Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone 3g almak istiyenler baksın kaçmaz fırsat

Daniel

Öne çıkan mesajlar

insanı forumdan sogutuyosunuz varya ben size iphone a ihtiyacım var dedim evet takas teklifi önerdim ama iphone um yok ofiste evrakları kayıp bir iphone a sahip degilim demedim iphone um vardı diger topic i actıgımda da baska bir iphone a ihtiyacım vardı evet belki bi kız arkadasıma alıcaktım belki ticaret amaclı 3 e alıp nakit 5 e satıcaktım bunu sorgulamak yorum yapmak size mi düşer ? alacaksanız alın almayacaksanız almayın kardeşim
Sosyal ağlarda paylaş

elindeki ürünü satan kişi gerekli güveni oluşturabilecek donanıma sahip olmalı.. güven aşılamalı. hele ki pati gibi az daha kapalı topluluklarda.

hani güven=foruma çok takılan adam da değil. foruma takılan adamları tabii bilirsin ama ben anakartı, ekran kartını buradan hacıyatmaz'dan aldım. çok da yazmaz foruma ama adam gibi adam olduğuna kalıbımı basarım. ne sattığını bilincinde, geldi, istediğini net şekilde açık açık yazdı. ben de talip oldum, aldım.

bu güveni sağlayamayıp sonra da köpürmek hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

dur editledim ama yakalayamamışım ^_^ onu alıyorum, bunu satıyorum, şunla takas diyince millet pimpiriklendi. olan budur. üzerinde durmaya gerek yok hani.

ama ürün satışlarında kendi çektiğiniz fotoyu koyun, sizde iphone varsa kız arkadaşınıza alacaksanız onu da yeri gelirse belirtin vs. işte..

ama takılmayın bunlara :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...