elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tunch said: bild , ispanyol basını ve muhtelif bir çok basın organı bu konu hakkında haber yaparken , neden biz "bild'in haberine göre" şeklinde haberler okuyoruz? bizde haberci yok mudur? araştıran soran yok mudur? çünkü onlar hep bildi ve hep bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kokain bağımlılık yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kacakci takima kokocu antrenor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Daum,Lucescu vs türkiyeyi bilen bir td gelirse Fenerbahçe tutulmaz , nasıl futbol oynattığı önemli değil sezon sonunda kupayı kimin kaldırdığı önemli ve Daum bunu tekrar başarır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 süperligde başarılı olma ihtimali yüksek de avrupa yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Revenant said: kacakci takima kokocu antrenor ;)tüpçü takımına angut taraftar modeli olmaktan iyidir. çok özür dilerim modlarımdan ama gel bana laf sok diye not yazıyolar mesajlarının altına :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 komik olan şu; bjk bu adamı davası olmasına rağmen getirdiği zaman, fb yönetimi açıklama yapmıştı biz böyle adamları getirmezdik filan diye, fb maçında unlar filan atılmıştı sahaya. Ne komik yöneticiler var bu ülkede ya. 1 tane doğru adam olmaz mı ya şimdi fener 2. kere getiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Aykut Kocaman'ı da sportif direktörlüğe getiriyorlar bence çok başarılı ve mantıklı. İstikrardan yanayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 iyi bu sene sampiyon oluruz seneye de aykut mu gecicek takimin basina cl de basarili olucaz diye? scolari dediler daum geldi ya hahahae. fatih terim gelse daha iyiydi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 scolari gelse aragones gibi olabilirdi, klüp takımı çalıştırmakla milli takım çalıştırmak çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Yahu en azından acaba başarılı olacak mı diye teknik diretör arayacağımıza kariyerinde ve özellikle Türkiyede başarılı olmuş bir teknik direktör geliyor.Kokain davası olmasa Almanya milli takımını bile çalıştıracak kadar kaliteli,Almanyanın en iyi teknik direktörlerinden biri Daum.En azından fiziki anlamda ciddi level atlayacak Fenerbahçe.Bu sezonki durumdan sonra hele.Avrupada başarılı olamaz deniyorda Şampiyonlar Liginde 9 puanı Daumla almıştık.Son dakikalarda çok gol yeme huyumuz vardı Daum zamanında.Hatta son maçta Denizlisporla berabere kalmasak 3 sezon üst üste de şampiyon yapacaktı bizi.Daum iyidir ve yine başarılı olacağına inancım tam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha adam volkanı kalede istemiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 müüreeeeee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hersene cl alıyoruz ya daum gelince bişey yapamıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Llama said: oha adam volkanı kalede istemiyormuş daumu sevicem sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 daum barnetta ve moutinho yu istiyomş şaşırtıyo adam beni helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Llama said: oha adam volkanı kalede istemiyormuş Bir anda gönüllere taht kurdu o zaman, adam biliyor Türkiye'yi hakkaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha saygi duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi zaten azizin olayı 3 senede 3 şampiyonluk yaşatıcamdan ibaret. adam avrupa mavrupadan ziyade bunu düşünüyo, o yüzden de türkiyeyi tanıyan, feneri şampiyon yapma olasılığı yüksek olan bi adam getirmiş işte. Daha çok bekleriz biz avrupayı. Takımı çeyrek finale çıkaran adamı yolladılar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Daum tercihi beni şaşırttı açıkçası. Bu kadar kısa zamanda dönmesini beklemiyordum, dönerse de günün birinde ya Galatasaray'a ya da Beşiktaş'a gelir diyordum. Fakat, ilginç bir şekilde Fenerbahçe'ye geldi. Bundan birkaç hafta önce Aziz Yıldırım, bir programda Daum'u niye gönderdiniz dediklerinde, "Daum kendi kendini gönderdi, daha şampiyon olmadan fiyatını yükseltmeye kalktı" (hafif sırıtarak) demişti. O gün onu da gördükten sonra Daum bir daha zor uğrar Fenerbahçe'ye Aziz Yıldırım var iken diye düşünmüştüm. Ama yanıldım. Bana kalırsa Aziz Yıldırım'da Daum'u düşünmüyordu o programdaki söylemlerini dikkate alırsak, fakat ne olduysa, bir anda Daum sesi yükseldi Fenerbahçe camiaasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar