Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlat menüm yok!!!


Malkavian

Öne çıkan mesajlar

norton hiç bi virüsü silmiyor karantinaya alıyor repair zaten edemiyor senin yapman gereken pathini bulup gidip elle silmen zaten büyük ihtimalle gizli dosyadır.

Neyse virüs ile ilgili removal tool mutlaka vardır nortonun sitesinde onu download et removal tool o virüs ile ilgili herşeyi siler ama bu başlat çubuğunu geri getirirmi bilmiyorum onu geri getirmez ise işletim sistemin xp ise repair etmeyi dene o zaman geri gelecektir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş diyor ki:

"olay benimde basima geldi arkadasin explorer.exe si ucmus explorer.exe olmadan baslat veya masaustundeki hic bisi gozukmez sadece arkaplan gozukur ctrl alt del'e bassin ordan new task diyip icq nun dosyasindan icq yu acip birinden explorer.exe ceksin ie falan acilmaz hic kasmasin msn veya icqdan birinden explorer.exe alsin"

dipnot: "explorer.exe windows klasörü altindadir"

bir de aklıma geldi, bana da oluyor bazen internet explorer kitleniyor, ctrl+alt+del ile kapatıyorum explorer'ı.. bazen bilgisayar explorer'ı tekrar açabiliyor, sağ alt (system tray)da bazı iconlar gidiyor bu sırada, hala mesela icq çalışıyor ama icq iconu yok vs..
Bu durumda restart atman gerekiyor, ya da ctrl+alt+del ile oturumu kapat yapabilirsin...

tabii restart ile bile geçmiyorsa, arkadaşın dediğini de yapabilirsin..

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Mayıs 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 07 Mayıs 2004 16:00 tarihinde demiş ki:
bi dk şimdi norton un sitesi hangisi remove tool u nası indiricem birde elle silmeye çalıştıgımda habire virüs error u veriyor

norton removal tool burdan indirebilirsin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...