ama özü TM'ci olan bir çocuk.. Bu okul tüm öğrencileri ilk sene sonunda aynı donanım seviyesine getiriyor ve gelecekleri hakkında çok zeki(!) milli eğitim bakanlığımızca dayatılan sistemin aksine erken ve yanlış bir karar vermelerini engelliyor. Hayatlarını kurtarıyor. Devlet bunu her okula uygulayamayacak kadar vizyonsuz diye bizim okulumuzun sistemini değiştirmek ilk başta bu ülkeye haksızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Şu ana kadar hiç fen bilimlerine kafası basıp tm'ye basmayan öğrenci görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sabancıda tm-fm arası geçişin kalkması şeklindeki değişiklik en ideali olur bence, şu şekilde tm-fm arası geçişler her ne kadar lisedeki saçma ayrıma kadar dayansa da bence de biraz haksızlığa yol açıyor (lakin adam tm den girip süper bir başarı sergileyebiliyorsa diğer alanda, yolunu niye kapatıyoruz, o da ayrı bir soru). toptan kalkması salatalıklık yapmaktan başka bir şey değil ama, hayatı puan-össden ibaret insanların algılayamayacağı bir avantaj. vakit said: Galatasaray Üniversitesi’nin... insanlar sanırım barajı aşınca giriyorsun sanıyorlar, sayısalda 340 ın üstünde alamayanın iç sınavı okunmuyordu bile benim girdiğim sene, iki gıdım nöron yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Yatkınlık meselesi. Tarihi edebiyatı oturup ezberleyemiyodur ama diğerini yapabiliyodur. Ayrıca becerebiliyor olması ona yönelik işleri daha iyi yapacağı anlamına gelmez. Bu da var. Şanslı gençleri kurtarıyor güzel okulumuz. Devlet bize benzesin, seviyeyi yükseltsin. Bizi kendi seviyesine indirmesin. Kaybeden Türkiye olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 /watch?v=jcTjYmoX9eQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Okulda elektrik mühendisliği olmadığını bilmeyen freşlerin eline kamera vermeyin abi, yanlış yönlendirme oluyor. Ama fikir güzel helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Xaenin said: Okulda elektrik mühendisliği olmadığını bilmeyen freşlerin elektronik demiş zaten? elektrik de demiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 elektrik ve elektronik mühendisliği diye 2 si bi arada olmuyo muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ardeth said: Xaenin said: Okulda elektrik mühendisliği olmadığını bilmeyen freşlerin elektronik demiş zaten? O da yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mühendis mühendistir, ne mühendisi olduğu çok mühim değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 oo bölüm modu faillerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Xaenin said: O da yok =/elektronik bildiğin var da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Xaenin said: Ardeth said: Xaenin said: Okulda elektrik mühendisliği olmadığını bilmeyen freşlerin elektronik demiş zaten? O da yok =/ elektronik var? http://www.sabanciuniv.edu/mdbf/ee/tr/?Kisiler/Kisiler.php edit: elektronikmiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Oha varmış lan. Kendimden utandım, şunca yıldır bir tane elektronikçi tanımadım diye. Ya da utandım mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Xaenin said: Ardeth said: Xaenin said: Okulda elektrik mühendisliği olmadığını bilmeyen freşlerin elektronik demiş zaten? O da yok =/ var edit:tüh geç kalmışım:( ki kaan bilmemekte haklı 2 senedir var elektronik. eskiden sadece mikroelektronik ve telekominaksyon diye 2 ayrı bölüm vardı sonra onları birleştirip elektronik yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Üstüme gelmeyin, köşeye sıkışınca ağlayarak saldırmak gibi bir huyum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ben teselli ederim gel odaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ders çalışıyorum sınavım var. Sen gel, mezun olmadan son kez seni göklere çıkarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 odalarda sex var diye ararım bak yurt soumlusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yasak değil ki çarpışmak, ara kankut dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sabancı üniversitesini eğitim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 benim de var bi sürü ya cuma akşamı ama zirveye beraber çıkabiliriz müsaitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sabancıda fuhuş mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yer yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar