Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kritiklere açıktır..yeni çalışma

Throndor

Öne çıkan mesajlar

bence çok güzel omuş fakat şeytan olduğunu zannettiğim şey tam ön plana çıkamamaış belki de amacın oydu bilemiyorum.
Yüz kısmını çok çok az daha belirgin yaparsan daha güzel olabilir belki?

Başka çalışmalarını da koyarsan sevinirim :D[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış annama ama bence çok başarısız..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Lucifer'in başkaldırısından sonra cennetten aforoz edilişi konulu resim.. Kan'a düşerek batarken.. Tabiki kan'a düşme tamamen bu konuda benim yorumum.. Yoksa dini kitaplarda bu tip bir betimleme olmayabilir.. Başındaki harenin haala olması melekten derive olduğunu anlatmak içindi.. Kan içinde yitip gitme hissini verebilmek için, en azından verdiğimi hissetmek için hatlar belli belirsiz.. Sadece kan üzerindeki gölgeler arasından bir nebze seçilebilmesini istedim.. Zaten başlarken kafamdaki çizim de net bir görüntü değil daha çok pek seçilemeyen muğlak bir görüntüydü..
Resme baktıkça farkettiğim hatam kulak kısmının resmin bütününe aykırı biçimde belirgin olması..Bir iki de gereksiz brush darbesi var.. özellikle sol üst ve sağ altda.. İmzanın konumlanmasının da baktığımda kötü olduğunu düşünüyorum..
Herneyse.. Yapıcı eleştrilerini beyan eden herkeze çok çok teşekkür ederim...[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw alkol genel olarak tüm vücüdü etkiler gayet normal olarak ta Akciğeri de etkiler ....eee daha ne

*!olayı bağlayıp Kıvırmaya çalışır*

eh işte , idare edin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...