Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türklerin geninden Türklük çıkmadı!

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

pascalnouman said:

yuzme haric ~butun spor dallarında zencilerin ezici ustunlugu var bence pek de ezik degiller.

Hokeyde de yok mesela, ya da kayak falan gibi kış sporlarında :D

Daha doğrusu şöyle "koşmayla doğrudan alakalı spor dallarında" zencilerin üstünlüğü var.

E normal, adamlar kaç bin yıl boyunca çıplak arazide mızrakla geyik kovalamış kaplandan kaçmış, ağaç mağaç da yok ki çıksın kurtulsun. bırakın da koşu kasları daha iyi olsun :P

Öte yandan iq puanı olarak ortalamalarının daha düşük olduğunu gösteren birkaç çalışma da var ama hepsi hasıraltı edilmiş ya da tamamlanmadan sonlandırılmış durumda ırkçılığa gaz vermesin falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

motor sporlarını spordan saymıyorum ben, spor değil yani, eğlence, aktivite, hobi falan da spor değil. Gerçi satrancın briçin bile spor sayıldıı yerde onlara gelene kadar spor sayılmayacak çok şey var :)

motor sporları spordur, bir f1 yarışında pilot 2-3 kilo kaybeder :) satranç değildir ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

şişko diyeti de bi spor mu?

said:
"dikkatle izliyoruz! hüseyin 3gündür etli yemek yemiyor ve marulu bir hamlede yuttu! karnı doysun diye hızlı hızlı çiğiniyor marulu! bu sefer daha uzun sürede yutacak gibi.. 20. saniyeyi geçtik ve hala geviş getirmeye devam ediyor....vveee yuttu! yanındaki sunta kıvamındaki ekmek bozmasına tat versin diye balsamik sirke döküyor! o da nesi? sirke şişesi sanırım dökülmek istemiyor! hüseyin hızla sallıyor şişeyi ve sallarken şişko göbeği löbür lömbür oynuyor ve ŞİŞENİN KAPAĞI ÇIKTI! ŞİŞENİN KAPAĞI ADETA PATLADI VE YER GÖK SİRKE OLDU SAYIN SEYİRCİLER! BUNU BİR DE AĞIR ÇEKİMDE İZLEYECEĞİZ..."

cevap;

belki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
adamlar vücutlarını fiziksel olarak zorluyor, sen tuvalete girince yoruluyormusun,

dün gece kilo vermek spor oldu.. bugün de kabızlık..

bakalım daha neler görücez.

o değil de yakında çocuk doğruma olimpiyatlarında ülkemizi temsil edicek olan hamdiye güpgüp erken doğum yaptığı için diskalifiye olmuş. ben izledim doğumu, ikiz çocuk yaptı kadın yahu! çift salto ile püskürttü vallahi.

ha bu arada tüm kasları kasılıyordu, acaip bi efor vardı, kondisyon desen, kalor yakmak desen vallahi hepsi vardı... kan ter içinde kaldı kadın!

bebeler zamanında doğsaydı kessin altın madalya alırdı o performansla.. bi sonraki olimpiyatlara artık
Sosyal ağlarda paylaş

zgrw said:

KahnX said:

Yakında kan örneği gönderip ne olduğumuzu öğrenme fırsatımız da gelir bari inş. Çok merak ediyodum uzun zamandır asdfs

ne olduğumuzu derken?

ne oldum değil, ne olacam demeli diye bir şey diyesim geldi (eskiden kusan bir smiley vardı aşırı lazım buraya :()

https://www.23andme.com/

var, arkasinda da google.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...