Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşıkmıyım neyim :S

Solaran

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 1 yıldır tanıdığım ve oldukçada samimi olduğum bi arkadaşıma aşık oldum, ama hep ben onu o da beni kanka derecesinde arkadaş gördü ne bilim garibime gidiyo nasıl açıklasam bilmiyorum... Bu yüzden mümkün oldukça uzak duruyorum ondan belki unuturum vazgeçerim die ama her dakka aklımda naapıcam bilemiyorum :S
Sosyal ağlarda paylaş

İyi bi arkadaşınla çıkmak bence iyi oluyo neden dersen sen ondan hoşlanıyosan seviyosan karakterini tanıyosun ve karakterini de seviyosun o da karşlık verirse cidden uyumlu güzel bi ilişki oluyo.Biterse bittiğinde daha çok üzülüyosun çünkü o senin herşeyin oluyo ve herşeyini kaybediyosun.Arkadaş kalamıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

ya niye bu kadar karamsar yaklaşıyosunuz.
bende arkadaşım olan birisi ile bi ilişkiye başladım.
şuan gerçekten çok mutluyum. en azından sevgiliyken tanıyamıcan yönlerini arkadaşken tanıyosun. seversende seviyosun zaten. hem sevgili olunca direk belli bi clasta başlıyosun ilişkiye. tanıdığın için saygı daha çok oluyo. nasıl davranman gerektiğini biliyosun filan.

bence arkadaştan 10 numara sevgili olur eğer karşılıklı güzel şeyler hissediliyosa.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Bence çıkma abi arkadaşınla. Yazıktır dostluğunuza; bozulmasın. Unutabileceğini düşünüyorsan unut. Hem belki karşına başka birisi çıkmadı diye ona birşeyler hissettiğini sanıyorsundur?
bak negzel yazmış sesu<3 ablan.unutmayı dene önce harbiden.ya da acılsamda biz sonra toparlarız gene arkadas kalırız diorsan git konuş,bir sure gecince arkadaslık saglamsa toparlanabilior o durum,pipisi bile geciliyor hatta
Sosyal ağlarda paylaş

@Böjeek

Ya iyi de adam senelerdir en yakın arkadaşım, "kankam" diyor aynı şey mi? Kaç tane çok yakın arkadaşı oluyor ki insanın hem arkadaşlık sevgililikten çok daha güzel birşey. Yani istiyorsa çıksın tabii güzel veya kötü olma meselesi değil ama o arkadaşlık kalmayacak orda onu da bilsin diye söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide adam zaten yakın arkadaş kategorisinden çıkarmış kızı.
sevgili olarak görmeye başlamış. şu saatten sonra kıza açılmasa bile bu değişmicek. yani sonuç ikimizin dediğine çıkıyo aynı kapı. arkadaşlık gitmiş onun için. açılmalı bence. açılmasa bile hep içinde kalcak. eskisi gibi ''kanka'' gibi bakamıcakki.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi geri dönüşü herkes için kolay olmayan bi şey bu. çok nadirdir yakın arkadaşıyla önce çıkıp sonra tekrar arkadaş kalabilen insanlar.

ya da zaman yaralarınızı iyileştirene kadar ayrı düşersiniz en kötü ihtimalle ilişki biterse. ama o süreç yılları bile bulabilir. yani gerçekten kaybetmeyi de göze almalısın eğer buna kalkışacaksan. kumar gibi bi şey, iyi düşünmen lazım. mümkün olduğu kadar da etki altında kalma.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk herşeyi bıraktığın yerde başlar kaçamazsın
Sözün bittiği yerdesindir
Bu yüzden konuşamazsın
Duvağa kadar dürüsttü
Onunla asla oynayamazsın
Şimdi söyle sence biz aşıkmıyız

Bak seninde gözlerinde
Huzursuzluk ve şüphe var
Belliki yaşadığın
Daha bitmemiş birşeyler var
Gel sende yüzleş
İçindeki gerçek senle
Şimdi söyle sence biz
aşıkmıyızzz
Sosyal ağlarda paylaş

Çok karamsar yaklaşılmış konuya ya. Ben de çok çok yakın bi arkadaşımla çıktım. Diyorlar ya arkadaşlığınız bozulur falan diye, bozulmayabiliyor da gerçekten. Bizimki mesela çok b*ktan bi durumdu artık arkadaşlık olayını o kadar abarttık o kadar içiçe olmuştuk ki, noluyo lan bize napıcaz diye düşünürken sevgili olarak bulmuştuk kendimizi :D Sonra yürümedi ayrıldık, tekrar barıştık böle hiçbir stabilitesi olmayan bi duruma geldik arada konuşmadığımız da oldu ama sonuçta arkadaşlığımız bozulmadı ve hala görüşüyoruz ve hala çok iyiyiz.

O yüzden özel çaba gösterme bence. Eğer o da sana karşı aynı şekilde hissediyorsa bir şekilde zaten sevgili durumunu engelleyemiceksiniz. Oluruna bırak sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...