Solaran Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yaklaşık 1 yıldır tanıdığım ve oldukçada samimi olduğum bi arkadaşıma aşık oldum, ama hep ben onu o da beni kanka derecesinde arkadaş gördü ne bilim garibime gidiyo nasıl açıklasam bilmiyorum... Bu yüzden mümkün oldukça uzak duruyorum ondan belki unuturum vazgeçerim die ama her dakka aklımda naapıcam bilemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ee madem kanka gibiymişsiniz. al bi yere götür. her zamankinden daha farklı ve yakın davran. karşılık verirse oda hoşlanıyo demektir. başka türlü anlayamassın. hayatındada biri yoksa oda bu ihtimali düşünmüştür elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kanka ayaa göt ayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Solaran said: Bu yüzden mümkün oldukça uzak duruyorum ondan belki unuturum vazgeçerim die ama her dakka aklımda naapıcam bilemiyorum :S neden sınır koyuyosun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İyi bi arkadaşınla çıkmak bence iyi oluyo neden dersen sen ondan hoşlanıyosan seviyosan karakterini tanıyosun ve karakterini de seviyosun o da karşlık verirse cidden uyumlu güzel bi ilişki oluyo.Biterse bittiğinde daha çok üzülüyosun çünkü o senin herşeyin oluyo ve herşeyini kaybediyosun.Arkadaş kalamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bence çıkma abi arkadaşınla. Yazıktır dostluğunuza; bozulmasın. Unutabileceğini düşünüyorsan unut. Hem belki karşına başka birisi çıkmadı diye ona birşeyler hissettiğini sanıyorsundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi olmaz bu iş. üzmek istemem ama bence dizginle kendini. ha oldu diyelim 2 hafta çıkacaksınız bi bakacaksınız bu iş arkadaşlıktan çok farklı sonra bi ayrılık, geriye bakıp arkadaş olduğun günleri özleyeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ya niye bu kadar karamsar yaklaşıyosunuz. bende arkadaşım olan birisi ile bi ilişkiye başladım. şuan gerçekten çok mutluyum. en azından sevgiliyken tanıyamıcan yönlerini arkadaşken tanıyosun. seversende seviyosun zaten. hem sevgili olunca direk belli bi clasta başlıyosun ilişkiye. tanıdığın için saygı daha çok oluyo. nasıl davranman gerektiğini biliyosun filan. bence arkadaştan 10 numara sevgili olur eğer karşılıklı güzel şeyler hissediliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sesu said: Bence çıkma abi arkadaşınla. Yazıktır dostluğunuza; bozulmasın. Unutabileceğini düşünüyorsan unut. Hem belki karşına başka birisi çıkmadı diye ona birşeyler hissettiğini sanıyorsundur?bak negzel yazmış sesu<3 ablan.unutmayı dene önce harbiden.ya da acılsamda biz sonra toparlarız gene arkadas kalırız diorsan git konuş,bir sure gecince arkadaslık saglamsa toparlanabilior o durum,pipisi bile geciliyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 @Böjeek Ya iyi de adam senelerdir en yakın arkadaşım, "kankam" diyor aynı şey mi? Kaç tane çok yakın arkadaşı oluyor ki insanın hem arkadaşlık sevgililikten çok daha güzel birşey. Yani istiyorsa çıksın tabii güzel veya kötü olma meselesi değil ama o arkadaşlık kalmayacak orda onu da bilsin diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 iyide adam zaten yakın arkadaş kategorisinden çıkarmış kızı. sevgili olarak görmeye başlamış. şu saatten sonra kıza açılmasa bile bu değişmicek. yani sonuç ikimizin dediğine çıkıyo aynı kapı. arkadaşlık gitmiş onun için. açılmalı bence. açılmasa bile hep içinde kalcak. eskisi gibi ''kanka'' gibi bakamıcakki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Çok olumsuz yaklaşıyosunuz.Ben 1yıl belki en düzgün ilişkimi yaşadım en yakın arkadaşımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Hala buna benzer konuda yaptığım aptallığın bedelini ödüyorum 3 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tabi geri dönüşü herkes için kolay olmayan bi şey bu. çok nadirdir yakın arkadaşıyla önce çıkıp sonra tekrar arkadaş kalabilen insanlar. ya da zaman yaralarınızı iyileştirene kadar ayrı düşersiniz en kötü ihtimalle ilişki biterse. ama o süreç yılları bile bulabilir. yani gerçekten kaybetmeyi de göze almalısın eğer buna kalkışacaksan. kumar gibi bi şey, iyi düşünmen lazım. mümkün olduğu kadar da etki altında kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Aşk herşeyi bıraktığın yerde başlar kaçamazsın Sözün bittiği yerdesindir Bu yüzden konuşamazsın Duvağa kadar dürüsttü Onunla asla oynayamazsın Şimdi söyle sence biz aşıkmıyız Bak seninde gözlerinde Huzursuzluk ve şüphe var Belliki yaşadığın Daha bitmemiş birşeyler var Gel sende yüzleş İçindeki gerçek senle Şimdi söyle sence biz aşıkmıyızzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sesu said: Bence çıkma abi arkadaşınla. Yazıktır dostluğunuza; bozulmasın. Unutabileceğini düşünüyorsan unut. Hem belki karşına başka birisi çıkmadı diye ona birşeyler hissettiğini sanıyorsundur? hadsfhfdshhdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ne gülüyorsun lan sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 unut o seni beğenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bütün yorumlar için saolun paticikler ben yaz boyunca ondan uzak durup unutmaya çalışıcam çünkü bu gün çıkıcaz anca eninde sonunda bir ayrılık gelicek ve arkadaşlığımız eskisi gibi olmıycak o yüzden malesef bu işden vazgeçmeye karar verdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Aşk ne abi, maksimum 2 senede biter zaten. Sevgililik sürebilir de arkadaşlık da bitebilir garantisi yokki. Bence aşkı bulduysan kaçırmıcaksın. Öyle kolay elde edilebilir bişey de değil, elde çok duran bişey de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Çok karamsar yaklaşılmış konuya ya. Ben de çok çok yakın bi arkadaşımla çıktım. Diyorlar ya arkadaşlığınız bozulur falan diye, bozulmayabiliyor da gerçekten. Bizimki mesela çok b*ktan bi durumdu artık arkadaşlık olayını o kadar abarttık o kadar içiçe olmuştuk ki, noluyo lan bize napıcaz diye düşünürken sevgili olarak bulmuştuk kendimizi :D Sonra yürümedi ayrıldık, tekrar barıştık böle hiçbir stabilitesi olmayan bi duruma geldik arada konuşmadığımız da oldu ama sonuçta arkadaşlığımız bozulmadı ve hala görüşüyoruz ve hala çok iyiyiz. O yüzden özel çaba gösterme bence. Eğer o da sana karşı aynı şekilde hissediyorsa bir şekilde zaten sevgili durumunu engelleyemiceksiniz. Oluruna bırak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Arkadaşlarımızla 47 günde bir seks yapıyoruz biz. Baştan böyle anlaşırsanız çok güzel bir arkadaş grubunuz olur, kimse kimseye yazmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ulan herkes en yakın arkadaşıyla sevgili olmuş bi biz olamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hilmi'ye mi yazıyon lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar