Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ukrayna'da yaygınlaşan seks turizmine tepki gösteren kadınların hedefinde Türk erkekleri var. Başkent Kiev'de 'Ukrayna genelev değil' sloganı altında düzenlenen eylemde Türkiye Büyükelçiliği önüne gelen grup, Türklere tepki göstererek, ülkelerine seks için en fazla Türkiye'den erkek geldiğini iddia ettiler. Grubun sözcüsü "Buraya gelen Türk erkekleri havalimanında karşılıyorlar, bir otele yerleştiriyorlar ve fuhuş yapılıyor. Ayrıca bu erkekler sokaklarda Ukraynalı kızlara da uygunsuz tekliflerde bulunup sarkıntılık ediyorlar. Buna bir son verilmeli. Ukrayna asla genelev değildir" diye konuştu.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben bunu 5-6 ay önce okumuştum ama
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bi rus kızları bi bunlar ya. türk erkekleri yok şöyle yok böyle. onlarda bizim ülkemize gelip hayat kadınlığı yapmasın o zaman. adam gibi işe girip para kazansınlar.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 E herif umduğunu buluyor ki gidiyor sonra arkadaşına söylüyor o da gidiyor.Hatta paticenek tur düzenleyelim
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bilmem. bugünün haberi; http://www.haberturk.com/haber.asp?id=150771&cat=180&dt=2009/06/03
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 haberi bilmem de bu fotoğraf bilmem kaç yıllık
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 amaçsız salak ve basit bir protesto, gerizekalılar. ama en sağdaki de kütür kütürmüş.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arz talep, hatta viral marketing bedavaya bu kadar reklam işte.. lol YUH! ama lol
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Babalarının hayrına yapiyolar sanki teallam ya.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 3 KARIŞ ŞORTLARIYLA PROTESTO YAPIYOLAR ONDAN SONRA TÜRK ERKEKLERİ BUNLARI YAPINCA LAF YAPIYOLAR. YAPICAKSIN!
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dartanian said: E herif umduğunu buluyor ki gidiyor sonra arkadaşına söylüyor o da gidiyor.Hatta paticenek tur düzenleyelim o öyle değil işte herif gidiyo arkadaşları soruyo naptın lan söyle skor kaç diyolar elemanda tık yok tabiki ama yinede "olm 6 tane lan 6 kızlar sana teklif ediyo ukraynada" gibisinden konuşuyo bunu duyan arkadaşları da gidiyo aynı şekilde elleri boş dönüyolar ama maksat dosta düşmana karşı başı dik durmak yıkılmadım koyduım geldim demek.
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 eski haberdeki kızlar farklıydı sanırsam.demek düzenli olarak protesto ediolar :)
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ukraine ne bikere yazcaksanız dogru düzgün yazın . Sonra yok efendim türkler neden bizi rerörerö ıvır zıvır ot bok.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dasaaa ya katılıyorum süper viral ehah
Öne çıkan mesajlar