irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hareketin allahı demek istedim bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 piramit büyüyo hayırlısı, bende Deistim memnun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 irin said: hareketin allahı demek istedim babhareketin kozmozu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hocam artık başlık açıp durmayın ya.. cevabı mümkün deyil işte ne kastırıyonuz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ohaa arkadaki kadına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 selam, beni bi arakdaş yolladı. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 koş dotaya gel hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 meh. geçen bizim elemanlarla takılıyoruz. "yok abi kadınları anlayamıyorum" temalı tartışmalardan sonra kapı çaldı evde. arkadaş gitti açtı. kim geldi lan diye bağırdım, gına gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 fede said: koş dotaya gel hadi ödev yapıom bap, perşembe son teslim. teslim edemezsem okul bitmiyo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 öyle diyorum ama. anlamaya çalışmıyorum artık. madem karşımdaki anlaşılmaz, madem karşımdaki kafamı karıştırıyor, ben de kafa karıştırıcı hareketler yapıyorum. bi ona bi arkadaşına falan yazıyorum, bi gün geliyor selam vermiyorum. bazen "deli mi lan bu" bakışı atıyorlar, bazen umurlarında olmuyor. olsun. sdkjfhsfd. deliiyiyriiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ardeth said: vaniLLe said: hangi hatun gelip surda erkekleri anlayamamak diye topik aciyo? siz cok anlasildiginizdan degil merak etmeyin. Erkekleri anlamak basit de ondan, bkz: http://forum.paticik.com/read.php?13,3668208,3668979 Farklı bir açıdan bakmak gerekirse: İç aksamı: Kullanma klavuzu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yalnız bu bahsettiğim ruhsal gelgitleri olan manyak adam rolünü oynarken, hedefteki kıza ilgi göstermediğim günler kız selam bile vermeyince ÇILGINA DÖNÜYORUM ULAN. AYIPTIR. Heh ne diyordum. Değişik bir deneme. Bakalım nolcak. HEHEHEHHEHEHHEHEHEHEHE MEHEHEHHEHE ÇÜKÜTAPİDEMANAKODAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aseksüel olmaya karar verdim kafam rahat (yok lan şaka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vaniLLe said: efendim biz karilar, msnde aglasiyoruz sabah sabah güldürdün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kızlar anlanmaz yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bunu nasil dusunemedim ANLAMAZDIN ANLAMAAAAAĞZDIIIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Neden anlamak gerekiyor? Anlamadan sevisince tatmin olmuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 konu sevişmek değilki; uzun soluklu ilişkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o zaman düzeltsin. kızları anlamada uzun soluklu sevişince tatmin olmuyomusunuz ? sdfkhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 soluk almadan sevişenlerde var tabi ama onları anlamak mömkün değil. o yüzden uzun soluklularda anlamak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 İşte günümüzde ilişkilerin temel sorunu da bu! Hep sevişmek hep sevişmek. Duygudan yoksun ilişkiler yürümez azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende onu diyorum işte. uzun ilişkilerde anlamak anlatılmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ya bir şeyi cidden merak ettim. Şimdi bazı forum sitelerinde Random isimli başlıklar oluyor böle. Ya da bazı forum siteleri bunların türkçelerini kullanıyor Rastgele diye. Paticik de ''Kızları Anlamak'' başlıklı topic de öyle bir şey mi. Yani 100. sayfada kapanır yenisi açılır falan tarzında gizli kuralları mı var! Sadece merak bizimkisi. Umarım genel kanı olan meraktan bir şey gelmez başımıza :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar