Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İnanılmaz bir kısa film, kesinlikle izlenmesi gereklerden. http://www.dailymotion.com/tr/featured/video/x9fnir_batman-ashes-to-ashes-hd_creation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Tam ben aciyodum, hizli davranmisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sunucu cevap vermıorsle host için ne yazılması gerek buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Muazzam bir çalışma olmuş tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dailymotion da mı yasaklandı höh? Açık diye biliyordum, açmadıysanızda açın. Film gerçekten "ÇOK" iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fransızca çok kötü keşke başka bi dil olsaymış güzelmiş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi bir gidin nesi güzel ya... Bebeğin öldüğü sahnedesinirden masayı tekmeledim. Salak bir film gerisinide izlemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Fransız basık psikolojisi falan filen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 görselliği kenara koyarsak ciddi anlamda kötü bir film aslında,yani görsel olarakta çok yorucu bir film aslında ama emek diyelim geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Batman devamlı anırmak yerine az daha konuşsaymış daha iyi olurmuş. Fransızca olması ayrı bi eksi zati. Joker'in suratıda kötü olmuş. Gereksiz violence eklemişler bide. Çokda beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çok garipti ya bi kere hiçbişey anlamadım görselliğie mi bakayım altyazı mı okuyum derken yamuldum. batman güzeldi ama sakallı makallı. son olarak da fransızca ne kadar iğrenç bi dilmiş. nefret ettim jüği dölönöm jöha fln böyle şeylerle doldu kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gondarın lafı değil mi bu sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Zaten şimdi olayı şöyle değerlendirmek gerekiyor. Bu bir fanmade independent film ve Batman'i kendince değişik yorumlamak istemişler. O anlamda gerçekten çok iyi olmuş, ha onun dışında sorunları var mı? Evet, tonlarca ancak genele baktığımız zaman bence gayet başarılı bir film. Ha birde Fransızca kötü dil be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 batman: assholes to assholes diye okudum. fesat mıyım ben? içim mi fesat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ulan allah kahretmesin o sahne ne berbat bişeydi öyle ya. arada aklıma geliyo asabım bozuluyo höf. zaten stres mtres sapıtıyorum. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 görsel bıdıbıdı yapmışlar iyi hoş ama bir fransız filmi olduğu gerçeğini değiştirmemiş. hepsi aynı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar