Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bir virüsten mi bilmiyorum ama başlat menüsü gitti herşeyi denedim olmuyor denetim masasındada başlat menüsüne tıklıyorum hiç tepki yok bloodhound diye virüs var norton buluyor ama silemiyor(ne biçim antivirüs bişeyi silemio zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ben de ms-dos umu kaybetmiştim ama buldum :D sana kolay gelsin[signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 up bea up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 "gore cubugu"nu yanlisikla asagi indirmis olmayasin? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 yok kardeş zaten masaüstündeki kısayol seçenekleride yok sırf arka plan resmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 norton hiç bi virüsü silmiyor karantinaya alıyor repair zaten edemiyor senin yapman gereken pathini bulup gidip elle silmen zaten büyük ihtimalle gizli dosyadır. Neyse virüs ile ilgili removal tool mutlaka vardır nortonun sitesinde onu download et removal tool o virüs ile ilgili herşeyi siler ama bu başlat çubuğunu geri getirirmi bilmiyorum onu geri getirmez ise işletim sistemin xp ise repair etmeyi dene o zaman geri gelecektir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bi dk şimdi norton un sitesi hangisi remove tool u nası indiricem birde elle silmeye çalıştıgımda habire virüs error u veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sen elinle silebilecek olsan Norton siler zaten, demek ki kullanimda dosya. Startup disk ile acip dos'tan sil o dosyayi, sonra ac windowsu, gecer belki.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 abi anlamıyorum yahu nası yapcam o dediğinizi :) bilsem sormicam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 peki task managerdan o programı kapatmaya çalışsan da sonra silsen olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Başlat Menü'm yok diye üzülmeyin: Bonecrusher'dan herkese bir Başlat Menüsü kampanyası başladı, kaçırmadan siz de bir Başlat Menüsü edinin![Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Mayıs 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 arkadaş diyor ki: "olay benimde basima geldi arkadasin explorer.exe si ucmus explorer.exe olmadan baslat veya masaustundeki hic bisi gozukmez sadece arkaplan gozukur ctrl alt del'e bassin ordan new task diyip icq nun dosyasindan icq yu acip birinden explorer.exe ceksin ie falan acilmaz hic kasmasin msn veya icqdan birinden explorer.exe alsin" dipnot: "explorer.exe windows klasörü altindadir" bir de aklıma geldi, bana da oluyor bazen internet explorer kitleniyor, ctrl+alt+del ile kapatıyorum explorer'ı.. bazen bilgisayar explorer'ı tekrar açabiliyor, sağ alt (system tray)da bazı iconlar gidiyor bu sırada, hala mesela icq çalışıyor ama icq iconu yok vs.. Bu durumda restart atman gerekiyor, ya da ctrl+alt+del ile oturumu kapat yapabilirsin... tabii restart ile bile geçmiyorsa, arkadaşın dediğini de yapabilirsin.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Mayıs 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yurda dönünce bi de XP SP1 start menüsü yollarım. =P[signature][hline]Arnie "Artxed" CivardagezerMISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bonecrusher'dan ikinci kampanya: Eski Başlat Menü'nüzü getirin, yenisini verelim. (daha kaliteli resim için üsttekine tıklayınız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 explorer exe ama çökerken hata verir yani bilgisayarı açınca çat die olmaz genelde hata mesajı çıkar ama bazen olur çok nadir de olsa. yannız bu sorun explorer exe nin kendisinden kayanklanmaz iyne genelde dier dll lerden falan kaynaklanır explorer exe yi bi de taskmanager dan açmayı denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Grom_Hellscream, 07 Mayıs 2004 16:00 tarihinde demiş ki: bi dk şimdi norton un sitesi hangisi remove tool u nası indiricem birde elle silmeye çalıştıgımda habire virüs error u veriyor norton removal tool burdan indirebilirsin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bence senin norton sile sile explover exe yi silmiş zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 nortonun yetersiz olduğu açıktır ama o kadar da dangalak değil ki explorer.exe'yi silsin :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Önerim şu aygıt yöneticisinden ekran bağdaştırıcıyı kaldır. Bilgisayarı yeniden başlayıtım mı diye sorduğunda hayır de. Sonra monitor u bulacak ve başlat çubuğun geri gelecek.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 monitör ile başlat menüsü ne alaka hadi windows.kur'dan bişiyleri kaldır tekrar yükle desen mantıklı diyecem de bana biraz saçma geldi ama işe yararsa microsoft dumuru olur :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bende ne alaksı olduğunu bilmiyorum ama yaptığım zaman düzeliyor.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 aygıt yönetici neredeydi peki? birde hala düzelmedi benim sorunum üühühü windows tan bi dosya silindi bence cünkü paint flnda kendi kendine silinmiş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar