soulberry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 internette garip bi yavaşlık var iki gündür. modemime kabloyla bağlıyım ama anteni de var. dışardan biri yapıştı galiba modemime. aklıma bu geldi. anlayabilir miyim böyle bi şey olup olmadığını ve yapıyosa kimin yaptığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Şifrele wirelessını? Ya da sadece senin bilgisayarının MAC adresini tanısın alet, giremez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hiç bir siteye girmezken ya da bağlantını kullanmadığından eminken internet ışıkları deli gibi yanıyorsa bil ki ya virüs/trojan vardır bilgisayarında, ya da birisi kullanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ağ bağlantılarıma bak. bağlanan varsa gösterir kimin olduğunu anlayamassın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ara ttneti söv direk. BENİM İNTERNETİM NİYE YAVAŞ LAN. diye ben hep öyle yapıyorum poara veriyoz biz bu zımbırtıya rezil oluyoz diye çok sövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kimse sömürmüyor internet sıçmışi durumda son 3-4 gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet ,bıktık bu telekomdan arkadaş ya,bizi tek servis sağlayıcısına ,mahkum eden zihniyetin ben ta a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet bugün internet rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 7kb ile dl yapıyorum ne şirin değilmi ben aramayımda ttneti kim arasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben aradım dün gece dedim neden yavaş bi sorunmu var. diyo santrale çok yakınsınız güzel yerdesiniz bağlantınızdada bi sorun yok çok iyi gözüküyo dedi. dedim sen hele gel bi bize gelde bi bak. camdan fırlatıyım seni santrale neden yavaş filan diye saydım kıza baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bi arkadaşa test ettirdim, "senden başkası bağlanmıyo" dedi. şifreliymiş zaten modem. ama youtube'daki 1 dk'lık videoyu izlemek için 5 dk bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende de felaket kötü. paticik forumları bile geç geliyo. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aynen bende de çok kötü 2 gundur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben de simdi girip ona baktim o kadar yavas ki yani http://192.168.1.1 bu adrese gir browserdan, default budur yani, user pass de default admin / admin oluyo, wireless client lara bak var mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vala öle internetle falan çok haşır neşir adam değilim bi paticik bobi arada film indirir izlerim aksilik hiç böle netin yavaşlaması falan yaşamadım ballı mıyım neyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende de var aynı sorun,download hızım 9kb-15kb arasında gidip geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar