SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Arkadaslar En Iyi Rock Yapan yani Size Gore Yazabilirmisiniz... Valla Metal Heavy Metalde Olur (Bu Daha Onemli)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 İced earth apocalyptica dream theatre therion guns and roses metallica haggard the cult[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 tabii ki turbonegro ! daranara na na daranara na nov !
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Slipknot[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 rock mı metal mi? ona göre söylüyelim :-P[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
SmartBoy2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Rock muzik deyince aklima ilk Led Zeppelin gelir nedense. Bu arada Rock muzigin kuruculari,ilk elektro gitari kullandiklari icin Beatles midir?
crepuscolo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 elvis sanırım daha evveli vardır herhalde? bana göre nirvana danzig gwar slayer (kimse yazmamış hayret) (bugüne kadar çizgisini hiç bozmamış bir gruptur) aklıma gelenler bir anda daha yazarım...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 inflames ve adını bir turlu bulamadıgım bir grup var Hard truck diye bir tır oyunun muziklerini yapıyolar.gercekten inanılmaz calıyo adamlar..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 yaz yaz biter mi bu liste bee..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 guns n' roses forever... tabi benden sonra en iyi onlar:)
crepuscolo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 yaa ne garip rock kültürünüz var anlamadım walla kimse heavy diyince iron maiden yazmamış olmadı hemde hiç :yapma: :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 maiden bir anda aklımızdan çıkmış..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
crepuscolo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ;)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ac/Dc der kaçarım ortamlardan[signature][hline]"Mph Rmph !!"
crepuscolo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 öle bi AC/DC demekle bırakmayız yakalarız sabaha kadar kahtalı mıçı dinletitiriz walla :P[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
riglous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: SmartBoy2004, 03 Haziran 2004 09:08 tarihinde demiş ki: Rock muzik deyince aklima ilk Led Zeppelin gelir nedense. Bu arada Rock muzigin kuruculari,ilk elektro gitari kullandiklari icin Beatles midir? Yoksa teneke kutuyu keserek manyetik yapan ve ilk elektrosunu parası olmadığı için bu şekilde sağlayan jimi hendrix midir?
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Black Sabbath[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Öne çıkan mesajlar