Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kritiklere açıktır..yeni çalışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence çok güzel omuş fakat şeytan olduğunu zannettiğim şey tam ön plana çıkamamaış belki de amacın oydu bilemiyorum.
Yüz kısmını çok çok az daha belirgin yaparsan daha güzel olabilir belki?

Başka çalışmalarını da koyarsan sevinirim :D[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
ben ortada sivri dişli koca gözlü bi şeyten görebiliyorum ama çok dikkatli bakmak gerekiyor biraz daha ön plana çıkmalı..[signature][hline][i]i will endure, hide away.
i would outrun the scythe glaring with failure.[i]
Mesaj tarihi:
Ingiliz ressam Turner'in "sublime" tarzi hakim (bir nevi Belirlenmis belirsizlik). Imzayi silip bu renk ve kompozisyonu akrilikle calissan tuval ve ya mdf ustune o zaman cok iyi bir is olurdu. Photoshop'ta boyle seyler gorunce "oynarken bala cikmis" diyorum. Madem sormussunuz; bu benim dusuncem kimseyi baglamaz :)
Mesaj tarihi:
crstallize[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Mesaj tarihi:
yarasaya benzettim seytana benzetmeye calıstım beceremedim eheh
bide ortada yuvarlak bisey varya pek uymamıs ama seytana benzettiysen bilemicem o zaman eheh[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bu daha cok Soyut resme benzemiş.
yine de ben onu insan akciğerine benzettim sigara ve alkolden mahfolmuş. gorunce ilk o aklıma geldi.
Bu seye benzemiş daha cok psikologlar sana bir şekil gösterir, ne görüyorsun diye sorar.O şekillerden birine benzemiş.
Mesaj tarihi:
Akciğer röntgeni veya Amip olabilir. (hani şu tek hücreli yaratık)[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir.
İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır.
Başvuru için; İcq:236537112
Anlayışınız için teşekkürler.
Mesaj tarihi:
yanlış annama ama bence çok başarısız..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Mesaj tarihi:
bi akciğer alkolden nasıl mahvolabilir ben de merak ettim şimdi.

resim güzel olmuş bu arada :)[signature][hline]rtc

[Bu mesaj SM0KE tarafından 31 Mayıs 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lucifer'in başkaldırısından sonra cennetten aforoz edilişi konulu resim.. Kan'a düşerek batarken.. Tabiki kan'a düşme tamamen bu konuda benim yorumum.. Yoksa dini kitaplarda bu tip bir betimleme olmayabilir.. Başındaki harenin haala olması melekten derive olduğunu anlatmak içindi.. Kan içinde yitip gitme hissini verebilmek için, en azından verdiğimi hissetmek için hatlar belli belirsiz.. Sadece kan üzerindeki gölgeler arasından bir nebze seçilebilmesini istedim.. Zaten başlarken kafamdaki çizim de net bir görüntü değil daha çok pek seçilemeyen muğlak bir görüntüydü..
Resme baktıkça farkettiğim hatam kulak kısmının resmin bütününe aykırı biçimde belirgin olması..Bir iki de gereksiz brush darbesi var.. özellikle sol üst ve sağ altda.. İmzanın konumlanmasının da baktığımda kötü olduğunu düşünüyorum..
Herneyse.. Yapıcı eleştrilerini beyan eden herkeze çok çok teşekkür ederim...[signature][hline] Deus Ex Machina
Mesaj tarihi:
Yaw alkol genel olarak tüm vücüdü etkiler gayet normal olarak ta Akciğeri de etkiler ....eee daha ne

*!olayı bağlayıp Kıvırmaya çalışır*

eh işte , idare edin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
  • Yeni Oluştur...