Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FC Köln: Daum Fenerbahçe'de

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Yahu en azından acaba başarılı olacak mı diye teknik diretör arayacağımıza kariyerinde ve özellikle Türkiyede başarılı olmuş bir teknik direktör geliyor.Kokain davası olmasa Almanya milli takımını bile çalıştıracak kadar kaliteli,Almanyanın en iyi teknik direktörlerinden biri Daum.En azından fiziki anlamda ciddi level atlayacak Fenerbahçe.Bu sezonki durumdan sonra hele.Avrupada başarılı olamaz deniyorda Şampiyonlar Liginde 9 puanı Daumla almıştık.Son dakikalarda çok gol yeme huyumuz vardı Daum zamanında.Hatta son maçta Denizlisporla berabere kalmasak 3 sezon üst üste de şampiyon yapacaktı bizi.Daum iyidir ve yine başarılı olacağına inancım tam...
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten azizin olayı 3 senede 3 şampiyonluk yaşatıcamdan ibaret. adam avrupa mavrupadan ziyade bunu düşünüyo, o yüzden de türkiyeyi tanıyan, feneri şampiyon yapma olasılığı yüksek olan bi adam getirmiş işte. Daha çok bekleriz biz avrupayı. Takımı çeyrek finale çıkaran adamı yolladılar lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Daum tercihi beni şaşırttı açıkçası. Bu kadar kısa zamanda dönmesini beklemiyordum, dönerse de günün birinde ya Galatasaray'a ya da Beşiktaş'a gelir diyordum. Fakat, ilginç bir şekilde Fenerbahçe'ye geldi.
Bundan birkaç hafta önce Aziz Yıldırım, bir programda Daum'u niye gönderdiniz dediklerinde, "Daum kendi kendini gönderdi, daha şampiyon olmadan fiyatını yükseltmeye kalktı" (hafif sırıtarak) demişti. O gün onu da gördükten sonra Daum bir daha zor uğrar Fenerbahçe'ye Aziz Yıldırım var iken diye düşünmüştüm. Ama yanıldım. Bana kalırsa Aziz Yıldırım'da Daum'u düşünmüyordu o programdaki söylemlerini dikkate alırsak, fakat ne olduysa, bir anda Daum sesi yükseldi Fenerbahçe camiaasında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...