Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ukrayna'da yaygınlaşan seks turizmine tepki gösteren kadınların hedefinde Türk erkekleri var. Başkent Kiev'de 'Ukrayna genelev değil' sloganı altında düzenlenen eylemde Türkiye Büyükelçiliği önüne gelen grup, Türklere tepki göstererek, ülkelerine seks için en fazla Türkiye'den erkek geldiğini iddia ettiler. Grubun sözcüsü "Buraya gelen Türk erkekleri havalimanında karşılıyorlar, bir otele yerleştiriyorlar ve fuhuş yapılıyor. Ayrıca bu erkekler sokaklarda Ukraynalı kızlara da uygunsuz tekliflerde bulunup sarkıntılık ediyorlar. Buna bir son verilmeli. Ukrayna asla genelev değildir" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aga çaktılar kaç kaç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben bunu 5-6 ay önce okumuştum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bi rus kızları bi bunlar ya. türk erkekleri yok şöyle yok böyle. onlarda bizim ülkemize gelip hayat kadınlığı yapmasın o zaman. adam gibi işe girip para kazansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 E herif umduğunu buluyor ki gidiyor sonra arkadaşına söylüyor o da gidiyor.Hatta paticenek tur düzenleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bilmem. bugünün haberi; http://www.haberturk.com/haber.asp?id=150771&cat=180&dt=2009/06/03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 haberi bilmem de bu fotoğraf bilmem kaç yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 amaçsız salak ve basit bir protesto, gerizekalılar. ama en sağdaki de kütür kütürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arz talep, hatta viral marketing bedavaya bu kadar reklam işte.. lol YUH! ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Babalarının hayrına yapiyolar sanki teallam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 3 KARIŞ ŞORTLARIYLA PROTESTO YAPIYOLAR ONDAN SONRA TÜRK ERKEKLERİ BUNLARI YAPINCA LAF YAPIYOLAR. YAPICAKSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 En sağdakinin solundaki benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dartanian said: E herif umduğunu buluyor ki gidiyor sonra arkadaşına söylüyor o da gidiyor.Hatta paticenek tur düzenleyelim o öyle değil işte herif gidiyo arkadaşları soruyo naptın lan söyle skor kaç diyolar elemanda tık yok tabiki ama yinede "olm 6 tane lan 6 kızlar sana teklif ediyo ukraynada" gibisinden konuşuyo bunu duyan arkadaşları da gidiyo aynı şekilde elleri boş dönüyolar ama maksat dosta düşmana karşı başı dik durmak yıkılmadım koyduım geldim demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tolga! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 eski haberdeki kızlar farklıydı sanırsam.demek düzenli olarak protesto ediolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ukraine ne bikere yazcaksanız dogru düzgün yazın . Sonra yok efendim türkler neden bizi rerörerö ıvır zıvır ot bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dasaaa ya katılıyorum süper viral ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar