Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

megaloman

Killer

Öne çıkan mesajlar

ne aptal bir kelimedir.yetersiz aciz insanlar bulmuş bu kelimeyi.kıskananlar kullanmış.iyiysen niye övünmeyesinki?evrende herkes farklıdır.farkını niye ortaya koymayasın?uzunsan ve bununla övünüyosan kim ne diyebilir?anca kısalar ay megaloman.güzelsindir güzelim dersin.ay egosu rererö

hani yazıcam bişeyler direk troll ekibi gelicek flan da yazmak istiyorum.

hayatımda bişeyi boşa konşmadım,sallamadım,kendimde olmayan bi özelliği var diye tanıtmadım kendimi.eksiklerimi de söylerim.ama ne zaman bunlardan birini söylesem ay megalomansın.lan sende yok diye ağlıyosun bok atıyosun yani.ne kadar uyuz bi durum.

aslında bunları konuşmak da boş geliyo.kendimi anlatmayı sevmem.karşımdaki tanıyabiliyosa tanısın.

burdan yazarlar seni de bilriz forum trollüyosun işte ea games'i paticikle beraber sandn bilmem ne, sanal arkadaşlarmn hepsi yazar.sanal dediğim internette tanıştk görüştük tabi de 2 3 saat

neyse paylaşmak istedim.

şu laf çok doğru kim dediyse

mütevazi olamam çok iyiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:

megalomanın anlamını bilmeyenler genelde öyle zırlıyor.
"bu konuda en iyiyim" demek var, "bu konuda iyiyimdir" demek var.
mütevazi olmaya çalışmakta ayrı gereksiz. iyi olduğun şeyleri göstereceksin tabi ki

eyvallah dsf

mütevaziyimdir de ama mesala arada şunu yaparım iyiym diyince ÇAT megaloman.beyinsiz kıskançlar ya.lan doğa adil değil ki ben niye adil olayaım da mütevazı olayım?üstünüm ezerim nokta sdfa.

EN İYİLERİN TOPİĞİ OLSUN BU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...