Throndor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 %100 photoshopda sıfırdan çizildi.. umarım düzgün şekilde upload edebilirim..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Kartal mı bu?[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bence çok güzel omuş fakat şeytan olduğunu zannettiğim şey tam ön plana çıkamamaış belki de amacın oydu bilemiyorum. Yüz kısmını çok çok az daha belirgin yaparsan daha güzel olabilir belki? Başka çalışmalarını da koyarsan sevinirim :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 o çizdiin şey çok gömülmüş kırmızılarn içine onu daha belrginleştrrsen daha net bişeyler denileblr belkide hakknda :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Strencher.. imzan güzelmiş.. ,) bilmem anlatabildim mi..heh heh[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ehe olsun düzelt sen yine de :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 27 Mayıs 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben ortada sivri dişli koca gözlü bi şeyten görebiliyorum ama çok dikkatli bakmak gerekiyor biraz daha ön plana çıkmalı..[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 güzel vala eline sağlık.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bu çizilmiş olan şeyi aptallar göremez Deeeeermişim ortamı gerermişim[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 güzel olmuş, birden fazla renk kullanıp belirginleştirirsen daha da iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ingiliz ressam Turner'in "sublime" tarzi hakim (bir nevi Belirlenmis belirsizlik). Imzayi silip bu renk ve kompozisyonu akrilikle calissan tuval ve ya mdf ustune o zaman cok iyi bir is olurdu. Photoshop'ta boyle seyler gorunce "oynarken bala cikmis" diyorum. Madem sormussunuz; bu benim dusuncem kimseyi baglamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bunu 0 dan çizmek için kaç saat uğraştın? Gerçekten çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 crstallize[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yarasaya benzettim seytana benzetmeye calıstım beceremedim eheh bide ortada yuvarlak bisey varya pek uymamıs ama seytana benzettiysen bilemicem o zaman eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bu daha cok Soyut resme benzemiş. yine de ben onu insan akciğerine benzettim sigara ve alkolden mahfolmuş. gorunce ilk o aklıma geldi. Bu seye benzemiş daha cok psikologlar sana bir şekil gösterir, ne görüyorsun diye sorar.O şekillerden birine benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Kalça röntgeni[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Akciğer röntgeni veya Amip olabilir. (hani şu tek hücreli yaratık)[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 Anlayışınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Absolut, 30 Mayıs 2004 12:54 tarihinde demiş ki: Kalça röntgeni lol:D[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ak ciğer röntgeninin içine kurt kafası gömülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yanlış annama ama bence çok başarısız..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bi akciğer alkolden nasıl mahvolabilir ben de merak ettim şimdi. resim güzel olmuş bu arada :)[signature][hline]rtc [Bu mesaj SM0KE tarafından 31 Mayıs 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ne resmi olduğunu yazsan artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Lucifer'in başkaldırısından sonra cennetten aforoz edilişi konulu resim.. Kan'a düşerek batarken.. Tabiki kan'a düşme tamamen bu konuda benim yorumum.. Yoksa dini kitaplarda bu tip bir betimleme olmayabilir.. Başındaki harenin haala olması melekten derive olduğunu anlatmak içindi.. Kan içinde yitip gitme hissini verebilmek için, en azından verdiğimi hissetmek için hatlar belli belirsiz.. Sadece kan üzerindeki gölgeler arasından bir nebze seçilebilmesini istedim.. Zaten başlarken kafamdaki çizim de net bir görüntü değil daha çok pek seçilemeyen muğlak bir görüntüydü.. Resme baktıkça farkettiğim hatam kulak kısmının resmin bütününe aykırı biçimde belirgin olması..Bir iki de gereksiz brush darbesi var.. özellikle sol üst ve sağ altda.. İmzanın konumlanmasının da baktığımda kötü olduğunu düşünüyorum.. Herneyse.. Yapıcı eleştrilerini beyan eden herkeze çok çok teşekkür ederim...[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yaw alkol genel olarak tüm vücüdü etkiler gayet normal olarak ta Akciğeri de etkiler ....eee daha ne *!olayı bağlayıp Kıvırmaya çalışır* eh işte , idare edin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar