senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sabahın 11inden beri fizik2 çalışyıorum. an itibariyle bi bok anlayabilmiş değilim daha. gauss'tan sonrası hala kayıp. formül kağıdı çıkarayım dedim 20yi aşkın formül çıktı önüme. Ama buraya kadar paticanlar yapabileceğimi yaptım ben, üniv hayatımda bir gün içinde en fazla ders çalışma rekorumu kırdım. Yarın gidecem paşa paşa 3.kez kalıcam fizik2ten. Ama Vıcdanım rahat olacak... Burdan da size bir öğüt vereyim. ders harbiden derste öğreniliyormuş. saatlerdir aynı slaytlara bakiyorum hala birşey ifade etmiyorlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 allah büyük bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fizik2 derste de öğrenilmez ki. böyle bişeyler olur, karambolde geçilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahh ahh o karambol ne güzel ilk alışımda rastgelmişti bana. nasıl oldu ne oldu bilmeden geçtiydim. Sonra ev arkadaşımın kafasına uyup yükseltcem diye bi daha aldım dersi (o zamanlar ortalama iyi tabi) sonra kalış o kalış. hala geçmeye didiniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ahaha failin vücut bulmuş hali. Gerçi bizde yeniden almak gibi bir olay yok ama hiç öyle bir maceraya atılmazdım olsaydı da. Yarın belki cevaplar gökten zembille iner oluyor bazen sınavlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 senko said: ahh ahh o karambol ne güzel ilk alışımda rastgelmişti bana. nasıl oldu ne oldu bilmeden geçtiydim. Sonra ev arkadaşımın kafasına uyup yükseltcem diye bi daha aldım dersi (o zamanlar ortalama iyi tabi) sonra kalış o kalış. hala geçmeye didiniyoruz. abi sunu yapan bi afedersin ama adam daha taniyorum o 5 inci alisinda gecti ahaha ben 7 de gectim dersleri davutpasaya koydular hata onnarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yapmayın bee. ben de fizik 2 den büte kaldım daha yeni, notun dumanı üstünde. vize 35 final 20. bütten 62 küsür almam lazım. gerçi bizimki makina & inşaat kadar kastırıcı değil. ama yine de kastırıcı. göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vicdanın rahat olsaydıbu durum üzerinde durmazdın bile. demek ki rahat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben yer çekimi ivmesini kütleyle doğru orantılı olarak arttırmıştım yine de dc ile geçmiştim, hayatta herşey mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 derse gitmediysen slayt işe yaramaz oturup gerekli miktarda saatini ayırıp kitaptan çalışacaksın. ama derse gitmediysen son gün kitaptan çalışmayla da zor. dolayısıyla derse gitmeiyorsan sınavdan 2-3 gün önce çalışmaya başlayacaksın (ki bunu bölüm derslerine yapmanı tavsiye etmem çünkü bu bilgiler kısa hafızalı oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fizik 2 temel gerektirir. en basitinden 3 farklı koordinatta (çizgise,yüzeysel, küresel) işlem yaparsın gauss u ne kadar bilsende biraz önce bahsettiğim gibi koornat çevirimleri hakkında bi bilgin yoksa gauss un bi önemi kalmaz keşke iyi bilen biriyle çalışsaydın olayın matığını yalayıp yutmuş biriyle o zman koparırıdın işi neyin nerden geldiğini anlatabilen biriyle.. derse girmek konusunda ben 6 yıllık üni hayatımda bir ders harç hiç bi dersi derste öğrenmedim.. dediğim gibi fizikse söz konusu olan olayın mantığını anlamak önemli. başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oh misler gibi sıçtım sınavda. sadece gauss sorusunu yapabildim. manyetizma, kondansatörler fln bomboş. adam kolay nasılolsa diye silindirik kondansatörlere bakmadıydım 4 sorunun 2si silindirik kondansatördü aq. sene BB üstü notla geçmessem yalnız bu dersi, bende senko değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ShadowFury said: fizik2 derste de öğrenilmez ki. böyle bişeyler olur, karambolde geçilir işte. Çok doğru bir tespit.3.de geçtim halaa nası geçtim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 silindirik kondansator sorusu ne ya sozde elektirk muhendisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 senko said: sabahın 11inden beri fizik2 çalışyıorum. an itibariyle bi bok anlayabilmiş değilim daha. gauss'tan sonrası hala kayıp. formül kağıdı çıkarayım dedim 20yi aşkın formül çıktı önüme. Ama buraya kadar paticanlar yapabileceğimi yaptım ben, üniv hayatımda bir gün içinde en fazla ders çalışma rekorumu kırdım. Yarın gidecem paşa paşa 3.kez kalıcam fizik2ten. Ama Vıcdanım rahat olacak... Burdan da size bir öğüt vereyim. ders harbiden derste öğreniliyormuş. saatlerdir aynı slaytlara bakiyorum hala birşey ifade etmiyorlar bana. abi kacıncı alıyosun sen o dersi 3.senen degilmiydi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 3 evet seneye 4 olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 deadwoll said: Ahaha failin vücut bulmuş hali. Gerçi bizde yeniden almak gibi bir olay yok ama hiç öyle bir maceraya atılmazdım olsaydı da. Yarın belki cevaplar gökten zembille iner oluyor bazen sınavlarda. Macera değilki belirli bir ortalamayı geçemiince barajlar var, komple sınıf tekrarı var mezun olamama var.mecbursun yani alttan düşük notla geçtiğin bir ya da bir kaç dersi yeniden almaya.Tam değil ama aşağı yukarı böle sistem Adama ölmek mi mokoko mu diye soruyolar yani.Eh sen de ister istemez mokoko diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 işin kötüsü benim öyle bi durumumda yok. O zamanlarda ortalama cillop benim 2 civarlarında geziniyorum, sırf kaşındığım için oldu bunlar :S bonepart gibi 5 yılda geçerim heralde bende artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yuuh ben 1.50 ortalamada bile geçtiğim dersi almadım öğrenim hayatım boyunca ortalamam 1.yıl 0.68 1.50 1.70 1.88 1.92 2.01 olarak mezuniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kromatik artış var ters çevir benim ortalama yapıyor 2.50 1.68 0.00 şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bansheee said: yuuh ben 1.50 ortalamada bile geçtiğim dersi almadım öğrenim hayatım boyunca ortalamam 1.yıl 0.68 1.50 1.70 1.88 1.92 2.01 olarak mezuniyet repeat olmuyormusun ortalamayı tutturamayınca? 1-1.13 2-2.78 şimdi de 230 falan olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar