vimpir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 screwy said: Main karakterim DK.. hatta yıllardır basarabildigim tek end game karakter.. simdi de bi caster karakterim olsun istiyorum sadece bunu istiyorum yani cok sey istemiyorum.. ama kasamıyorum.. caster kasamıyorum.. biri bana gaz versin desinki aga su karakter su leveldan sora acayiiip rahat kasılıo hatta soyle kasılıo desin caster karakter kasayım.. =)) hunterım var onu mu kassam yoksa.. hmm ne kassam ki?? HELP PLXSanirim ayni benim gibisin Hunter kastim 74 de biraktim DK 80 yaptim ama ikiside bana gore degil deyip Mage actim suan 30 oldum Alliance isen gel bizle takil her gun dungeon yapiyoruz tıfıl halimizle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lock kasasım geldi hatta gnome olabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Saeros said: BonePART said: tanking spec bi pet al thunderstomp vurabilsin sonra moblari 3 er 5 er cekiyosun zaten euh ben bunu daha yeni keşfettim, aşırı kolaylık oluyor düşük hp'li moblarda filan abi dusuk hpli mobada gerek yok ki kendi levelinde 4 5 mob cekebiliyosun ben tsbaga kullaniyoum 6 saniyede aldigi dmgi dusume war chargeliyo ts vurduruyom 4 5 mob geliyo direk tosbaga racial ve heal atiyorum sonra aoeliyoum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pvp de en iyi pet hangisi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben pri kasarken 10-20 arası sinirden duvarları fln yumrukluyodum o kadar gıcıktı. 1-2 lvl ust mobu kesemedigim oluyordu. ben mi ozurluyum diye kendimi sorgulamaya baslamıstım. sonra acıldı ama mind flay gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 AMO said: ben pri kasarken 10-20 arası sinirden duvarları fln yumrukluyodum o kadar gıcıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pride 20 e kadar wand i aliosun mind blast pain wand spamliosun basit :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Druid'i kasmak da çok kolay, cat form -> pew pew -> pew pew -> canın %25-30 falansa healing touch+rejuv -> repeat. En az downtime'a sahip classtır belki de. Hoş, ben bunu sonradan öğrendim mesela. Burda açtığım bi topic vardı efsaneydi, feral kasıyorum ama combata starfire+moonfire ile giriyorum, sonra bi de gelip "niye bu kadar çok mana gidiyo" diye soruyorum falan sdlfkhjdşflgdfig Ama şu da var ki, feral druid kasmak çok sıkıcı geliyo bana. Belki sırf bana öyle geliyodur bilemiyorum ama bıktım artık :p Finallerim bitince priest kasmayı düşünüyodum da kasmasam daha iyi galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 AMO said: ben pri kasarken 10-20 arası sinirden duvarları fln yumrukluyodum o kadar gıcıktı. 1-2 lvl ust mobu kesemedigim oluyordu. ben mi ozurluyum diye kendimi sorgulamaya baslamıstım. sonra acıldı ama mind flay gelince aynen. hatta bir ara priestim level 15'te takılı kalmıştı, 2 mob çektiğim anda yatıyordum zaten heal falan hak getire, neredeyse bandaj daha çok heallıyordu. 20'den sonra çok rahat, hele heirloom item varsa değme keyfine. edit: evet sonradan wand olayını keşfettim ve 15-20 arası çok kolay oldu bir anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 wow oynadığım zamanlar hunter ve lock büyüttüm, ikisi de zevkli ve sağlam dps yapan classlar. fakat en çok mage oynamayı sevdim. end game karakterim mage di zaten, bazen paladinle de takıldığım olurdu. kasarken de en çok mage kasmak zevk verdi. teleport ve ekmek/su summon etmek, mana stone çıkarmak falan gayet güzel özellikler. tabi yanında agro alacak pet olmadığından (elementali petten saymıyorum) biraz daha dikkatli oynanması gereken bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kendini boostla birinin account'unu kullanarak. ben 20-62 arasını öyle kastım 55 saat falandı played. 20-35 SM, 35-45 ZF, 45-55 Strat, 55-62 Ramparts yaptım. hem daha hızlı hem de sıkılmadan kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Priest 40a kadar hakkaten sabır yoklama classı :b Sonra fena açılıyor hatta disp + pet gelince bokunu çıkartıyor lvlingin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 öeah amma priest yetosu varmış vanilla da 2 60 tbc de 1 70 wotlk da 1 80 priest levelladım. Druidden sonra en rahat levellanan class oldu benim için hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar