Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Cok enteresan bi patternı var adamın pazar alanı icinde, henuz ben cozemedim; iphone 3g almak istiyenler baksın kaçmaz fırsat acil satilik datron mini laptop satılık laptop nebula account satan iphone 3gsi olanlar baksin fujitsu siemens laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bence doğubank esnafı bu adam. bı kıvraklık ancak orta yaşlı bir doğubank esnafında olabilir. "ABİ ÇOK AYFON İSTİYORUM ÇOK ACİL HEMEN" ve 8 gün ardından "ÇOK YENİ TÜRKSEL KAYITL AFONUMU SATIYORUM ÇOK UCUZ". Bu adam ya çok zengin, ya da karanlık işler peşindeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 top ve inşaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 acil para ihtiyacında olup bi yandan nebulada kasılmış acce para yatırabilicek bi gelir sahibi olmak felan bi yandan da hevesle alınıp kullanılmamıs mini laptoplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Nebula ne abi adsdafsasfa hala var mı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ya anlamadım bende ellemiyorumda şimdi ama dikkatli olundiycem ne diyim fake make çıkar patlamayın yani sonra aldıgınız eşyalarda. dokunamıyomda kurallara uygun konu açıyo napayım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çakal olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lan bu da sanki bölümüne açılan her topiği takip ediyo da. anca tie fighter bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 daniel is back pazar alanında fırtınalar estiriyo gene, bilgisayarlar kovalayıp telefonlar satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 fede said: lan bu da sanki bölümüne açılan her topiği takip ediyo da. anca tie fighter bak sen olm girme lan bi daha bölümüme görmeyin seni orda dolaşırken modem topigin vardı bi senin dimi sıçtın şimdi fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 said: 800 istyorum tabi 700 750 arası inerim konusup anlasıp adam direk anlaşmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 şifre kayseri aslında böyle hit alan forumlardan iyi pazar yok teknolojik zımbırtılar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Sahte peygamber diye geldim meğer oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 şifresi k.i.n.g. miş. climbing down to rule the earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Satılık Laptop Çantası Satılık Iphone Aksesuar Paketi - 70 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 esnaf adamın hali başka tabi. adam ticaret yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar