Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone 3g almak istiyenler baksın kaçmaz fırsat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar turkcellden kayıtlı 3g 8gb iphoneumu acil ihtiyaçtan satıyorum 2g fyatına 3g satıyorum kutusu aparatlarını bulamıyorum ofisi tasırken orda kayboldu tahminimce bulursam göndericem usb kablosu var elimde bi tek ordan sarj olabilir çiziği dahi yok

fiyat : 750
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Laptop satıp, iphone almak.

Sonra paraya ihtiyaç duyup iphone'u satmak

Bu ikisi arasında 3-5 gün olmasına rağmen o esnada ofis taşınıyor ve "kablolar felan" kayboluyor ayrıca.
Mesaj tarihi:
ahaha efsaneymiş eleman..
arada benim blackberry bolduma da laptop + ses tesisatı + tırt nokia tel offer etti.

kaçırılmaz bir fırsat sizin için dedi ama ben kaçırdım :((
Mesaj tarihi:
yakında

Temiz Böbrek

meftayı taşırken damarları kayboldu ancak tertemiz. ak-47 ile takas edilecektir. yanında isterseniz projeksiyon cihazı ve mikrofon ve zenci doktor vericem

işbu mesaj şaka amaçlı olup şaka amaçlıdır
Mesaj tarihi:
insanı forumdan sogutuyosunuz varya ben size iphone a ihtiyacım var dedim evet takas teklifi önerdim ama iphone um yok ofiste evrakları kayıp bir iphone a sahip degilim demedim iphone um vardı diger topic i actıgımda da baska bir iphone a ihtiyacım vardı evet belki bi kız arkadasıma alıcaktım belki ticaret amaclı 3 e alıp nakit 5 e satıcaktım bunu sorgulamak yorum yapmak size mi düşer ? alacaksanız alın almayacaksanız almayın kardeşim
Mesaj tarihi:
elindeki ürünü satan kişi gerekli güveni oluşturabilecek donanıma sahip olmalı.. güven aşılamalı. hele ki pati gibi az daha kapalı topluluklarda.

hani güven=foruma çok takılan adam da değil. foruma takılan adamları tabii bilirsin ama ben anakartı, ekran kartını buradan hacıyatmaz'dan aldım. çok da yazmaz foruma ama adam gibi adam olduğuna kalıbımı basarım. ne sattığını bilincinde, geldi, istediğini net şekilde açık açık yazdı. ben de talip oldum, aldım.

bu güveni sağlayamayıp sonra da köpürmek hoş değil.
Mesaj tarihi:
dasaa bunu böyle senin dediğin gibi söylemek var bir de diğerleri gibi yok satılık bokrek ama cigerleri yok satılık kapı ama duvarları yok diye söylemek var bu takınılan uslup hic hos degil
Mesaj tarihi:
dur editledim ama yakalayamamışım ^_^ onu alıyorum, bunu satıyorum, şunla takas diyince millet pimpiriklendi. olan budur. üzerinde durmaya gerek yok hani.

ama ürün satışlarında kendi çektiğiniz fotoyu koyun, sizde iphone varsa kız arkadaşınıza alacaksanız onu da yeri gelirse belirtin vs. işte..

ama takılmayın bunlara :)
  • Yeni Oluştur...