Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 telgraf var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet posta telgraf teşkilatı oldu hatta said: 29 Ocak 2000 tarih ve 23948 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 4502 sayılı kanunun 24. maddesi ile "T.C. Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü" olan Kuruluşumuzun adı "T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü" (PTT) olarak değiştirilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hmm garip olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 amerikanın kurduğu parti sözlükten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ne boş adam bu tayyip yav. dün de tutmuş emekli yarbayın birine laf sokmaya çalışıyordu. canı sıkılıyor bu aralar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sg-1 said: ne boş adam bu tayyip yav. dün de tutmuş emekli yarbayın birine laf sokmaya çalışıyordu. canı sıkılıyor bu aralar herhalde. sata sata elde bir sınırlar kalmıştı onuda beni israile satınca kendi partisindende tepki aldı(bkz yandaş medya sınır satışına karşı) bundan dolayı demogoji yapacak yer arıyor.şimdi akp diyenlere saldırsın gündem değişsin bu arada çaktırmadan sınırlar beni israile satılsın.oh ne rahat memleket mayın temizleme ihalesi için kanun çıkıyor kanında sınırlara komşu hazine arazileri ihaleyi alan şirkete kiralanır diyor, oh oh oh... ikinci israil güneydoğudan çıkacak hayırlısı ile.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 paranın ak parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Wispy said: Penthesilea said: Starscream said: cehape demeyin muhabeti vardı bi ara normal böle şeylerha diye bisey yok cunku turkiye'de, normal oyle demeleri ha, ka fala diyenleri sevmiyorum PE KE KE mi abi o zaman DTP'liler bizden iyi Türkçe konuşuyormuş :)Turkcesi PE KE KE evet, ama demeni tavsiye etmem tabi disarda :) KA diye bisi yok ya Turkce'de, 1. sinifta ogrendigimiz uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Starscream said: kakatece teseka okthxbbyahu bunu diyen kim, basinin bir kismi sadece. Devlet Eski Bakani'nin dogru bir tabir oldugunu inatla iddaa eden insanlar var bu ulkede ve cogunluktalar, haberlerde de oyle kullaniliyor, cok normal boyle KA HA falan denmesi, nedir ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet, Türçede KA ve HAŞ diye şeyler yoktur, KE ve HE vardır :) Devlet Eski Bakanı konusunda yorum yapamayacağım, ilk defa duydum.. Eski Devlet Bakanı diyince, sanki devlet eskimiş gibi bir anlam kayması olabileceği için o şekilde kullanılıyor olabilir, bu durumda mantıklı olur. Örnek vermek gerekirse; Yüksek İnşaat Mühendisi -- Yanlış İnşaat Yüksek Mühendisi -- Doğru Adam yüksek binalar yapmıyor, master yapmış, mesleğinde gelişmiştir. Mühendislik sıfatı, Yüksek Mühendislik ile değiştirilir.. gibi :) Devlet Bakanı konusuda böyle olabilir.. Böyleyse gayet mantıklı kalır. Not: tüm mühendislikler içindir, Bilgisayar Yüksek Mühendisi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aslında eski devlet bakanıdır. eski devletin bakanı ayrı bişiydir ha bu karmaşa tdk'nın karıştırıp sonra "ahanda olmadı" demesidir yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Eski Devlet Bakani diyince Eski Devlet'in bakanini, Yuksek Insaat Muhendisi diyince Yuksek Insaat'in muhendisini anlayan gerizekali oldugu icin zaten bunu dert etmeye gerek yok. Boyle bir durumda basli basina o insanla konusuyo olmaniz gibi bi sorun var zira ortada. Insaat Muhendisi => Isim tamlamasi. Turkce'de belirtisiz isim tamlamalarinin arasina sifat girmez. En kolay ornek: su sisesi, bu bir isim tamlamasi. "Kirik su sisesi" mi dersiniz, "Su kirik sisesi" mi dersiniz, olur da Kirik suyun sisesi zannederler bu siseyi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Başbakan bi programda nasıl Anavatan Partisi'nin kısaltılmışı ANAP olduysa bizimkisi de bu demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 AVP olsa daha populer olurdu kesin şu an anavatan partisi counterstrike camiasinda. herneyse, bonec degil bone ise akp degil ak parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Vay AK..P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 chpyede chpartimi dicez yani onumu demek istiyo bu boş insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ADAKALP olsun bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 boş konuşmuş bunca insan türkiye'de siyasi partiler isimlerini ve kısa isimlerini tüzüklerinde belirler. anavatan partisi: ANAP (AP veya AVP değil) çünkü parti tüzüğüne göre kendilerinin belirlediği kısaltma isim anap. adalet ve kalkınma partisi: AK PARTİ (AKP değil) (c/p): çünkü parti tüzüğüne göre kendilerinin belirlediği kısaltma isim ak parti. ha tayyip sux, hükümet sux, hepsi sux ayrı mesele ama nefretten göz dönüp de ...mına goduuumunu partisi demek de ayrı bi sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 AKP degil AK Parti demek, ayni yola cikarken ikisi de, bos konusmak degil de bunca insanin yorumlari bos degil mi Sufi? AK sembolizmine girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 türkiye cumhuriyeti yasalarından bahsediyorum ben. siyasi parti isimleri ve kısa isimleri yasal terimlerdir ve tüzükle belirlenir. parti kendisi diyor ki "bizim kısa ismimiz ak parti". millet diyor "hayııır akp hatta aqp diycez biz" boş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 memlekette sanki herşey yasa ile ilerliyorda partinin ismini kısaltırken yasaya tüzüğe bakacakmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ozgurlukler burda bitiyor iste, ak parti diyip enerji harcamak yerine akp deme ozgurlugum olmali benim. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 AKP demek yasaklansın, tüzükte ak parti diyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ben hiç bir şey demiyorum. Ağzıma bile almıyorum isimlerini :hıh: Şimdi gidip biraz Erol Manisalı dinleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar