Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşıkmıyım neyim :S

Solaran

Öne çıkan mesajlar

Kendini tut elinden geliyorsa, kankor karşı cinsten güzel birşey olamaz ama çoğunlukla sonuçta buraya gelir.
Tutabiliyorsan kendini tadını çıkar arkadaşlığının ha tutamıyorsanda taktiksel çalış o sana aşık olsun.
O bozsun arkadaşlığı.
İleride arkadaşlık patlayınca suçu ona atar atar sonrada öyle hatırlarsın.asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Solaran said:

Yaklaşık 1 yıldır tanıdığım ve oldukçada samimi olduğum bi arkadaşıma aşık oldum, ama hep ben onu o da beni kanka derecesinde arkadaş gördü ne bilim garibime gidiyo nasıl açıklasam bilmiyorum... Bu yüzden mümkün oldukça uzak duruyorum ondan belki unuturum vazgeçerim die ama her dakka aklımda naapıcam bilemiyorum :S

bu anlattığın insan bi hatun kişiyse kalıbımı basarım çok rahat tavlanır:D kendimden biliorum.hele bide duyguları biraz karışık birazda yalnızsa tamam demektir.bence kendini ifade etmeden(tabi sabırlı davranacaksın biraz çünkü muhtemel kendini naza çekecektir,biz sadece arkadaşız diyecektir ama yalan o :D )sakın vazgeçme yüksek olasılık seninle olacaktır.hem en güzel ilişkiler arkadaşlıkla başlar bunuda unutma ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

İyi bi arkadaşınla çıkmak bence iyi oluyo neden dersen sen ondan hoşlanıyosan seviyosan karakterini tanıyosun ve karakterini de seviyosun o da karşlık verirse cidden uyumlu güzel bi ilişki oluyo.Biterse bittiğinde daha çok üzülüyosun çünkü o senin herşeyin oluyo ve herşeyini kaybediyosun.Arkadaş kalamıyosun

katılıorum çok pis b.ka sarıo :S
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

@Böjeek

Ya iyi de adam senelerdir en yakın arkadaşım, "kankam" diyor aynı şey mi? Kaç tane çok yakın arkadaşı oluyor ki insanın hem arkadaşlık sevgililikten çok daha güzel birşey. Yani istiyorsa çıksın tabii güzel veya kötü olma meselesi değil ama o arkadaşlık kalmayacak orda onu da bilsin diye söylüyorum.

hayir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...