Head Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nah buraya yazıyorum 3 yıl sonra başka bir kız arkadaşın olacak ve 1 yıldır çıkıyo olacaksınız o zaman bu topic girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kendini tut elinden geliyorsa, kankor karşı cinsten güzel birşey olamaz ama çoğunlukla sonuçta buraya gelir. Tutabiliyorsan kendini tadını çıkar arkadaşlığının ha tutamıyorsanda taktiksel çalış o sana aşık olsun. O bozsun arkadaşlığı. İleride arkadaşlık patlayınca suçu ona atar atar sonrada öyle hatırlarsın.asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Solaran said: Yaklaşık 1 yıldır tanıdığım ve oldukçada samimi olduğum bi arkadaşıma aşık oldum, ama hep ben onu o da beni kanka derecesinde arkadaş gördü ne bilim garibime gidiyo nasıl açıklasam bilmiyorum... Bu yüzden mümkün oldukça uzak duruyorum ondan belki unuturum vazgeçerim die ama her dakka aklımda naapıcam bilemiyorum :S bu anlattığın insan bi hatun kişiyse kalıbımı basarım çok rahat tavlanır:D kendimden biliorum.hele bide duyguları biraz karışık birazda yalnızsa tamam demektir.bence kendini ifade etmeden(tabi sabırlı davranacaksın biraz çünkü muhtemel kendini naza çekecektir,biz sadece arkadaşız diyecektir ama yalan o :D )sakın vazgeçme yüksek olasılık seninle olacaktır.hem en güzel ilişkiler arkadaşlıkla başlar bunuda unutma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 "Semra hanım" said: ''Aşık olunca ben sana söylerim evladım'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Dartanian said: İyi bi arkadaşınla çıkmak bence iyi oluyo neden dersen sen ondan hoşlanıyosan seviyosan karakterini tanıyosun ve karakterini de seviyosun o da karşlık verirse cidden uyumlu güzel bi ilişki oluyo.Biterse bittiğinde daha çok üzülüyosun çünkü o senin herşeyin oluyo ve herşeyini kaybediyosun.Arkadaş kalamıyosun katılıorum çok pis b.ka sarıo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Böjeek said: "Semra hanım" said: ''Aşık olunca ben sana söylerim evladım'' jejejeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kazım said: kanka ayaa göt ayaa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kazım said: kanka ayaa göt ayaa en son kankamla sevişmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ağızlı mı seviştin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 o ne demek lan :D sdgsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://hotfreshlols.files.wordpress.com/2009/02/mario_friend_zone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sesu said: @Böjeek Ya iyi de adam senelerdir en yakın arkadaşım, "kankam" diyor aynı şey mi? Kaç tane çok yakın arkadaşı oluyor ki insanın hem arkadaşlık sevgililikten çok daha güzel birşey. Yani istiyorsa çıksın tabii güzel veya kötü olma meselesi değil ama o arkadaşlık kalmayacak orda onu da bilsin diye söylüyorum. hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 arkadaşlık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 fiziksel çekim varsa sevgililik yoksa arkadaşlık (ikisi için de karakter uyumu şart zaten ona değinmiyorum) bu kadar basit işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aşk meşk sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Post kasma Cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sus oğuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Susma Oğuz, konuş aslanım dök içini. DUN SÜTÜRO SPITO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuşsam yer yerinden oynar o yüzden susuyorum. Sonra drama queen oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Drama queen arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 EN ÇOK OĞUZ KONUŞACAK EN ÇOK ONA SORACAKSINIZ !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sen sus,gözlerin konuşsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 O şarkı uymuyor bana, gözlerim ela. Gamzelerim de var 3 tane. Msn için özel mesaj atabilirsiniz kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar