Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 pascalnouman said: yuzme haric ~butun spor dallarında zencilerin ezici ustunlugu var bence pek de ezik degiller. Hokeyde de yok mesela, ya da kayak falan gibi kış sporlarında :D Daha doğrusu şöyle "koşmayla doğrudan alakalı spor dallarında" zencilerin üstünlüğü var. E normal, adamlar kaç bin yıl boyunca çıplak arazide mızrakla geyik kovalamış kaplandan kaçmış, ağaç mağaç da yok ki çıksın kurtulsun. bırakın da koşu kasları daha iyi olsun :P Öte yandan iq puanı olarak ortalamalarının daha düşük olduğunu gösteren birkaç çalışma da var ama hepsi hasıraltı edilmiş ya da tamamlanmadan sonlandırılmış durumda ırkçılığa gaz vermesin falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 motor sporlarında herkes eşit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 motor sporlarını spordan saymıyorum ben, spor değil yani, eğlence, aktivite, hobi falan da spor değil. Gerçi satrancın briçin bile spor sayıldıı yerde onlara gelene kadar spor sayılmayacak çok şey var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 neler oluyor hayatta be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bi türk değilmişiz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Çaşıt dolu ülke beyav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Rewendor said: motor sporlarını spordan saymıyorum ben, spor değil yani, eğlence, aktivite, hobi falan da spor değil. Gerçi satrancın briçin bile spor sayıldıı yerde onlara gelene kadar spor sayılmayacak çok şey var :) motor sporları spordur, bir f1 yarışında pilot 2-3 kilo kaybeder :) satranç değildir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 şişko diyeti de bi spor mu? said: "dikkatle izliyoruz! hüseyin 3gündür etli yemek yemiyor ve marulu bir hamlede yuttu! karnı doysun diye hızlı hızlı çiğiniyor marulu! bu sefer daha uzun sürede yutacak gibi.. 20. saniyeyi geçtik ve hala geviş getirmeye devam ediyor....vveee yuttu! yanındaki sunta kıvamındaki ekmek bozmasına tat versin diye balsamik sirke döküyor! o da nesi? sirke şişesi sanırım dökülmek istemiyor! hüseyin hızla sallıyor şişeyi ve sallarken şişko göbeği löbür lömbür oynuyor ve ŞİŞENİN KAPAĞI ÇIKTI! ŞİŞENİN KAPAĞI ADETA PATLADI VE YER GÖK SİRKE OLDU SAYIN SEYİRCİLER! BUNU BİR DE AĞIR ÇEKİMDE İZLEYECEĞİZ..." cevap; belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 zgrw said: motor sporları spordur, bir f1 yarışında pilot 2-3 kilo kaybeder :) satranç değildir ama :D Verdiği kilo mu belirliyo ki spor olup olmadığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kilo vermesi adamın fiziksel olarak enerji ve güç harcadığını gösterir ve bir sporda bu olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi o zaman rejim de spor, saunaya girmek de spor yani :) Hatta abartırsak tuvalete girmek bile spor sayılır. 15dk da bilmemkaç gram zayıflıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 f1 ciler de baya fizik kondüsyon olarak zorlanıyorlar ona bakarsan. girsene 250 ile viraja, o kafayı omuzun üstünde tutmak için kaç kalori harcaması lazım boyun kaslarının hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 adamlar vücutlarını fiziksel olarak zorluyor, sen tuvalete girince yoruluyormusun, yada rejimde taş mı atıon :D adam orada kasıyor, bacak kasını kasıyor, frene asılıyor, direksiyonu çeviriyor tüm gücü ile :D motor sporları spordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 motor sporu lan adı üstünde spor olmayacakta ne olacak asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Neyse konuyu baltalamayalım, türklük konu. Zaten direksiyon çevirip frene basmak kondisyon yapıyo dediğiniz anda koptum ben tartışmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yiyosa bu topigi atsizcilar.com da acin casitlar sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 isviçreli bilim adamları demişse yalandır. birlik bütünlüğümüzü kıskanıp bozmak isteyenlere yardımcı olmayın. casıtlık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 said: adamlar vücutlarını fiziksel olarak zorluyor, sen tuvalete girince yoruluyormusun, dün gece kilo vermek spor oldu.. bugün de kabızlık.. bakalım daha neler görücez. o değil de yakında çocuk doğruma olimpiyatlarında ülkemizi temsil edicek olan hamdiye güpgüp erken doğum yaptığı için diskalifiye olmuş. ben izledim doğumu, ikiz çocuk yaptı kadın yahu! çift salto ile püskürttü vallahi. ha bu arada tüm kasları kasılıyordu, acaip bi efor vardı, kondisyon desen, kalor yakmak desen vallahi hepsi vardı... kan ter içinde kaldı kadın! bebeler zamanında doğsaydı kessin altın madalya alırdı o performansla.. bi sonraki olimpiyatlara artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 zgrw said: KahnX said: Yakında kan örneği gönderip ne olduğumuzu öğrenme fırsatımız da gelir bari inş. Çok merak ediyodum uzun zamandır asdfs ne olduğumuzu derken? ne oldum değil, ne olacam demeli diye bir şey diyesim geldi (eskiden kusan bir smiley vardı aşırı lazım buraya :() https://www.23andme.com/ var, arkasinda da google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar