Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 30 mesajdan sadece biri, sevgili Azmo, cevap vermis abi sonunda. SAOL AZMO KANKAM. Indirimli oldugu icin xbox aliyorum yoksa konsoldan cakmam etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Xaenin said: Denyo olm. Kardeşi de bugün antik yunan heykelinin adına Disko Boy demiş, Discoboulos ve Kritios Boyu birbirine karıştırıp ciddi ciddi sınav kağıdına yazmış falan. Ailecek bi garipler ama seviyoruz.bneler. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 biz cevap vermedik mi lan yavsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Penthesilea said: Gidip okuz gibi 120 GB ultra mega zart zurt xbox 360 mi alayim, iste ne bileyim netten oyun cekerim ekstra ozelligi vardir falan filan, yoksa 30 gb midir nedir o basic versiyonu mu alayim, oneri bekliyorum sonuc olarak konsolcu arkadaslardan. geç olcak belki ama: http://en.wikipedia.org/wiki/X-box_360#Comparison_of_features Evet oyun indirebiliyorsun. X-Box'un Live Arcade olayı var, bir sürü eski yeni oyun Live Arcade'e konuluyor. Burdan satın alıp indirip oynayabiliyorsun. Elit'in Eski X-Box oyunlarına desteği ve daha dayanaklı olması da önemli. Almışken Elite'i almakta yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sparkcaster said: ayrıca neden xbox çünkü filmlerdeki bütün konsol sahnelerinde xbox oynanıyor. gerçi arada bir psp de çıkıyor fakat malum xbox'in portable'i yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 nasi neden xbox abi, hayvan gibi indirimli company store'da ayrica gayet de guzel yani ne eksigi var ps3'ten wii zaten almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yıllarca ps kullandım fakat xbox360 ezer yani ayrıca yeni bir şey geliyor 360 için kim 500 milyar ister türü oyunda "How many push ups can Chuck Norris do" diye soru var asd edit: bide elite al onlar siyah oluyor bazılarının üzerinde HALO kutusu var yani kutu derken konsolun kendi halolu teması öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Penthesilea said: nasi neden xbox abi, hayvan gibi indirimli company store'da ayrica gayet de guzel yani ne eksigi var ps3'ten wii zaten almam eu versiyonuysa bir tane de bana alıp yollasana http://www.gameseek.co.uk/pd/Xbox-360hhhgb6bbzsp/Xbox-360-Elite-Console-Black-120GB 600 lira vermek zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 pinti misin ya hem %80 indirim diyosun hala yok elite mi alsam arcade mi alsam bilmemle yapistir elite i gec. ayricada yeter ya fanboyluk bolumden uzaklastirma sebebi olsun ps ezer xbox ezer nedir hangisi sana uygunsa git onu al hangisinin exclusive oyununu oynamak istiyosun onu al naparsan yapta gelip burda XBOX EZER AGA SEN 5 SENE SORA GOR PS I NE BICIM SISTEM VAR ALETTE falan yapmayin etmeyin LUT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 xbox tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hadi buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 az bile söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Tvde nasi bi giris oluyo konsolu takmam icin? Eger bole bi giris yoksa hangi 22" monitoru onerirsiniz? Ucuz olsun Macbooka baglanamiomus galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 istediğin herşeye bağlarsın, herşeyi herşeye dönüştüren bi zımbırtı var illaki. hdmi varsa bağlıcağın alette olay bitmiştir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi simdi resepsiyonistle konustum, bu garip bi tv direk kablo giriyo cable tv icin baska da bisi yok ama dedim 3 ay burdayim benim konsol baglamam gerekiyor cok onemli (microsoft game studios da calisiyorum diye sikicam en olmadi :D), yarin teknik ekip gelince size ulascaklar falan dedi aha tv'nin de arkasi boyle http://cs.brown.edu/~ilke/tv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 scart bile yok bunda yav, anten girişinden bağlasan bile ses ve görüntü kalitesi baya kötü oluyo bildiğim kadarıyla. eskiden dandik aterilerimizi bağlayınca video kanalı arardık ya kanal arama tuşuyla o muhabbetlere geri dönüyosun falan :). 22" monitör almak mantıklıymış, macbooka bağlansa bile baya küçük kalır sanırım oyun için. veya git uyduruk bi tv al 55 ekran falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi peki ideal giris nedir, (HD falan gectim adam gibi bi giris sadece), oyle bi tv istiyim yarin adamlardan olmazsa bulucam bi caresini artik, dandik bi tv olayi mantikli aslinda lan, direk burada da birakirim goturmeye ugrasmam eve falan, monitor alirsam ses sistemi de alicam ve onlari 3 ay sora dogu yakasina, sonra 5 ay sonra tekrar buraya tasimama gerekcek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 scart olsun yeter yav rca'da olur(sarı kırmızı beyaz kablo varya). antenden bağlamak çok can sıkıcı bişey hiç önermiyorum tekrar yazıyım. rca en iyisi ve en rahatı sanırım tüplü tvlerde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi peki en kotu ihtimalle anten girisine nasil sokucam? RCA'dan antene cevirici falan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Koskoca msin verdigi tvye bak, arkasindan cikan ip ne lan? Cekince acil durum botu mu oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://www.amazon.com/RCA-DTA800-Digital-Analog-Converter/dp/B000U4SHZQ bu tarz bişey gerekiyo, gerçi bu pahalıdır ben 2 yıl falan önce wiiyi tatile gittiğim yerdeki tvye bağlamak için almıştım yanıma 10 liraya bu tarz bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 halletim abi, oyle bi kutu aldim iste bi garip oldu ev, laptoptan kabloyla internet veriyorum xbox'a, duvardan gelen anten baglantisini kutuya veriyorum, ordan baska antenle tv ye veriyorum, xbox'i da kutuya takiyorum sdfs 3. kanala veriyo direk, sorunsuz fistik gibi goruntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 aha çok işporta olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar